Yok yok sorun..
Benim sadece eski 2016 Rahim flimim
Eşimin 2019 sperm testi
Zaten temmuz gibi yumurta donasyonu düşünüyoruz.
6 aya kadar bütün testlerimi yenilerim
Hemde aydan aya trioid tahlillerimi kontrol ederim.
Eski filmleri kabul ediyolar canim ama sen yinede lütfen yenile ınsallah canim hiç sorunsuz olur herşey güzel olur inşallah sende anne olursun canim rabbim yar ve yardımcın olsun.

Allah'ım yardımcın olsun inşallah canım
Bebek büyüyordur da o yüzden annesini yoruyordur, yüreğini ferah tut, dualarımdasın.

Eski filmleri kabul ediyolar canim ama sen yinede lütfen yenile ınsallah canim hiç sorunsuz olur herşey güzel olur inşallah sende anne olursun canim rabbim yar ve yardımcın olsun.

Yaptıririm tabi ki
Bütün tahlillerimi yenilerim.
Şuan Dr um famaraya başlattı.
Cuma günü kontrolüm var o zaman netleşecek yumurta donasyonu ihtimalimiz.

İnşallah her şey yolunda olsun
Rahmin büyüyor
Tansiyonuna baktır

Çok geçmiş olsun. Aynı durum bende de menapur iğnede oldu, bir de inanılmaz bacak ağrısı yaşadım artık yürüyemiyordum ağrıdan. Doktoruma bu iğne bana dokunuyor dedim o da sen kendini dinliyorsun öyle bişey olamaz dedi. Onca iğne vuruldum beni en çok rahatsız eden hep menopur oldu.

İnşallah her şey yolunda olsun
Rahmin büyüyor
Tansiyonuna baktır
Sagol canim agrilara takilmiyormbsa carpinti tansiyon olabilir evet, evde tansiyon aleti var aslinda , inanilmaz panik biriyim yuksek ciksa daha da yukselir kesin o yuzden de bakmiyorum, yarin iyi haberler veririm ins

Canın benim başta Benim de halsizliğim vardı çarpıntı ve nefes darlığı hatta..işimle ilgili sürekli konuşmak ve de düzgün konuşmak durumundaydım inan boğuluyordum nefessiz kalıp..sonra düzeliyor çarpıntı hormonların yükseyor ilaçlar bi yandan merak etme dört aylık hamileyken çok daha iyi olacaksın ta ki yedinci aya kadar sonra da ağırlaşıyorsun..geliyo geçiyor keyfini çıkar prenses gibi dolaş em güzel şey Hamilelik..özlüyorum bile şimdiden o gümleri:) allahım şurda bunu okuyan kim varsa nasip etsin yüreğimden ciğerimden diliyorum..çocuklarım beş aylık oldu asla koparmıyorum burdan..herkes anne olsun herkes mutlu ılsun istiyorum allahım Duysun sesimi..

Bütün işin özü bu canım ne güzel açıklamışsın yeni gelen herkes okur umarım bunu..herkes gözünü açacak Başka çare yok..merkezler bizim başarısızlıklarımızdan para kazanıyor ne kadar çok deneme o kadar ciro..akıllı olup burayı iyice okuyup olasilığı arttırmalıyız..umarım burası sayesinde ilk seferde gebelik şansı yükselir..valla sen de çok akıllı kadınsın çok da güzel anne olacaksın :)

Sagol cNim rahatlattin epey , aslinda bunlar sikayet degil endise, hep bisey mi olucak korkusu bitiriyor beni!!! Sagolsun oglum esim prenses gibi davraniyor zaten haklarini yiyemem , esim hele pervane, rabbim basta zaza ma ve onun gibi yillardir burda cabalayan cok degerli anne adaylarina taa yurekten gozlerim dolu dolu dualarimi yolluyorum, kimseyi evlatsiz Koymasin Rabbim , her isteyene cifter cifter nasip etsin Allahim

Çok haklısın endişelenmemek mümkün değil ilk bebeklerde böyle değildi bu kadar değildi endişe..sen de yaşadın daha önce :) zor elde edilince çok daha endişeli oluyor insan hatta ilk kez hamile kalmış gibi hissediyor..ama geçeçecek o bebek aslan gibi yapıştı annesine ve mis gibi doğacak sen güzel canını sıkma annesi:)

Canim cok haklisin hemen hemen butun merkezler ayni ! Tatafli degilim inanki yurekten herkesin anne olmasini diliyorum, ama yine soylemeden gecemeyecegim; celalettin Hocamla soyle bir konusma gecti ben ikinci transfere gittigimde;
Hocam dedim cok yogunsunuz masallah isler iyi!
Dediki inanin bazen bu kadar cok olsun istemiyorum , negatif sonuc aldigimizda oyle uzuluyorum ki ! Insanlar buraya varimi yokunu satip geliyo bir cogu kredi cekiyor evini satiyor , bunun uzerine negatif sonuc alinca yerin dibine giresim geliyor inanin, basari oranini yuzde 50 -60 dusunursek ne kadar sz hasta o kadar az negatif ve uzuntu!! Bunu soylerken ki yuz hatlarini ve gozlerinin ifadesini tarif etmeme imkan yok
Dedim ki hoca siz nasil bir insansiniz ya!
bizim isimiz parayla degil duayla yuruyor dedi!
Inandim ben cok yurekten ve sahid oldum , her gelen pozitif sonucta bayram havasi orda , kac kere sahid olfum kaldigim surece!
Nolur arkadslar biraz daha arastirin , gozunuz kapali bilmediginiz merkezlere direk gitmeyin, bir cogu anlasmali birbiriyle dr larin! Cok konusmak istemiyorum yanlis anlasilicam korkuyorum!
Ben merkezime guvendim , Baku el degmemis temiz bir merkez, durust ve guvenilir,?iykide gitmisim, basarisizliklarla para kazanan merkezleri eleyin kafanizdan iyice irdeleyin oyle gidin nolursunuz

Bu arada söylemezsem çatlarım..burda tanışıp arkadaş olduğum arkaslarım var birisi sperm diğerleri yumurta donasyonu..özelden birbirimizi takip ediyoruz böyle güzel bebekler görmedim..onlar kendilerimi Biliyor gerçekten aşırı güzeller..benimkiler de bana güzel tabii..ben çok korkuyordum sağlığı en çnemliSi ama tabi insan güzel de olsun istiyor..tahminen donerler hakkaten güzel :))) endişelenen varsa diye yazıyorum hepinize nasip olsun inşallah

Oy kiyamam sagol canimsin, yapistigi kesin :) rahati yerinde bence hep birlikte gorelim insallah

Amin canım
İnşallah
Sanada canım çok geçmiş olsun.
İyi bilirim iğneden sonra ki ağrıları acıları..
İnşallah bigun evladımızı kollarımız aldığımızda bütün bu acılarımızı unuturuz

Kurban olduğum rabbim büyüktür ınsallah rabbim tez zamanda bizlerede anne olmayı nasip etsin

Amannnn

Bazen diyorum pes etmeliyim artık yoruldum diyorum psikolojim açıdan sonra toparlaniyorum yola devam diyorum asla pes etmek yok diyorum vakti zamanı gelince olur diyorum kendi kendime buda bir sınav geçicek diye teselli ediyorum kendimi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor herkesin yüzünü güldürsün ınsallah.

Eğer devlet hastanesine gidiyorsanız genel olarak muayene günü almıyorlar. Size gün veriyorlar o gün de neler yapacağınıza dair bilgilendirme yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…