Bi bilsem artij kendi kendime suphe eder oldun acaba benmi kafayi yedim ama elbisem eve gelene kadar anca kuruduCanım ozaman o su neymiş
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine rabbim şifa versin ınsallah neden acaba baş ağrısı oldunsanıyorum çay kahve filan icmiyorum bıraktım ondan da olabılır ama acayip basım agrıyor arkadaslar oyle boyle degıl
Gözün aydın canım benim çok sevindim. Ama lütfen dikkatli ol ikiz hep risk. En ufak bir şüpheyi bile atlamaOncesinde altdan muayene oldum tabii o ultrason cihazina jel surmuslerdi ama testi etkilemez dediler cok sukur yaptirdim ozel oldugu icin biraz pahaloydi olsun ama icim rahat oldu sonuc negativ cikti cok sukur
Benimde çok başım ağrımıştı canım benimsanıyorum çay kahve filan icmiyorum bıraktım ondan da olabılır ama acayip basım agrıyor arkadaslar oyle boyle degıl
canim ınsallah hayırlıdır sonu bu agrininCanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine rabbim şifa versin ınsallah neden acaba baş ağrısı oldun
Hadi inşallah canim tutunma belirtidir bunların hepsiKarnında gerginlik olanlar var mıydı transfer sonrası.yani böyle aşağıya çeker gibi.bazen belime vuruyor.acaba belirti mi yoksa ben mi kuruyorum kafamda bilemedim.Halsizlik vardı gündüz uyku modu.test günü gelse de bu kafadaki soru işaretleri bitse
Insallah canim arkadaşın sorunsuz bir transfer geçirir ınsallah rabbim yardımcısı olsun ınsallah dualarımız arkadasinla
Evet canim karinda gerginlik bendede olmustuKarnında gerginlik olanlar var mıydı transfer sonrası.yani böyle aşağıya çeker gibi.bazen belime vuruyor.acaba belirti mi yoksa ben mi kuruyorum kafamda bilemedim.Halsizlik vardı gündüz uyku modu.test günü gelse de bu kafadaki soru işaretleri bitse
İnşallah belirti bunlsr canım benim de kasıklarda gerginlik vardıKarnında gerginlik olanlar var mıydı transfer sonrası.yani böyle aşağıya çeker gibi.bazen belime vuruyor.acaba belirti mi yoksa ben mi kuruyorum kafamda bilemedim.Halsizlik vardı gündüz uyku modu.test günü gelse de bu kafadaki soru işaretleri bitse
Yaa çok duygulandım okuyunca gurbeti zordurr orda bunları yaşamak çok daha zordurKııııızzzzlaaaaar canlar
Yarın almanyada yaşayan arkadaşımın pragda transferi var
Lütfen arkadaşımıda yad edin dualarınızda
Canım kardeşim çok ağır yollardan geçti
Tüp bebeklerin sayısını kayb eti
Ve en acısı 2 defa bebeklerini doğurdu ama kucağına almadı
Arkadaşım garip ülkede ne anası var ve babası
Nolursun ona kardeş olalım
Anne olalım
Dua edelim bu defa artık kucağına alsın yavrusunu
Biliyorum o arkadasını çok zorlu yollardan gecti inşallah bu kez olcak duaşarım onunlaKııııızzzzlaaaaar canlar
Yarın almanyada yaşayan arkadaşımın pragda transferi var
Lütfen arkadaşımıda yad edin dualarınızda
Canım kardeşim çok ağır yollardan geçti
Tüp bebeklerin sayısını kayb eti
Ve en acısı 2 defa bebeklerini doğurdu ama kucağına almadı
Arkadaşım garip ülkede ne anası var ve babası
Nolursun ona kardeş olalım
Anne olalım
Dua edelim bu defa artık kucağına alsın yavrusunu
Babycim iyi işaretsanıyorum çay kahve filan icmiyorum bıraktım ondan da olabılır ama acayip basım agrıyor arkadaslar oyle boyle degıl
Çok güzel belirtilerKarnında gerginlik olanlar var mıydı transfer sonrası.yani böyle aşağıya çeker gibi.bazen belime vuruyor.acaba belirti mi yoksa ben mi kuruyorum kafamda bilemedim.Halsizlik vardı gündüz uyku modu.test günü gelse de bu kafadaki soru işaretleri bitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?