otele geldım valla sankı transfer olan ben degılım
ılk defa hemen gelıp yatmadım su an hamburger yıyecegım onu beklıyorum sonra da kumar oynamayı dusunuyorum galıba sıyırdım artık
Transferin hayırlısı olsun inşallah canim ınsallah yakın zamanda sende bebislerin tutunur.kızlar transfer bugun oldu. yanlıslıkla salı yazmısım sanırım. Cok sınırlerım bozuk gırdım bayagı bır teror estırdım. Sanırım psıkolojık olarak hazır degılmısım ben... Bır de prolutex degıl de proluton yaptırdım ben olur herhalde ... Proluton u vurdurlem agladım artık boyle oldum gecen seneden sonra hassasıyetlerım cok fena... 3 embryo kalmıs gelrıde dondurtsaö mı? Dondurmanın sansını bılen var mı? Fresh daıma daha ıyı degıl mı?
AynenÇok gereksiz ve çok para istemişler
Çok şükür doğru doktor ve danı bulunduKızlar ben bugün doktora gittim rahimin arkasındaki sıvı enfeksiyonmus ilaç tedavisine başlandı uzun süre antibiyotik fitil kullanacakmışım historoskopi bu enfeksiyonda yapılmaz dedi dahada artırırmış sonra haplara basliycaz birsuru test verdim sonuclarina görede iğne tedavileri başlayacakmışım benim tedavi yine başka bahara kaldı anliyacaginiz
Sonunda teşhis katılabildi coksukur canim şimdi ilaçlarla geçer dedi doktor çok şükürÇok şükür doğru doktor ve danı bulundu
Hiiiiç acele etme transfere
Demeki senin enfeksiyonun varmış belkide onunçin tutmadı embriyoların
Lütfen açele etme
Rahahat rahat bu enfeksiyondan kurtul
Endometrit(rahim duvarının)iltihabını iyileştir ve temiz bir vicutla histero ol ve en son transfer ol
Unutmayın enfeksiyonlu rahim bebişi tutsada 16-17 haftada olasentayı delip erken doğumla kötü sonuçta ola bilir
kızlar transfer bugun oldu. yanlıslıkla salı yazmısım sanırım. Cok sınırlerım bozuk gırdım bayagı bır teror estırdım. Sanırım psıkolojık olarak hazır degılmısım ben... Bır de prolutex degıl de proluton yaptırdım ben olur herhalde ... Proluton u vurdurlem agladım artık boyle oldum gecen seneden sonra hassasıyetlerım cok fena... 3 embryo kalmıs gelrıde dondurtsaö mı? Dondurmanın sansını bılen var mı? Fresh daıma daha ıyı degıl mı?
Canım o zaman daha güzel tutunuyorlar ben sabaha kadar oynamıştım..kafanı dağıt iyi gelir..çok ümitliyim sonuçtan hevesle bekliyorum pozitif Haberini canım benimotele geldım valla sankı transfer olan ben degılım
ılk defa hemen gelıp yatmadım su an hamburger yıyecegım onu beklıyorum sonra da kumar oynamayı dusunuyorum galıba sıyırdım artık
Kızlar ben bugün doktora gittim rahimin arkasındaki sıvı enfeksiyonmus ilaç tedavisine başlandı uzun süre antibiyotik fitil kullanacakmışım historoskopi bu enfeksiyonda yapılmaz dedi dahada artırırmış sonra haplara basliycaz birsuru test verdim sonuclarina görede iğne tedavileri başlayacakmışım benim tedavi yine başka bahara kaldı anliyacaginiz
Antibiyotik çok içiceksin sabah aç karnına mide koruyucu içmeyi unutmaSonunda teşhis katılabildi coksukur canim şimdi ilaçlarla geçer dedi doktor çok şükür
Yeşilcim süt verdiyin için sana hiç bir şeyi kendi kafamıza veremiyoruzBenim de bir sorum var..Doğuran ya da doğurmasa da bilen arkadaşlara soruyorum..benim memapoz hortladı..Doğum yapalı 4.5 ay oldu son bir aydır özellikle çok ciddi ateş basıyor özellikle geceleri..bazen emzirirken denk geliyor bebeler de ben de su gibi oluyoruz..bir de ödem var..Doğumdan sonra 5-6 kilo aldım ne yazık ki..bir de iki bileğim de korkunç ağrıyo karpel tünel tavan yaptı sadece minoset içiyorum..üstelik işe başladım..sağlıklı ve güçlü olmam lazım tüm bunlara çöZim bulan var mı..emzirirken menepoza giren var mı Benim gibi..
Canım Çarşamba randevum ama bence fsh uçtu..yazarım sağıl kuzumYeşilcim süt verdiyin için sana hiç bir şeyi kendi kafamıza veremiyoruz
Bir ginekolok müayinesinden geç
Hormonlarına baktır
Ultrasona baktır belkide süte geçmeyen veya bebeklere zarar verilmeyen bir müalice yazarlar
valla dedim ya teror estırdım... aslında bıraz daha ara vermelısım aynlasılan neyse oldu hayırlısı olsun. 2 embryo iyi kalite konuldu.Canım transferin kolsy geçti umarım
Kaç embriyo konuldu bu defa
Canım çok saol çok şükür sonunda bulundu sebeb aynen buda geçecek ınsallah geç olsun güç olmasin@Tradiaos canım teşhis bulunduğuna sevindim çünkü sebebi bilinen şeylerin çözümü de olur elbet.Demekki halsizliğinin sebebi buymuş.Arkadaşım hiç üzülme şimdi güzelce ilaçlarını iç ve iltihabı vücudundan at sonra Allah ın izniyle her şey çözülür.az kaldı canım biz nelere sabretmişiz buna mı sabredemeyeceğiz...o iltihabın anasını bile kurutursun sen elbet canım
Benim çok yakın bir arkadaşım da sizinle aynı durumda. Normal tüp bebek denedi 4 defa olmadı, doktorunu değiştirince tüplerde sıvınjn biriktiği anlaşıldı sıvı boşaltıldı 3 ay beklenilmesi istenildi. Şimdi 3 ayı dolmuştu dondurulmuş embriyosunu almaya gitti ama yine sıvı dolmuş onun bitmesini bekliyorlar sonra transfer olacak.@Tradiaos canım teşhis bulunduğuna sevindim çünkü sebebi bilinen şeylerin çözümü de olur elbet.Demekki halsizliğinin sebebi buymuş.Arkadaşım hiç üzülme şimdi güzelce ilaçlarını iç ve iltihabı vücudundan at sonra Allah ın izniyle her şey çözülür.az kaldı canım biz nelere sabretmişiz buna mı sabredemeyeceğiz...o iltihabın anasını bile kurutursun sen elbet canım
bence de dr a git bitanecım emzırınce bir sey onermek cokk zorCanım Çarşamba randevum ama bence fsh uçtu..yazarım sağıl kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?