İnanki benim olsun inşallah derisinin her milimini kendime benzetirimOlabilir zazacım.kimseye tamamen güvenemeyiz ama doğum yapan 7_ 8 arkadaşımızla konuştuğumuzda hep çok benzer bebekleri olmuştu. Örneğin Artemis geldi aklıma çok benziyo demisti kendisine bebeği için.
Rabbim sağlıklı bebekler versin ilk başta sana.sonra tüm uğraşan kadınlara.
Canim ben tatarım tataristanli yokmu donor dedim başka memleket verelim dediler şansıma gardas ülkem kırgızistan cıktı ben 1.85 boyundayım eşim 1 88.size göre uzun donor yok dediler sorun etmedik. Rus donöre bile razıydım ben.İnanki benim olsun inşallah derisinin her milimini kendime benzetirim
O iki metre domörden hiç bir şey benim yavruma benzemez
Bir kaç merkezde yaptırdım biliyorsun
Nedense tüm donörler maniken anlatıklarından
Hepsi zayıf ve uzun
Ben azeriyimCanim ben tatarım tataristanli yokmu donor dedim başka memleket verelim dediler şansıma gardas ülkem kırgızistan cıktı ben 1.85 boyundayım eşim 1 88.size göre uzun donor yok dediler sorun etmedik. Rus donöre bile razıydım ben.
Ben çekik gözlü olunca ıllahi bana benzesin diye tutturdum o yüzden seçtim.Ben azeriyim
Ama hiç azeri donör istemiyorum
Amin amin canim benim ınsallah yüzümüz güler rabbim herkesin yüzünü güldürsün.Beni tanıyanlar görenler biliyor çirkin kadın değilim
Kara kaşım gözüm var
İnşallah Allahım bana sarışın,mani,yeşil gözlü bir evlat versin
Ve en önemlisi sağlıklı olsun tabii
Tabii bu benim isteyim
Rabbim her kesi isteyine nail etsin
Tabiiki bu senin doğal hakın ve isteyinBen çekik gözlü olunca ıllahi bana benzesin diye tutturdum o yüzden seçtim.
Pablo kardeşimle konuştum aynı benim gibi hamile kaldı ve düşürdü,rahminde sorun yok,eşinin sperminde sorun yok.
Salı imunologla görüşücem
Bir tek kaldı o İVİG serum denenmemiş
Tek serum fiyatı 1777tl
Tedavide haftada bir vuruluyor
Bir sürü para
Bakalım rapor düzenlete bilicemi
Her şeyi yazıcam size
Belki birilerine faydası olur
canim ınsallah bu son olur yaşadığın ınsallah en kısa zamanda tekrar tedaviye başlar anne olursunTabiiki bu senin doğal hakın ve isteyin
Yumurta donasyonuydu ilk eşim tese oldu çıkmayınca sperm de aldık yani embriyo donasyonu yapıldıCanım senin hazır embriyomuydu?
Yoksa yumurta donasyonu?
İşte hazır embriyo şansı çok yüksekYumurta donasyonuydu ilk eşim tese oldu çıkmayınca sperm de aldık yani embriyo donasyonu yapıldı
Keşke razı gelseİşte hazır embriyo şansı çok yüksek
Malesef benim eşim razı değil
Malesef bana Rabbim bu işte uğraşmak yazmış alnımaKeşke razı gelseama o da ister kendi kanını taşısın saygı duymak lazım.Allah gönlüne göre versin ve artık uğraştırmadan,hayırlısıyla versin
Zazam bu son olsun inşallah çektiğin çilenin karşılığını da verir Rabbim büyük çok büyükMalesef bana Rabbim bu işte uğraşmak yazmış alnıma
Tebrikler coook sevindim..allah kucagina almayi nasip etsinKızlar hamileyimm 1222
Gynolife 3. Donasyonarakadaşlar 2020 çok iyi geldi sanki hepnize sizden bişi rica etsem kim nerden hangi doktordan gebe kaldı iki kelimeyle yazssa olurmu rica etsem çok hayra girer ona göre danışmak istediğimizde özelden yazarız burda her defasında rahatsızlık vrmyiz baya bebeişli günler geçiryoruz şuan. ama zama sana da duacıyım baya ocaktan geride okudum önce heveslendim sonra devam ettiğimde baya bi canım sıkıldı allah herşeyin hayırlısını veriri vardır bundada bir hayır Neyse bu Fındık Ane olmak isityorum felan şuan ezberimde olanlar geriside yazarsa lütfennnnnn....
Selam. Sperm ya da yumurta donasyonunda tutmadığı zaman diğer transferlerde herhangi bir indirim vs yapılıyor mu ? Bir de tutmama sebebini size söylüyor mu merkez ?Gynolife 3. Donasyon
İndirim yapılıyor bi miktar herkesin negatifinin nedeni ayrı tabiki..nedenini tahmin edip dahaki transfer öncesi daha ileri tetkik ve tedavi yapılıyor ilkinde gebe kalma oranı pek yüksek değil ne yazık kiSelam. Sperm ya da yumurta donasyonunda tutmadığı zaman diğer transferlerde herhangi bir indirim vs yapılıyor mu ? Bir de tutmama sebebini size söylüyor mu merkez ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?