Benimde 5.gün transferi. Kalan donmuslarimla 2.denememde hamile kaldım. Suan 11.haftadayım
Rabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin seni ve o minik meleğini korusun.bende 2.denememde beşinci gün embiriyosu olsun istedim kabul edildi ınsallah tedavi başlayınca bende senin gibi 2.denememde hamile kalırım donmuslarimla diyelimki olmadı üçüncüye devam ederim yine gynolifte

Amin canım. Hepimiz maddi manevi yorulmadan anne olalım inşallah. Gynolife konusunda benimde içim çok rahat. Transferden sonra doktorundan hasta bakıcısına kadar herkesin umut vaat eden duası okadar samimiydiki para icin etik olmayan yollara sapacaklarini hiç düşünmedim. Ben istanbuldaki doktorumun tavsiyesiyle sadece telefonda görüşerek açıkçası hic arastirmadan gittim. Eğer tedaviye basladiktan sonra merkezle ilgili olumsuz düşünseydim araştırmadigim için çok pişman olurdum. Onun için yeni başlayacak arkadaşlar çok iyi araştırsınlar. Herkesin yolu açık olsun inşallah

çok acı çok zor...ama geçecek allahım sabrını verecek en kısa sürede anne olmanızı çektiğiniz tüm bu acıları bebeğinizle unutmanızı diliyorum
Amin arkadaşım Allah'ım razı olsun
Allah'ım hepimize acılarımızı unutturacak mutluluk nasip etsin inşallah

Allah kucağına almayi nasip etsin. İlkinde 3. Günmüydü tutmayan.Şimdi British hit arasında gidip geliyordum
Gynolife ta eklendi
O da 5.gündü. hatta en kaliteli embriyoydu ama onda benim hatalarım oldu bilmiyorum belkide hatalarım olmasa da tutmayacaktı orasını Allah bilir. Doktorum tüplerini bağlat demişti. Ben bir kerede olsa baglatmadan denemek istedim. Birde progesteronu iğne olarak yazmışlardı ısrar ettim jel kullanmakta. 12.gün pozitifi gördüğümde progesteron değerim 8 çıkmıştı. Sanırım tüp bebek için düşük bir değer bu. Sonra kimyasal gebelik oldu. 2.denememde hem tüpleri bağlattim hemde iğne kullandım. Test günü progesteron değerim 32 çıktı. Yani iğneyle jelin emilim farkı benim vücudumda ciddi anlamda farklıydı.
Hangi merkeze karar verirseniz verin umarım ilk seferde kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Bol şans diliyorum :)

Allah razı olsun. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim

Amin canim amin bende ilk zamanlar sorun yasadansa hemşiresiyle sonra hepsi arayıp soruyorlar allah razı olsun negatifi aldığımdan beri beni yalnız bırakmadılar çok şükür ınsallah hepimiz için hayırlısı olur herşey.

Kizlar iki gundur cok basagrisi oluyor ilacda aiyorum , midem berbat bulaniyor. Kiru kuru ogurme genelde. Ama basagrisi ile basedemiyorum , ilac alsammi ? Parasetemol vs ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…