Yaptı bileİyiyim çok şükür canım.Yatıyorum kalkıyorum turluyorum evde.kitap okuyorum,dua ediyorum vakit geçiriyorum.Beklemek zormuş ama ya.Sonu güzel olsun da beklemeye razıyımbugün 3. Gün oldu tutunma gerçekleşmiştir inşallah.İnşallah yuvalarını yapıyorlardır yavrucuklarım
Zehra hanım şimdi british kolonda bu farklı hastaneBenim anladıgım bahceci kıbrıstan cekilmiş azerbeycana gitmişler, fakat doktorlar orda kalmış. Okudugum kadarıyla insanlar zehra hanımdan memnun kalmışlar. Ayyyy cok kafam karışık cokkk zorrrr
Aynen umutla gidiyoruz veSinirliydi su içerdi soğurdu
Sonuçta önemli olan biziz
Ve çukulata kağıtı değil euro harçıyoruz
Hasan hoca ve zehra hoca arasındayım aslında.. bi de dr ender telli var onun hakkında bilgisi olan var mı?Zehra hanım şimdi british kolonda bu farklı hastane
Vede unutmayın önemli olan labaratuvar
Çünkü bize konulan embriyoları embriyolog hazırlar
Çok istersin buda Zehra hanımın numarası
+90 (548) 848 04 44
Ohhh çok şükür öldüm okuyuncaya kadarBu kadar detayli yazmamda neden lutfen arkadaslar cok zorluklarla gebe kaliyoruz boyle fazla akintida bile hemen kontrol edin. Allah korusun sivi keseden gelseydi giderek azalir ve bitdiginde kanama ve agri olur bazen o bile olmaz ve swdece doktor randevusunda bebegin gitdigini ogrenirsin rabbim korusun suan yatak pozisyondaym bu hafta gitmem herhalde ise ...
Sen acele etme sabırla 3000 sayfadan başla ve okuAynen umutla gidiyoruz ve
Hasan hoca ve zehra hoca arasındayım aslında.. bi de dr ender telli var onun hakkında bilgisi olan var mı?
Unutma zehra hanımı zehra yapan britishin labaratuvarıydıAynen umutla gidiyoruz ve
Hasan hoca ve zehra hoca arasındayım aslında.. bi de dr ender telli var onun hakkında bilgisi olan var mı?
Canim aklim alindi gitti bebisler dicen diyeBu kadar detayli yazmamda neden lutfen arkadaslar cok zorluklarla gebe kaliyoruz boyle fazla akintida bile hemen kontrol edin. Allah korusun sivi keseden gelseydi giderek azalir ve bitdiginde kanama ve agri olur bazen o bile olmaz ve swdece doktor randevusunda bebegin gitdigini ogrenirsin rabbim korusun suan yatak pozisyondaym bu hafta gitmem herhalde ise ...
Ablacim etrafimdaki her anne emziren kadinlar ayni sikayeteler kuzenim 4 aylik bebegini emzirirken su içinde oluyor hamileliginde hep yandi dogurdu hala yanıyor kışın ortasında corapsiz geziyor ki öncesinde cok üşürdü oyuzden bunlari düşünme emzirebildigin icin bile cok sanslisin bol bol sütlerin olsun yavrularinaBenim de bir sorum var..Doğuran ya da doğurmasa da bilen arkadaşlara soruyorum..benim memapoz hortladı..Doğum yapalı 4.5 ay oldu son bir aydır özellikle çok ciddi ateş basıyor özellikle geceleri..bazen emzirirken denk geliyor bebeler de ben de su gibi oluyoruz..bir de ödem var..Doğumdan sonra 5-6 kilo aldım ne yazık ki..bir de iki bileğim de korkunç ağrıyo karpel tünel tavan yaptı sadece minoset içiyorum..üstelik işe başladım..sağlıklı ve güçlü olmam lazım tüm bunlara çöZim bulan var mı..emzirirken menepoza giren var mı Benim gibi..
Canım ben gynolife ta yaptırdım ilk donasyonu mu inan çok kolay olmadı bulmak araştırmak ama ben kalbimin sesini dinledim gynolife gittimSiz nereye karar vermiştiniz? :)
Lütfen git ve bizede haber söyleNedeninu bilmiyorum kizlar uc gun sonra kendi doktor kontrolum var acaba gitsemmi diyorum
Nedeninu bilmiyorum kizlar uc gun sonra kendi doktor kontrolum var acaba gitsemmi diyorum
Zazacim okuyorum hala sen neler yaşamışsın ya Allah sana tez zamanda istediğin herseyı versın inşallahh. Cok iyi biliyosun anladıgım kadarıyla doktorları. Ama zehra hanım hakkında ne dedgını tam olarak anlayamadımUnutma zehra hanımı zehra yapan britishin labaratuvarıydı
Şimdi kolon britishte zehra hanımın başarısı okadar değil
Nedeninu bilmiyorum kizlar uc gun sonra kendi doktor kontrolum var acaba gitsemmi diyorum
Canım sakın ihmal etme lütfen, amnisure diye bir test var bebeğin suyu olup olmadığını test ediyor gebelik testi gibi bişey onu yapsınlar. Benim suyum çok az gelmesine rağmen bu testle kesin suyu olup olmadığı kesinleşmiştiNedeninu bilmiyorum kizlar uc gun sonra kendi doktor kontrolum var acaba gitsemmi diyorum
Biri cvp versin ya. Bu fsh çok yükselince hamile iken bebek düşmez miAblacim etrafimdaki her anne emziren kadinlar ayni sikayeteler kuzenim 4 aylik bebegini emzirirken su içinde oluyor hamileliginde hep yandi dogurdu hala yanıyor kışın ortasında corapsiz geziyor ki öncesinde cok üşürdü oyuzden bunlari düşünme emzirebildigin icin bile cok sanslisin bol bol sütlerin olsun yavrularina
Zehra hanın iyi bir insanZazacim okuyorum hala sen neler yaşamışsın ya Allah sana tez zamanda istediğin herseyı versın inşallahh. Cok iyi biliyosun anladıgım kadarıyla doktorları. Ama zehra hanım hakkında ne dedgını tam olarak anlayamadım
Fsh hormonu yumurta donasyonunda önem taşımazBiri cvp versin ya. Bu fsh çok yükselince hamile iken bebek düşmez mi
Benim sormak istediğim o değildi Zaza benim fsh 160 larda çok ateş basar beni ilaç icmedigimde duramam o derece yaniFsh hormonu yumurta donasyonunda önem taşımaz
Burda çok kadın menopozda ve fsh yüksek
Ve çoğusu bebeklerini kucağına aldı
Çok başka hem de sen bi de kucağına al bak n’oluyo iyice deliriyo insan..çok geçmiş olsun allah korusun bebeğini canımHamile kaldikdan sonra kaybetme korkusu ve acisi baskaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?