- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.751
- 133
Rica ederim.Murat hoca benimde cok sevdiğim doktorum.O mutlaka seninde içine sinen çözümü yapıcaktır. Inşallah bebeklerine kavuşursun.Hepinizden allah razı olsun saolun canim bilmeyince nebileyim iste insan kötü hissediyor öğrendim içim rahatladı zamanada sanada diğer arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum şimdi öyle yapicam tekrar allah razı olsun
Teşekkür ederim canim evet bende iyice bir tedavi olup öyle başlıycam normalde şubat başı demişti doktor ben ertelettim şubat sonunaGecmis olsun canim once iyice iyiles sonra yap napicaksan lutfen
Amin inşallah canimRica ederim.Murat hoca benimde cok sevdiğim doktorum.O mutlaka seninde içine sinen çözümü yapıcaktır. Inşallah bebeklerine kavuşursun.
Ilk bebegimde bem ilk 5 ay hep hastanede yattim canim , uzulme, bazen boyle oluyo. Hastanede ol guvende ol daha iyi bosver. Orda iyi bakilirsin. Inan ki orasi yada baskasi hastane hastanedir, stres yapma yeter,Kızlar benim kanama kesilmeyince ne kadar süre yatacağım belli olmadığı için üniversite hastanesine sevk etti doktor. Çok canım sıkkın sanki dejavu yaşıyorum. Nefret ediyorum hastaneden
Bence gayet iyi kalinlasiyor , bir kac gune progestan baslarsin, nerde tedavin?İkinci günü 3,5 adetimin 7. Günü bugün 7,5 olmuş
Çok şükür çokKızlarrr hamileyiiiiim
Çok şükürler olsun
Canim telase etme, kim diyor? Tedavin nerede? Rahim yeterli kalinliga gelince progestan igne basliyor ama estrofem devam ediyo aynen, , sen 5. Gun icin israrci ol benim ilki 4. Gundu olmadi, ikinci transfer 5. Gun dondurulmusdu oldu, bence 5. Gunde sans daha fazla!...Sıkıntı şurada perşembe bakacaklar rahmime sonra kalınlaştıysa ilaç mı değişiyor??? Bıraktırıyorlar mı kalınlaşınca progestana mı başlatıyorlar?? Bir de diyoruz ki 5. Gün transferi istiyoruz. Tamam ama belki 3. Gün transferi olabilir diyorlar o rahmin kalınlığına mı bağlı yoksa kaliteye göre mi 3. Gün etmek istiyorlar.
Kimle gorusuyorsun Arzu hanim lami?Baküde tedavim. Bugün cumartesi perşembeye kadar fazla kalınlaşmaz inş
Hayırlı olsunKızlar transferim gerçekleşti biri 4AA diğeri 5AA olmak üzere iki tane transfer gerçekleşti.güzel dedi doktor.iki taneyi de donduruyoruz.Allah hayırlısını nasip etsin.Hepinize dualarınız için teşekkür ederim
Allah'ım acil şifalar versinKızlar benim kanama kesilmeyince ne kadar süre yatacağım belli olmadığı için üniversite hastanesine sevk etti doktor. Çok canım sıkkın sanki dejavu yaşıyorum. Nefret ediyorum hastaneden
Korkma canim birsey olmaz inanki bu kadar stres yapmana gerek yok.Evet arzu hanım. İşte korkum rahmim fazla kalınlaşır 5. Günü bekleyemem diye
Canım çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun neolur canını sıkma ınsallah iyi olacaksın dualarımız seninleKızlar benim kanama kesilmeyince ne kadar süre yatacağım belli olmadığı için üniversite hastanesine sevk etti doktor. Çok canım sıkkın sanki dejavu yaşıyorum. Nefret ediyorum hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?