Canim nasilsin merak ediyorum seni?

Ben o tedavinin birini aldım
Makatan Verdi ozonu
Koluma aşı vurdu bir sürü kan testi istedi ve bir sürü paramı aldılar gitmedim

Canim nasilsin merak ediyorum seni?
Canım hala kahverengi kanama devam ediyor ama doktor devam eder normal demişti. Yine de benim sinirlerimi bozuyor o ayrı bir konu tabi. Bi de ara ara sağ kasığıma iğne batar gibi ağırlar giriyor sürekli olumsuzluk yaşayınca kendimi çok dinliyorum yapmamam lazım ama o da elimde değil maalesef

Canim benim haklisin bende olsam ayni yapardim , ama sen yinede stres yapmamaya calis sonucta bebek saglikliysa ona sevinmeliyiz degil mi? Lutfen bol bol dinlen ve hamileligin tadini cikar olumsuz dusunmeyelim hersey pozitif, bebeklerimizi alalim saglikla kucagimiza ve anne olmak isteyen tum arkadaslarimiza da dualrimiz gelsin hergun

Amin canım inşallah

Allahım senide yavrunuda korusun
Vakti zamanında doğur inşallah

Canım iyisin hadi maşallah. Bikini bölgesinden birde bel omurilik üstü ağrı olmadıktan sonra korkma kasık ta göbek deliği etrafları batması, sancısı, normal rahim büyüdükçe kasılmalar onlar. normal yani kendinin kaç katına çıkacak rahim kolay değil bendede oldu anlattıkların korkma doktorum her muayenede bu konuda beni rahatlatır dı bende sana söyleyim. Gelmiş geçmiş olsun Allaha emanet olun.

Canım benim çok teşekkür ediyorum bende herşeyin farkındayım doğum sancısını fazlasıyla yaşadım biliyorum Ama yine de en ufak birşey de aklım çıkıyor yavruma kötü birşey olacak diye

bazen bende bikini bolgesinde oluyordu agri bu neye isare

Merhaba iki evladım daha var demişsiniz , onlar da mı donasyon? Benim 6 yaşında kızım var , normal yolla sahip olduğum. 2.5 yıldır ikinci çocuk için uğraşıyoruz , yumurta rezervasyonum çok azaldığı için olmuyor . 2019 içinde iki kere tüp denedik, birinde hiç döllenme olmadı , ikinci de 2 tane döllenme oldu ve transfer oldu , 2 side tuttu ama birini 8. Haftada birini 11. Haftada kaybettik ( ikinci çocuk çok istiyoruz , kızım da aşırı derecede kardeş istiyor , gece kalkıp dua ediyor o derece. 1 kez daha tüp bebek deneyip olmazsa donasyon düşünüyorum ama nasıl hissederim bilmiyorum?

Canim benim iki cocugum ilk evlilikten. Donasyona esimin hic cocugu olmadigi icin razi oldum benimde ayni problemler vardi , yumurtam kalitesizdi.?simdi 11 haftalik hamileyim, pismanda degilim, Bilmiyorum sizin nasil hissedeceginizi ama sonucta onlar yine kardes olucaklar

Tesekkür ederim cevabın için. Nerde yaptırdınız ? Ne kadara maloldu?

Bir de kaç yaşındasınız ? Ben 40 yaşındayım. Öncesinde tüp bebek denediniz mi ? Amh ve fsh kaç ? Kusura bakmayın biraz fazla sordum galiba

Bir de kaç yaşındasınız ? Ben 40 yaşındayım. Öncesinde tüp bebek denediniz mi ? Amh ve fsh kaç ? Kusura bakmayın biraz fazla sordum galiba ☺
Canim 46 yasindayim ben daha once 3 kez tup denedim Ilki tuttu 9. Haftada karnimda kalbi durdu sebep down sendromu cikti genetige yolladik, amh ve fsh normal cikiyor fakat yumurtam kalitesiz , istedigin kadar sor canim fatdam olucaksa ne mutlu, senin yasin epey gencmis ama bunun pek yaslada ilgisi yok sanirsam,

Cok dilkatlisiniz! Masallah , ve bencede dogru tespit , hic o kadar uzun birisinin bu kadar kucuk ayagi olur mu?

Kaan aydos hoca galiba size bu yiyecek önerılerını sunan bizede aynılarını soylemişti. Nohuttan başka birşey pişmiyordu evde:)

Canım benim insanın kendini dinlememesi pek mümkün olmuyor ama yinede kendinin ve bebeğinin sağlığı için rahat olmaya çalış. Allah sağlıkla bebeklerini kucağına almatı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…