otele geldım valla sankı transfer olan ben degılım
ılk defa hemen gelıp yatmadım su an hamburger yıyecegım onu beklıyorum sonra da kumar oynamayı dusunuyorum galıba sıyırdım artık
Kizzz yakarim seni canim hamburger cekti Isten o kadar yorgub ve sinirli bisekilde geldim uyuyodum simdi uyandim bayada acim esimde evde digil daha bi bucuk saat gelcej artik duvarlarda hamburger diyip saldiririM baya yimis gibi bu hiss var ya agzimda tat var herhalde asermek buna diyolar darisii basina kizzzz insallah gecenin biyarisi uyanirfa olur olmadik seyler istersin sende bu srada hic aseren oldumu nasil bi hiss bumu? Normalde dissardan yemiyorum sagliksiz diye, pozitiv alicam hafta burnuma surekli recel kokusu geliyordu kirmizi berry receli kasik ucunda yiyodm bilmiyorm kimse bana hamileyken zararli falan diyordu onu yedikten sonra gecmisti kokusu baya tuvaletden bile o koku geliyordu

Gecmis olsun vardir bi hayir canim

valla dedim ya teror estırdım... aslında bıraz daha ara vermelısım aynlasılan neyse oldu hayırlısı olsun. 2 embryo iyi kalite konuldu.
Nolur her şeyi unut ve bu iki cana odaklan
Sana anne deyip sımsıkı sana sarılan cana
Rabbim can versin inşallah

Bu arada okuyanlar bilir ben transferin 5 gununden itibaren ayaklanmistim, ilk gunlerde pek yatmadin, 3 y 4 gunuydu qaliba dugune gitmistim karnimda baya sislik vardi ayagimda topiklu kimse farketmesin diye bayaa halayci basiudim esim annem arada bana goz kas yapiyorlardi iste artik otursan falan diye ama beni oturtana ask olsun

Canım sana özelden mesaj yazdım cevap verirmisi

İlk üç embiryo total mi 2500 değil mi embiryo başı 2500 olamaz değil miçok tesekkurler şimdiden

otele geldım valla sankı transfer olan ben degılım
ılk defa hemen gelıp yatmadım su an hamburger yıyecegım onu beklıyorum sonra da kumar oynamayı dusunuyorum galıba sıyırdım artık
Babynumberone hayırlı olsun transferin hayırlı olsun...hersey çok güzel olcak

Canim rica ederim, elimden geleni yaparim. Aeman ozdemir var orda androlog , onu bul konus istrsen teli var bende birde o baksin tahlillere, baku medical plaza babek ofisinde, burda bir cok ark kibris da yaptirdi agirlik yuurta donasyon o yuzden belki bi donus olmadi, benim yakin tanidigim ark baku de sperm donosyon yaptirdi ve memnun kaldi . Sende yine arastir derim

Canım aeman öztürk derken anlayamadım ve tam olarak nerede bu doktor iletişim bilgilerini özelden yollarsan çok sevinirim ayrıca sperm donasyonu yaptıran arkadaşlarınla irtibat kurabilirsem aklımdaki bütün soruları giderebilirim yardımcı olmak isterlerse bana numaralarını verebilirsen çok sevinirim. Sağ salim bebeğşni kucağına alırsın inş. Çooookkkl teşekkürler.

Benim kanama yine başladı sanki koyun boğazlamışlar gibi aklım çıktı bebek iyi ama plesanta aşağıda olduğu için risk devam ediyor. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Allah yardımcın olsun canım duadan başka yapabilecek birşey olsa ama gönülden yanındayız Allah yavrunu sana bağışlasın. İnat etsin hayata ve annesine tutunsun asla bırakmasın. Hastanede sin sanırım inşallah geçecek canım sıkıntın sevince dönsün inşallah.

Benim kanama yine başladı sanki koyun boğazlamışlar gibi aklım çıktı bebek iyi ama plesanta aşağıda olduğu için risk devam ediyor. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Rabbimin iyilik melekleri yavrunu korusun.
Sağsağlim birlikte çıkın hastaneden.
Güçlü ol, bebeğin seni hissediyor.
Dualarım seninle..

Bizde sperm donasyonu düşünüyoruz fakat aklımız cok karısık hangi merkez iyi hiç anlayamadık

Zaza benimde adet sancisi krap giriyodu ve agrim cok oldu bebek yerlesene kadar hatta hera y adet san cim oldu hep duscek sandim dua et allaha sigin elin i karnina koy ya mubdiu esmasini oku esmaul husnalari cok oku allaha trslim ol bebegin seninle insallah

Ağzına sağlık yazıcam yazamıyorum yanlış anlaşılmak gibi olur diye sen yazdın canım ohhh. Gebeliğim boyunca hergün sağ işaret ve orta parmağı göbek deliğinin üzerine koyup 11 kere.
El mübdi dedim. Sancım olduğunda çok fayda gördüm içim rahatlıyordu.kanaması olanlar lütfen yapın inanarak içten hergün. Anlamı yoktan var eden can veren dir allahın adlarıdır şifadır ayrıca oturup ve kalkarken herseferinde besmele çekin alışkanlık edinin.

Süt verdigin için sanırım adet olmuyorsun menepoz degildir büyüklerimiz süt koruyor derler yani hemen gebe kalmaman için ikizlerinide kocaman öpüyorum yeşilcim

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum eşim azosperm ve artık sperm donasyonu yaptrmak istıyoruz. Ama neresi daha iyi hiç bi fikrimiz yok o kadar arada kaldım ki anlatamam. Öğrendiğin bişry varsa benimle de paylaşır mısın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…