- 20 Temmuz 2019
- 212
- 770
- 53
Amin canim arkadaşım senin mutluluğunu yürekten paylasiyorum guzel kalpli arkadasimCanımın içi güzel yüreklimm..Allah hepinize nasip etsin canlarımm.İnşallah sonucu güzel olsun
Canim sana da nasip olur insallahAmin canim arkadaşım senin mutluluğunu yürekten paylasiyorum guzel kalpli arkadasim
Sana da nasip et Allahımm inşallahhhAmin canim arkadaşım senin mutluluğunu yürekten paylasiyorum guzel kalpli arkadasim
Amin inşallah canim ınsallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür ınsallah.Canim sana da nasip olur insallah
Baku medical plaza ,Dr Celalettin Ornek ikinci deneme 5. Gun embrio ile hamileyim!arakadaşlar 2020 çok iyi geldi sanki hepnize sizden bişi rica etsem kim nerden hangi doktordan gebe kaldı iki kelimeyle yazssa olurmu rica etsem çok hayra girer ona göre danışmak istediğimizde özelden yazarız burda her defasında rahatsızlık vrmyiz baya bebeişli günler geçiryoruz şuan. ama zama sana da duacıyım baya ocaktan geride okudum önce heveslendim sonra devam ettiğimde baya bi canım sıkıldı allah herşeyin hayırlısını veriri vardır bundada bir hayır Neyse bu Fındık Ane olmak isityorum felan şuan ezberimde olanlar geriside yazarsa lütfennnnnn....
Hayırlı olsun .Siz nasıl güzel kardeşlersiniz.Kendi öz kardeşimi aramadan size haber verdimAllahım dualarınızı esirgemeyen dillerinize kendi hamilelik haberlerinizle de şükür dedirtsin Sizler de bu güzel haberi alın ve inşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım.
O kadar sevindim ki ,hissetmiştim de olacak diye.Sağlıkla kucağınıza alın, uğuru ,bereketi ile dünyaya gelsin inşallahHepinizden Allah razı olsun.Allah dualarımızı kabul etsin.Anne yüreği taşıyan tüm kadınlara evladını emzirmeyi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Gözün Aydın canım.Kızlar hamileyimm 1222
Çok çok şükürKızlar hamileyimm 1222
İşte sana canlı şahit cevabı freş yumurta kullandıklarına şahitBen şaşkınlığımı ve kızgınlığımı üstümden atmış değilim. Bugün Hasan Beyle görüştüm. Bana “uygun donör buldugunu söyledi. Şukadarını söylim baştan hiç bir talebim olmadı. Ne din/ırk ... tek temennim bana benzemesiydi. Kaldıki sayfalarında reklam yapıyorlar: en geniş donör havuzunu sahibiz, size en uygun donörü bulmak için vs. Bana “uygun” buldugu donör: benden 12 cm uzun, gözleri ela benimki kahverengi. Dedimki hocam, bana pek uygun degil sanırım. Verdiği cevab şu: 3-5 cm’e bakıyorsan sen bu işe hiç kalkışma. Pardon? Benim hiç bir talebim olmadı baştan. Sadece bana benzesin istedim. Bumu benzerlik?bumu profesyonellik? Soruyorum sizede? Benmi yalnış düşünüyorum. Ozaman reklamlarını iyi yapmasınlar en geniş donör havuzuna sahibiz diye. O kız yarın tedaviye başlıcak eger sen istemiyorsan söyle ben başkasını bulurum diyor. Sanki bukadar basitmiş gibi herşey. Anlatamıcam uslubunu. Bugünün enerjisinde var birsey diyor. 3-4 kişi tedaviye başlamadan iptal etmiş bugün bana onların nazlarını anlatıyor. Biz burda neyiz? İnsan değilmiyiz?onlar için sadece para ifade ediyoruz. Cok yazık. Şuan britishe karar vermişken, tekrardan kendime başka bir hastane arıcam
Çok teşekkür ederim canım
Tokaoplazma negativ bendeMerhaba Zaza
Bi kadının yazısını okumuştum. Birkaç düşüşü varmış. Sebebi ise toksoplazma diye bir şeyin pozitif cikmasiymis
Doktor bebek durmaz demiş. Seninle paylaşmak istedim. Bi araştırsan :)
Her duam olduğu gibi yine söylüyorum Allah tez zamanda sizlere de nasip etsin.Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.DuamdasınızÇok çok şükür
Çok çok sevindim
Sağlıklı kucağına alıp bizleri de duanda eksik etmezsin inşallah
İnan morcum bir donör yanında 2-3 uydurma veriyorlarBence gayet haklısın. Sonuçta yüz yapısı, kaş yapısı zaten benzerliği aranamıyor bari göz rengi.saç rengi , 'ten rengi benzeri bulunabilmeli.,Benim bildiğim (yakın arkadaşlarımda şahit olduğum ) 4 _ 5 benzer donör seçiyorlar karakteristik özelliklerine göre kişi kendi seçiyor donörünü.Yumurta donosyonu ruhsal olarakda zorlu bi süreç o sebeple en içinize sinen merkezde tedavi olmalısınız bence. Dilerim nerde denerseniz deneyin sağlıklı bebeleriniz gönlünüzce olsun.
AminnnHer duam olduğu gibi yine söylüyorum Allah tez zamanda sizlere de nasip etsin.Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.Duamdasınız
Çok şükürKızlar hamileyimm 1222
Canım senin hazır embriyomuydu?Canımın içi güzel yüreklimm..Allah hepinize nasip etsin canlarımm.İnşallah sonucu güzel olsun
Olabilir zazacım.kimseye tamamen güvenemeyiz ama doğum yapan 7_ 8 arkadaşımızla konuştuğumuzda hep çok benzer bebekleri olmuştu. Örneğin Artemis geldi aklıma çok benziyo demisti kendisine bebeği için.İnan morcum bir donör yanında 2-3 uydurma veriyorlar
Küçücük kıbrısta nerde okadar donör sayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?