- 20 Temmuz 2019
- 212
- 770
- 53
İyiyim çok şükür canım.Yatıyorum kalkıyorum turluyorum evde.kitap okuyorum,dua ediyorum vakit geçiriyorum.Beklemek zormuş ama ya.Sonu güzel olsun da beklemeye razıyımCanim sen nasilsin bugün ınsallah az kaldı senin haberinize alıcaz canim
Insallah canim benim rabbimin izniyle tutulmuştur ınsallah bebislerin canim biraz beklemek zordur vakit geçmez ama sonu güzel olacak inşallahİyiyim çok şükür canım.Yatıyorum kalkıyorum turluyorum evde.kitap okuyorum,dua ediyorum vakit geçiriyorum.Beklemek zormuş ama ya.Sonu güzel olsun da beklemeye razıyımbugün 3. Gün oldu tutunma gerçekleşmiştir inşallah.İnşallah yuvalarını yapıyorlardır yavrucuklarım
Yakında kutlarız canim insalahh güzel haberini.Insallah canim benim rabbimin izniyle tutulmuştur ınsallah bebislerin canim biraz beklemek zordur vakit geçmez ama sonu güzel olacak inşallah
Aslında ben bahceci düşünüyordum fakat bahceci kıbrısta kapatmış galıba o yuzden kararsız kaldım, eskilere bakıyorum şimdi genel olarak bahceci diyorlar.. Allah hepımızın yardımcısı olsun ❤
İyiyim çok şükür canım.Yatıyorum kalkıyorum turluyorum evde.kitap okuyorum,dua ediyorum vakit geçiriyorum.Beklemek zormuş ama ya.Sonu güzel olsun da beklemeye razıyımbugün 3. Gün oldu tutunma gerçekleşmiştir inşallah.İnşallah yuvalarını yapıyorlardır yavrucuklarım
İinşallah canım inanıyorum ki herşey yolunda. Allahın izniyle bebeklerini kucağına aldığın haberlerini bekliyoruz
Benim anladıgım bahceci kıbrıstan cekilmiş azerbeycana gitmişler, fakat doktorlar orda kalmış. Okudugum kadarıyla insanlar zehra hanımdan memnun kalmışlar. Ayyyy cok kafam karışık cokkk zorrrrBahçeci isim değişikliği yapmıştı yazmayı unutmuşum şimdiki adı britısh olmuş :)
Ah canim bu çok zordur en zor aşama seçme aşamasıdır ince eleyip sık dokumak lazım bunu hic unutma kalbinin götürdüğü yere gitmen onemliBenim anladıgım bahceci kıbrıstan cekilmiş azerbeycana gitmişler, fakat doktorlar orda kalmış. Okudugum kadarıyla insanlar zehra hanımdan memnun kalmışlar. Ayyyy cok kafam karışık cokkk zorrrr
Siz nereye karar vermiştiniz? :)Ah canim bu çok zordur en zor aşama seçme aşamasıdır ince eleyip sık dokumak lazım bunu hic unutma kalbinin götürdüğü yere gitmen onemli
Canim bu dr baku de , sperm donasyonu yapan ark dan nasil isteyeyim ben bu dedigini sonucta ozel bir durum kimse konusmak istemez degilmi? Aklindaki sorulari dr yada hastane cevaplar canim, kendin bizzat ara konus, kafana ne takiliyorsa ogren , ozelden cep yaziyorumCanım aeman öztürk derken anlayamadım ve tam olarak nerede bu doktor iletişim bilgilerini özelden yollarsan çok sevinirim ayrıca sperm donasyonu yaptıran arkadaşlarınla irtibat kurabilirsem aklımdaki bütün soruları giderebilirim yardımcı olmak isterlerse bana numaralarını verebilirsen çok sevinirim. Sağ salim bebeğşni kucağına alırsın inş. Çooookkkl teşekkürler.
ilk açildığında bahçeciydi sonra british oldu sonra tekrar bahçeci şimdi tekrar british oldu. Ancak bu isim değişikliği değil. Tüm türkiyedeki bahçeci ortaklıkları değişip başka ülke meyşei oluyor.Türkiyedeki fulya bahçeciye telefon açıp sorsanız kıbrısda şubelerinin olmadığını söyliyecekler.işlem yapan doktorlarıda değişti. Orası British tüpbebek merkeziBahçeci isim değişikliği yapmıştı yazmayı unutmuşum şimdiki adı britısh olmuş :)
Eski bahçeci şimdiki british geçiyor ismiAslında ben bahceci düşünüyordum fakat bahceci kıbrısta kapatmış galıba o yuzden kararsız kaldım, eskilere bakıyorum şimdi genel olarak bahceci diyorlar.. Allah hepımızın yardımcısı olsun
Birde unutmayın önemli olan labaratuvarAslında ben bahceci düşünüyordum fakat bahceci kıbrısta kapatmış galıba o yuzden kararsız kaldım, eskilere bakıyorum şimdi genel olarak bahceci diyorlar.. Allah hepımızın yardımcısı olsun
Sinirliydi su içerdi soğurduHitten memnun kaldınız mı? Halil beye muayeneye gttım cok sinirliydi hiç rahat konuşamadım o yuzden biraz endişelerim var
Şimdi Dr Hasan Banköroğlu hem baş hekim ve şahane insanBahçeci min ismi değişti british oldu yine aynı yer yani Dr değişti benim oradan tedavim eylem hanım dı gönlün fikrin aklın nereyi derse orayı seç hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?