Eski filmleri kabul ediyolar canim ama sen yinede lütfen yenile ınsallah canim hiç sorunsuz olur herşey güzel olur inşallah sende anne olursun canim rabbim yar ve yardımcın olsun.Yok yok sorun..
Benim sadece eski 2016 Rahim flimim
Eşimin 2019 sperm testi
Zaten temmuz gibi yumurta donasyonu düşünüyoruz.
6 aya kadar bütün testlerimi yenilerim
Hemde aydan aya trioid tahlillerimi kontrol ederim.
Allah'ım yardımcın olsun inşallah canımArkadaslar slm
Iki-uc gundur inanilmaz halsizlik ve karin agrisi ile birlikte kasik agrim var, yarin dr kontrolum var oyle bekliyorum. Endise etmelimiyim? Bu halsizlik mahvediyo arada carpinti da oluyor. Daha simdiden boyle olursa geri kalan 6 ay nasil gecicek?
Eski filmleri kabul ediyolar canim ama sen yinede lütfen yenile ınsallah canim hiç sorunsuz olur herşey güzel olur inşallah sende anne olursun canim rabbim yar ve yardımcın olsun.
Insallah canim ya ! Yarini iple celiyorum!Allah'ım yardımcın olsun inşallah canım
Bebek büyüyordur da o yüzden annesini yoruyordur, yüreğini ferah tut, dualarımdasın.
İnşallah her şey yolunda olsunArkadaslar slm
Iki-uc gundur inanilmaz halsizlik ve karin agrisi ile birlikte kasik agrim var, yarin dr kontrolum var oyle bekliyorum. Endise etmelimiyim? Bu halsizlik mahvediyo arada carpinti da oluyor. Daha simdiden boyle olursa geri kalan 6 ay nasil gecicek?
Çok geçmiş olsun. Aynı durum bende de menapur iğnede oldu, bir de inanılmaz bacak ağrısı yaşadım artık yürüyemiyordum ağrıdan. Doktoruma bu iğne bana dokunuyor dedim o da sen kendini dinliyorsun öyle bişey olamaz dedi. Onca iğne vuruldum beni en çok rahatsız eden hep menopur oldu.Haklısın sonuna kadar ama yoluma pes etmeden, yılmadan, mücadele ede ede devam etmeliyim..
İstanbulda gitmediğim hastane, özel, klinik, muane Dr kalmadı.
Şerefsiz Mustafa acetto ya bile gittim
Bana rahmin dar milyonda bir kendin gebe kalsan bile bu Rahim ile olmaz dedi. O gün yaşadığım psikolojiyi ifade edemem ise dünya başıma yıkılmıştı.
Dediği Rahim ameliyatlarını kabul etmedim. Sadece muane oldum kendisinde Rabbım korudu.
İlk tüp bebeğe devlette başlamıştin sene 2016 merional 150 ile 60 tane iğne yedim vücudum isilik içinde kıpkırmızı oldu göğüs, bel, göbek kaşıntıdan ölüyordum Dr bana dediği ise milyonda bir sende gördüm başka hastalarda hiç görmedim alerji yapmış dedi. İster devam et ister etme sonlandır demişti. 60 iğneyi kaşıntıdan öle öle yaptırdım.
Ve hiç devlette 1 ay yumurtam görülmedi.
Sagol canim agrilara takilmiyormbsa carpinti tansiyon olabilir evet, evde tansiyon aleti var aslinda , inanilmaz panik biriyim yuksek ciksa daha da yukselir kesin o yuzden de bakmiyorum, yarin iyi haberler veririm insİnşallah her şey yolunda olsun
Rahmin büyüyor
Tansiyonuna baktır
Canın benim başta Benim de halsizliğim vardı çarpıntı ve nefes darlığı hatta..işimle ilgili sürekli konuşmak ve de düzgün konuşmak durumundaydım inan boğuluyordum nefessiz kalıp..sonra düzeliyor çarpıntı hormonların yükseyor ilaçlar bi yandan merak etme dört aylık hamileyken çok daha iyi olacaksın ta ki yedinci aya kadar sonra da ağırlaşıyorsun..geliyo geçiyor keyfini çıkar prenses gibi dolaş em güzel şey Hamilelik..özlüyorum bile şimdiden o gümleri:) allahım şurda bunu okuyan kim varsa nasip etsin yüreğimden ciğerimden diliyorum..çocuklarım beş aylık oldu asla koparmıyorum burdan..herkes anne olsun herkes mutlu ılsun istiyorum allahım Duysun sesimi..Arkadaslar slm
Bütün işin özü bu canım ne güzel açıklamışsın yeni gelen herkes okur umarım bunu..herkes gözünü açacak Başka çare yok..merkezler bizim başarısızlıklarımızdan para kazanıyor ne kadar çok deneme o kadar ciro..akıllı olup burayı iyice okuyup olasilığı arttırmalıyız..umarım burası sayesinde ilk seferde gebelik şansı yükselir..valla sen de çok akıllı kadınsın çok da güzel anne olacaksın :)bu tetkik ve tahlil mevzularını ben de çok düşündüm neden önceden istemiyorlar diye.Sonra şöyle bir fikir sahibi oldum.Zaten belli ki bi durum var ki doğal yolla çocuk sahibi olamadık ta bu yollara başvurduk.Bu merkezler her hastayı tek tek inceleme yoluna gitselerdi emin olun kimseye donasyon,tüp vs yapamazlardı (zaman kaybetmekten).Anca Her başarısızlık onlar için araştırma konusu olabilir .Ben buradan okuduğum tahlil ve testleri kendim yaptırdım.Bunlar için doktordan vs den bilgi almanıza gerek yok.Her test araştırması uniq(biricik,kişiye özel) tir.Yani kimi sürekli düşük yapar sebebini başka araştırmalı,kiminin hiç yumurtası yoktur,kiminin spermleri sorunludur vs uzar gider.
