Merkezin adı yada doktorunuzun ismi ne acaba?

arakadaşlar 2020 çok iyi geldi sanki hepnize sizden bişi rica etsem kim nerden hangi doktordan gebe kaldı iki kelimeyle yazssa olurmu rica etsem çok hayra girer ona göre danışmak istediğimizde özelden yazarız burda her defasında rahatsızlık vrmyiz baya bebeişli günler geçiryoruz şuan. ama zama sana da duacıyım baya ocaktan geride okudum önce heveslendim sonra devam ettiğimde baya bi canım sıkıldı allah herşeyin hayırlısını veriri vardır bundada bir hayır Neyse bu Fındık Ane olmak isityorum felan şuan ezberimde olanlar geriside yazarsa lütfennnnnn....

Gecmis olsun canim bebis iyimi? Doktor ne diyor
sağol canım minnoşum çok şükür iyi. Doktor yatacaksın dedi sadece wc ye kalkıyorum. Kanama alanı hala mevcut ve kanama tekrarlayabilirmiş. Plesantanın ucu ayrılmış, kanama allahtan plesantanın olduğu kısımda değil alt kışındaymış. Valla artık artık benimde beynim yandı Allah sonumuzu hayır etsin bütün gün yatıp dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor.

Allah tamamını erdirsin cokkkk sevındım

Gyno life murat bey ilk deneme de hamileyim

Gynolife Murat Bey 2.deneme(donmuşlarla)

Canımın içi güzel yüreklimm..Allah hepinize nasip etsin canlarımm.İnşallah sonucu güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…