hadi geçmiş olsun buda bitti hayırlısı ile

bu kadar takılma inanmassın ama kendı arkadaşım boyu 1,70 üzerinde ayak numarası 36 oluyor yani bizzat şahidim çünkü yıllardır arkadaşım

İlki ve ikinci yazmışsınız, kaçıncı gün oluyor acaba?
cnm çok geçmiş olsun sakın stres yapma inan hep seni merak ediyorum hayırlısı ile kucagına alıcaksın yavrunu bu kez

Kızlar benim lekelenme tarzında kanamam başladı çok korkuyorum karnım da ağrıo normal lekelenmede karın ağrısı oluyor muydu sizde

Kızlar benim lekelenme tarzında kanamam başladı çok korkuyorum karnım da ağrıo normal lekelenmede karın ağrısı oluyor muydu sizde
Canim kahverengi ise korkma yerlesme oluyor bendede oldu kac kez, her ihtimale karsi da fitil kullaniyorsan bir tane extra koy ve Arzu hanimla gorus bir an evvel, karin agrisi degilde kasik agrisi oldu bende

Turkiyede varmi yumurta sperm donasyonu yapanyer
Ya tesadüf olarak gördüm sorunuzu,
Benim dondurulmuş embriyolarım var.
Doğal yolla gebe kalabildigim içim imha ettiriyoruz.
Embriyomuzun annesi babası olarak biz ha deyince imha ettiremiyoruz da, siz Türkiye de donasyondan bahsediyorsunuz!!!
Gittik yazımızı yazdık, imzalarımızı attık, gerekli evrakları doldurduk.
Devletin yetkilisi gelmeden imha edilmiyor embriyolar.
Öyle günler öncesinden de haber vermiyorlar, yarın geliyoruz diyor devletin yetkilisi gelip imha ediliyor.
Bende hastanede olmak istedim imha edileceği zaman, bana da haber verilecek.
Gidicem tanktan tüpüm çıkarılacak görücem verirlerse de alıcam tüpü. Kendim kırıcam.

Kızlar zizu00 dan haberi olan var mı hamileydi rumuzmu değişti acaba iyidir inşallah göremedim burada çoktan dır

Saol canım içimi rahatlatıyosum
Ne yasadigini biliyorum canim inanki, rabbim herseyi ayarladi, korkma ol deserse oluyor zaten , birbirimize tabii destek olucaz sende olsan sende yapardin aynisini, Simdi 8-9. Haftaya kadar olur boyle lekeler , progestani fazla almaktan korkma , zarari yokmus gic, Arzu demistir zaten. Tek yapacagin stres yok! Ben inanki calistim bile durmadan dinlenemedim bile ... olucagi varsa oluyor dedigim gibi. Findik rumuzlu ark da dinlenmedi hic calisti , keyfini cikar bol bol meyve ye yat ! Baksin kocan benimki dun aksam gulerek diyor gele bir 9 ay bitsin gor sen ben cok naz ediyom bazen , yok sirtimi kasi sacimla oyna yok canim bunu cekti vs,,, tik demiyo rabbim yuzumuzu guldursun seninde burda anne olmak istwyen herkesinde arkadasim

Amin canım inşallah 3 gün evdeyim yatcam hep

Gebeliginiz hayırlı olsun:) birşey söylemek istiyorum ama sakın yanlış anlamayın lütfen. Daha gebeliginizin 6.haftasında gözüküyorsunuz. Embriyolarinizi imha ettirmek için çok erken degilmi? En azından düşük açısından riskli olan 12. Haftayı bekleseydiniz. Lütfen yanlış anlamayın inşallah sağlıkla doğurursunuz bebeğinizi

Canım benim yanlış anlarmıyım hiç.
Kısaca hikayem şöyle, benim ameliyatlık sorunlarım vardı gebe kalabilmek için, gebeliğin başında düşük yaşıyordum.
Ama doktorlar yok illa tüp de tüp.
Allah cezalarını versin para bürümüş gözlerini.
Ameliyatlarımı oldum.
Hadi tekrar tup Bebek.
Bu seferde düştü. İşte bu denememden dondurulmuş embriyolarım var.
Kan pihtilasti varmış ve homosisteinimi yükseltiyor.
Doğal yolla gebe kaldım.
İgnelerde doğurdum oğlumu, şimdi ikinciye gebeyim.
Yazıyı verdiğimizde hamile de değildim. Yeni öğrendim.
Boşu boşuna kira vermek istemiyorum. Biliyorsunuz her yıl ücreti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…