Kızlar benim bebekler beni buraktı malesef
Transferin 20 günü şidetli sancı ve bel kopmasıyla tuvalete avuç avuç pıhtılar atım
Kabus gibi gün
Allah kimsenin hayallerini çöp etmesin
Benim hayaller yine çöp oldu
Düşükten sonra dün kan değerim 1433 düştü
Rahim içide boşalmış
Doktorları geziyorum deli gibi 2 gündür
Rahim ve kavitede sorun yok
Tedavim ideal
Bu ne beladır beni takip ediyor anlayamadım
Zazaaaa güçlü kardeşim Rabbim güç kuvvet sabir versin.Ne diyeceğimi bilemedim.Acini paylaşıyorum taa icimdeKızlar benim bebekler beni buraktı malesef
Transferin 20 günü şidetli sancı ve bel kopmasıyla tuvalete avuç avuç pıhtılar atım
Kabus gibi gün
Rahim içide boşalmış
Tedavim ideal
Ne kadar tarifsiz zor bi imtihan değil mi?İnsanın alnına yazılı bir nasibi varsa
esiri olduğu bir vakti de var .
Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir..
Duâm belli. Duyan belli… Gerisi Takdiri ilahi... benim ümidim bitmez..Zazam seni seviyorum
Bu rahatlikla pozitifi alirsin canim bende oyleydimtamam :) Haklisiniz. Beklemeye devam . Bu sefer ben de acayip bir rahatlik var insA sonu husran olmaz. Yani biblo bebek gibi degilim gayet cool um isime gidiyorum araba kullaniyirum su an avm de yemek yiyotum mesela... Artik bir unarsizkik var sanirim. Ama iyi ki sizler varsiniz burasi benim kutsalim. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insAllah.
Cok gecmis olsun canim ne denir bilmiyorum canim yaKızlar benim bebekler beni buraktı malesef
Kabus gibi gün
Rahim içide boşalmış
Tedavim ideal
Sabah sabah okudum burnum sızladı içim acıdı neden be zazam yaaa offKızlar benim bebekler beni buraktı malesef
Kabus gibi gün
Rahim içide boşalmış
Tedavim ideal
Canım benim ınsallah allah sendende razi olsun ınsallahLütfen böyle deme..hepimiz kadar şansın var..sen de anne olacaksın..bazı arkadaşlar daha şanslı bazılarımız daha da mücadele sonucunda anne oluyoruz..tek fark bu..duamdasın artık sen de..Allah’ım yardım etsin al kucağına bebeğini inşallah
Yaaa gecmis olsjn canim simdi okudun o kadar uzuldumki.... Rabbim hayirlisini nasib eylesin... bende de dusuk risk varmis doktor istirahat yazdi... bu arada cantamdan muska buldum.... bi kac uere gosterdik iyi bisiy digil uzerinde tasima falan diyolar bilmiyorum kim neden yapar bulmadan once de geceler kabuslar gorur yerimden oyle kalkardim ki bedenim titriyo resmen... rabbim bu yolda herkesin yardimcisi olsunKızlar benim bebekler beni buraktı malesef
Kabus gibi gün
Rahim içide boşalmış
Tedavim ideal
Canım zazam yeni okudum mesajını ya canim benim çok üzüldüm inan üzüntümü anlatamam sana kıyamam canim acini çok iyi anlıyorum sana bisey olmasın canim .
Aynen canim zazanin hep yanındayızKelimeler anlamsız gelir ve ne yazacağını bilemezsin ya resmen onu yaşadım dün.Sabah zaza aklıma gelerek birden uyandım.zazam sana sabır ve güç diliyorum ama sen güçlü kadınsın dimdik ayakta duracak acını arkana atacak ve yoluna devam edeceksin.Biz de hep yanında olacağız.Dualarımızla ayakta duracağız.Mücadeleye devam güçlü kadın.
ne diyeceğimi bilemiyorum sana dua ediyorum rabbim yar ve yardımcın olsun hepimiz seni çok seviyoruz canim herzaman yanındayız.Canım zazam yeni okudum mesajını ya canim benim çok üzüldüm inan üzüntümü anlatamam sana kıyamam canim acini çok iyi anlıyorum sana bisey olmasın canim .
cok dogru ... Problem bilinse belki cozumu olur. Zaten hersey iyi iken olmayinca da malesef Allahtan diyorlar. Acaba gizli tiroid filan mi var siz de zaza? Aklima baska bir sey gelmedi.Doktor tedavime bakıyor çok güçlü diyor
Prednol imun faktorlerini baskılar
Aspirin,clexan antifosfolipit varsa onu çözer
Progestan düşüğü önler
Yani bu neye bağlı bulamıyorlar
8 sene önce eşim karyotipine baktırdı hacetepede,temiz çıkmıştı.
Doktor yine versin dedi
Dün özeldede verdi bakalım ne çıkıcak
Kızlar inanın en kötüsü o ki,insan derdinin ne olduğunu bilmemesi.
Artik basima gelenlerden sonra boyle seylere inanir oldum belki bi hocaya gitsen ama iyi birisine bi dua yazdirsan duanin gucune cok inaniyorumDün doktor rahimle taşımıyacak diye bir sorun göremiyorum dedi
Cem akarsuda bazen tıpta cevap veremeceyimiz işler oluyor
Ben kime gidim
Ne yapım,hiç bilmiyorum
Ama bir şeyi sizinle paylaşmak isterim,ne zamanki rüyamda iki kişi var (biri hayata,obiri ölmüş) bu iki kişiden birini veya ikisini aynı anda görsem düşük yapıyorum
Bu kişileride hayata çok sevdim
Bu kişilerin çocukları olmadı
Sizce bu ne anlama geliyor
Ben neyapımda bu kişiler rüyama girmesinler?
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm böyle bir durumda ne denilir bilmiyorum çok üzgünüm Rabbim sabırlar versin inşallahKızlar benim bebekler beni buraktı malesef
Kabus gibi gün
Rahim içide boşalmış
Tedavim ideal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?