Rabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin seni ve o minik meleğini korusun.bende 2.denememde beşinci gün embiriyosu olsun istedim kabul edildi ınsallah tedavi başlayınca bende senin gibi 2.denememde hamile kalırım donmuslarimla diyelimki olmadı üçüncüye devam ederim yine gynolifteBenimde 5.gün transferi. Kalan donmuslarimla 2.denememde hamile kaldım. Suan 11.haftadayım
Slm arkadaşlar bugün test günümdü maalesef negatif nasip değilmiş çok üzgünüm
Allah kucağına almayi nasip etsin. İlkinde 3. Günmüydü tutmayan.Şimdi British hit arasında gidip geliyordumBenimde 5.gün transferi. Kalan donmuslarimla 2.denememde hamile kaldım. Suan 11.haftadayım
Hayırlı olsun.Bu ay british te başlıcam kararımı verdım☺
Nasılsın canım. Karar verebildin mi :)
Hadi hayırlı olsun ne zaman başlıyorsunBu ay british te başlıcam kararımı verdım☺
Amin canım. Hepimiz maddi manevi yorulmadan anne olalım inşallah. Gynolife konusunda benimde içim çok rahat. Transferden sonra doktorundan hasta bakıcısına kadar herkesin umut vaat eden duası okadar samimiydiki para icin etik olmayan yollara sapacaklarini hiç düşünmedim. Ben istanbuldaki doktorumun tavsiyesiyle sadece telefonda görüşerek açıkçası hic arastirmadan gittim. Eğer tedaviye basladiktan sonra merkezle ilgili olumsuz düşünseydim araştırmadigim için çok pişman olurdum. Onun için yeni başlayacak arkadaşlar çok iyi araştırsınlar. Herkesin yolu açık olsun inşallahRabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin seni ve o minik meleğini korusun.bende 2.denememde beşinci gün embiriyosu olsun istedim kabul edildi ınsallah tedavi başlayınca bende senin gibi 2.denememde hamile kalırım donmuslarimla diyelimki olmadı üçüncüye devam ederim yine gynolifte
Amin arkadaşım Allah'ım razı olsunçok acı çok zor...ama geçecek allahım sabrını verecek en kısa sürede anne olmanızı çektiğiniz tüm bu acıları bebeğinizle unutmanızı diliyorum
O da 5.gündü. hatta en kaliteli embriyoydu ama onda benim hatalarım oldu bilmiyorum belkide hatalarım olmasa da tutmayacaktı orasını Allah bilir. Doktorum tüplerini bağlat demişti. Ben bir kerede olsa baglatmadan denemek istedim. Birde progesteronu iğne olarak yazmışlardı ısrar ettim jel kullanmakta. 12.gün pozitifi gördüğümde progesteron değerim 8 çıkmıştı. Sanırım tüp bebek için düşük bir değer bu. Sonra kimyasal gebelik oldu. 2.denememde hem tüpleri bağlattim hemde iğne kullandım. Test günü progesteron değerim 32 çıktı. Yani iğneyle jelin emilim farkı benim vücudumda ciddi anlamda farklıydı.Allah kucağına almayi nasip etsin. İlkinde 3. Günmüydü tutmayan.Şimdi British hit arasında gidip geliyordum
Gynolife ta eklendi
Allah razı olsun. İsteyen herkese nasip etsin RabbimO da 5.gündü. hatta en kaliteli embriyoydu ama onda benim hatalarım oldu bilmiyorum belkide hatalarım olmasa da tutmayacaktı orasını Allah bilir. Doktorum tüplerini bağlat demişti. Ben bir kerede olsa baglatmadan denemek istedim. Birde progesteronu iğne olarak yazmışlardı ısrar ettim jel kullanmakta. 12.gün pozitifi gördüğümde progesteron değerim 8 çıkmıştı. Sanırım tüp bebek için düşük bir değer bu. Sonra kimyasal gebelik oldu. 2.denememde hem tüpleri bağlattim hemde iğne kullandım. Test günü progesteron değerim 32 çıktı. Yani iğneyle jelin emilim farkı benim vücudumda ciddi anlamda farklıydı.
Hangi merkeze karar verirseniz verin umarım ilk seferde kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Bol şans diliyorum :)
Tesekkür ederimHayırlı olsun.
Ay sonu adetımın gelmesiyle tedaviye başlıcam inşallahHadi hayırlı olsun ne zaman başlıyorsun
5Kacinci gun embriyo
Anladim canim bekle bakalim daha
Amin canim amin bende ilk zamanlar sorun yasadansa hemşiresiyle sonra hepsi arayıp soruyorlar allah razı olsun negatifi aldığımdan beri beni yalnız bırakmadılar çok şükür ınsallah hepimiz için hayırlısı olur herşey.Amin canım. Hepimiz maddi manevi yorulmadan anne olalım inşallah. Gynolife konusunda benimde içim çok rahat. Transferden sonra doktorundan hasta bakıcısına kadar herkesin umut vaat eden duası okadar samimiydiki para icin etik olmayan yollara sapacaklarini hiç düşünmedim. Ben istanbuldaki doktorumun tavsiyesiyle sadece telefonda görüşerek açıkçası hic arastirmadan gittim. Eğer tedaviye basladiktan sonra merkezle ilgili olumsuz düşünseydim araştırmadigim için çok pişman olurdum. Onun için yeni başlayacak arkadaşlar çok iyi araştırsınlar. Herkesin yolu açık olsun inşallah
Hadi inşallah hayırlı olur canimAy sonu adetımın gelmesiyle tedaviye başlıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?