Zaza şu yazdığını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım. İşte bizler böyle duyarlı, fazla empati kurabilen insanlar olduğumuz için yaşıyoruzya zaten bu süreci.. öyle çok içselleştirip, başkalarının üzüntüsünü de kendi üzüntümüz gibi hissediyoruz. bir süre sonra Allah bize de yaşatıyor sanki.. bu ara bu konuda öyle çok kitap okuyorum ki gerçekten ‘çağırma’ denilen bir durum var ve bende üzerimden bunu atmak için çok çaba sarf ediyorum.

Nolursun üzülme bu kadar erken 3 günlük embriyonun 9 günü beşgünlük embriyonun 7 gündür
İnşallah 2 güne sizi mutlu eder sonuç
Ama keşke 5 güne bekletseydiniz embriyolarınızı

Eşim katiyen razı değil

Hasan beyle konuştum çok moral oldu bana
Hırs yaptı
Toparlan,hormonlara baktır ve bana haber ver dedi
Okadar halden anlıyorki
Çünkü kendisi bu yoldan geçmiş

Zaten öldü var döndü yok bu yolda
Allahım bana meleğimi vericek

Ahhh Zaza’m. Çok üzüldüm anlatamam. Kalp atışların duyduk haberin almak için girdim, ama maalesef .
Sanki üzerinde nazar var.
Bidaha hamile kaldığında d-dimer takip et. Günde 1 clexane iğnesi yetmeye biliyor bazen. Günde 2-3 tane vurdukların biliyorum.
Bağır çağır ağla, ama yola devam . Anne olacaksın çok az kaldı güzel kalpli arkadaşım.

Okadar muhtacımki bilgilerinize
Guess arkadaşımın meslehetiyle ve senin bu d-dimer demenle ben en iyisi bir imunolojı doktora görünüm

Guess arkadaşımın meslehetiyle ve senin bu d-dimer demenle ben en iyisi bir imunolojı doktora görünüm
Kan sulandırıcının fazlası zarar olmuyor mu? Coraspin falan da veriyorlar ama yetmeyebiliyor sanırım.Bu d-dimer testi dediğinizle emboli riskine mi bakılıyor?

Nolursun üzülme bu kadar erken 3 günlük embriyonun 9 günü beşgünlük embriyonun 7 gündür
İnşallah 2 güne sizi mutlu eder sonuç
Ama keşke 5 güne bekletseydiniz embriyolarınızı
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah razı olsun kalan yumurtalarım beşinci güne gitmedi bugün 9. Günüm dediğiniz gibi iki gün daha bekler kan tahlilini yaptırırım artık

D dimer hamile değilken normal çıkabiliyor. Hamile kaldıktan sonra bazen hızla artyor. Zaten progesteron kandı koyulaştırıyor.

Ben de ılgınc bır ruya gordum. Embryolog bana dıyordu kı üzülme suriyeli bir anne ve kıbrıslı bır babamın evlatlık ver em ıstedıklerı yanakları al al bır kız bebek var. Bır dusunun dıyordu ruyamda. Uyandıgımda cok tesırı altında kaldım herhalde olmadı diye.

Allah hayıra çıkarsın canım sen yaptın mı test bari yüzümüz sizden gülsün zazam için biraz daha bekleyeceğiz

Zaten öldü var döndü yok bu yolda
Allahım bana meleğimi vericek
Ah be zazam sabah burnum sızladı hiç beklemiyordum böyle olsun allahın işi ol derse oluyor da ayrı konu, çok sevinmiştim yarım kaldı ama şimdilik yarım, sen güçlüsün tekrar dua edicez tekrar deniyeceksin ne güzel yazmışsın dönmek yok eninde sonunda o vakit gelecek alacaksın kucağına bebişlerini inanıp hayal kurucaz vazgeçmicez ve olacak evelallah kadın bedeni ve beyni o kadar güçlü ve inatçı ki düşer kalkıp yine koşar ve kazanır burada hepimiz böyleyiz birbirini anlayan destekleyen hepberaber daha güçlenen hatunlarız fazla ara verme toparla ve tekrar dene benim ikisinin arası 3 ay sende çok bekleme hasan bey demiş zaten sana. Güçlü kadınsın senden daha da güçlü olmanı istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…