Merkezin adı yada doktorunuzun ismi ne acaba?Baku yu dene canim ! Hersey cok daha seffaf orda! Ben Kibrisa hic sicak bakmadim bu sebeplerden dolayi , isi resmen pazara dokmusler, dr larin genelinde bir vicdan sezinlemedim, bir kac girisimde bulundum icim isinmadi ce solugu Bakude aldim, dr um cok vicdanli buna eminim! Ve ekibi cok ama cok dikkatli ve heyecanla calisiyor, bir gorus derim
Kucağına almayi nasip etsin Allah. TebriklerKızlar hamileyimm 1222
Hayırlı uğurlu olsunnnn canımmm böyle güzel haberler bize de umut oluyor rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınızada almayı nasip etsin inşallahKızlar hamileyimm 1222
Canım yaa Rümuzun zaten dilek ve özlem taşıyordu Dileğin kabul oldu kucağına almayı da Allah nasip edip evlat Özlemini gidersin inşallah. hayırlı sağlıklı gebelik nasip olsun çok sevindim çokkkKızlar hamileyimm 1222
sağol canım minnoşum çok şükür iyi. Doktor yatacaksın dedi sadece wc ye kalkıyorum. Kanama alanı hala mevcut ve kanama tekrarlayabilirmiş. Plesantanın ucu ayrılmış, kanama allahtan plesantanın olduğu kısımda değil alt kışındaymış. Valla artık artık benimde beynim yandıGecmis olsun canim bebis iyimi? Doktor ne diyor
Canım gözünaydın Allah sağlıklı bir gebelik versin sonrasında sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar hamileyimm 1222
canı gönülden tebrık ederimKızlar hamileyimm 1222
Baku Medical Plaza , Dr Celalettin OrnekMerkezin adı yada doktorunuzun ismi ne acaba?
Allah tamamını erdirsin cokkkk sevındımSiz nasıl güzel kardeşlersiniz.Kendi öz kardeşimi aramadan size haber verdimAllahım dualarınızı esirgemeyen dillerinize kendi hamilelik haberlerinizle de şükür dedirtsin Sizler de bu güzel haberi alın ve inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım. ❤
Gyno life murat bey ilk deneme de hamileyimarakadaşlar 2020 çok iyi geldi sanki hepnize sizden bişi rica etsem kim nerden hangi doktordan gebe kaldı iki kelimeyle yazssa olurmu rica etsem çok hayra girer ona göre danışmak istediğimizde özelden yazarız burda her defasında rahatsızlık vrmyiz baya bebeişli günler geçiryoruz şuan. ama zama sana da duacıyım baya ocaktan geride okudum önce heveslendim sonra devam ettiğimde baya bi canım sıkıldı allah herşeyin hayırlısını veriri vardır bundada bir hayır Neyse bu Fındık Ane olmak isityorum felan şuan ezberimde olanlar geriside yazarsa lütfennnnnn....
Ikizler geliyoorrKızlar hamileyimm 1222
Amin canim benim ınsallah aminIkizler geliyoorrallah tamamına erdirsin inşallah gözünüz aydın darısı tüm beklenenlerin başına
Amin canim benim ınsallah amin
Gynolife Murat Bey 2.deneme(donmuşlarla)arakadaşlar 2020 çok iyi geldi sanki hepnize sizden bişi rica etsem kim nerden hangi doktordan gebe kaldı iki kelimeyle yazssa olurmu rica etsem çok hayra girer ona göre danışmak istediğimizde özelden yazarız burda her defasında rahatsızlık vrmyiz baya bebeişli günler geçiryoruz şuan. ama zama sana da duacıyım baya ocaktan geride okudum önce heveslendim sonra devam ettiğimde baya bi canım sıkıldı allah herşeyin hayırlısını veriri vardır bundada bir hayır Neyse bu Fındık Ane olmak isityorum felan şuan ezberimde olanlar geriside yazarsa lütfennnnnn....
Canımın içi güzel yüreklimm..Allah hepinize nasip etsin canlarımm.İnşallah sonucu güzel olsunSevincimi ancak gözyaşları anlatır okadar çok mutluyum ki senin adına çok şey paylaştık seninle seni okadar çok seviyorum ki sende çok değerlisin benim için inan kendim olmus kadar sevindim dört gözle beklediğimi biliyosun çok çok mutluyum senin adina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?