Önce Hsg yi bu yolda olan her kadın yapmalı bence,sonra hormon testleri için endokrinoloji ye gidin detaylı troid vs yaptırın ,(Arzu ediliyorsa cd 56 testi) ,tam kan sayımı,pıhtılaşma testi bunları yaptırabilirsiniz.
Eşler için spermiyogram,genetik test ,karyotip mutlaka yaptırın.
Ben gittim bi özel lab. a istediklerimi söyledim cd 56 üç günde ,diğerlerini aynı gün sonuçlarını aldım.Zaten dünya paralar ödüyoruz.En azından içiniz rahat eder.Değerlerde varsa bir artı eksi ilgili dr kimse ona görünün.Tüpçü , donasyoncu anlamaz, ilgili bölüm kimse en iyi o anlar.
Bunları doktorlar istemez.Bu site ve konu niye var:)) gözümüzü açalım da boşa para, zaman ve Umut kaybetmeyelim diye:)Gerisi de bol bol dua ve tevekkül.
Sagol cNim rahatlattin epey , aslinda bunlar sikayet degil endise, hep bisey mi olucak korkusu bitiriyor beni!!! Sagolsun oglum esim prenses gibi davraniyor zaten haklarini yiyemem , esim hele pervane, rabbim basta zaza ma ve onun gibi yillardir burda cabalayan cok degerli anne adaylarina taa yurekten gozlerim dolu dolu dualarimi yolluyorum, kimseyi evlatsiz Koymasin Rabbim , her isteyene cifter cifter nasip etsin AllahimCanın benim başta Benim de halsizliğim vardı çarpıntı ve nefes darlığı hatta..işimle ilgili sürekli konuşmak ve de düzgün konuşmak durumundaydım inan boğuluyordum nefessiz kalıp..sonra düzeliyor çarpıntı hormonların yükseyor ilaçlar bi yandan merak etme dört aylık hamileyken çok daha iyi olacaksın ta ki yedinci aya kadar sonra da ağırlaşıyorsun..geliyo geçiyor keyfini çıkar prenses gibi dolaş em güzel şey Hamilelik..özlüyorum bile şimdiden o gümleri:) allahım şurda bunu okuyan kim varsa nasip etsin yüreğimden ciğerimden diliyorum..çocuklarım beş aylık oldu asla koparmıyorum burdan..herkes anne olsun herkes mutlu ılsun istiyorum allahım Duysun sesimi..
Çok haklısın endişelenmemek mümkün değil ilk bebeklerde böyle değildi bu kadar değildi endişe..sen de yaşadın daha önce :) zor elde edilince çok daha endişeli oluyor insan hatta ilk kez hamile kalmış gibi hissediyor..ama geçeçecek o bebek aslan gibi yapıştı annesine ve mis gibi doğacak sen güzel canını sıkma annesi:)Sagol cNim rahatlattin epey , aslinda bunlar sikayet degil endise, hep bisey mi olucak korkusu bitiriyor beni!!! Sagolsun oglum esim prenses gibi davraniyor zaten haklarini yiyemem , esim hele pervane, rabbim basta zaza ma ve onun gibi yillardir burda cabalayan cok degerli anne adaylarina taa yurekten gozlerim dolu dolu dualarimi yolluyorum, kimseyi evlatsiz Koymasin Rabbim , her isteyene cifter cifter nasip etsin Allahim
Canim cok haklisin hemen hemen butun merkezler ayni ! Tatafli degilim inanki yurekten herkesin anne olmasini diliyorum, ama yine soylemeden gecemeyecegim; celalettin Hocamla soyle bir konusma gecti ben ikinci transfere gittigimde;Bütün işin özü bu canım ne güzel açıklamışsın yeni gelen herkes okur umarım bunu..herkes gözünü açacak Başka çare yok..merkezler bizim başarısızlıklarımızdan para kazanıyor ne kadar çok deneme o kadar ciro..akıllı olup burayı iyice okuyup olasilığı arttırmalıyız..umarım burası sayesinde ilk seferde gebelik şansı yükselir..valla sen de çok akıllı kadınsın çok da güzel anne olacaksın :)
Oy kiyamam sagol canimsin, yapistigi kesin :) rahati yerinde benceÇok haklısın endişelenmemek mümkün değil ilk bebeklerde böyle değildi bu kadar değildi endişe..sen de yaşadın daha önce :) zor elde edilince çok daha endişeli oluyor insan hatta ilk kez hamile kalmış gibi hissediyor..ama geçeçecek o bebek aslan gibi yapıştı annesine ve mis gibi doğacak sen güzel canını sıkma annesi:)
Eski filmleri kabul ediyolar canim ama sen yinede lütfen yenile ınsallah canim hiç sorunsuz olur herşey güzel olur inşallah sende anne olursun canim rabbim yar ve yardımcın olsun.
Çok geçmiş olsun. Aynı durum bende de menapur iğnede oldu, bir de inanılmaz bacak ağrısı yaşadım artık yürüyemiyordum ağrıdan. Doktoruma bu iğne bana dokunuyor dedim o da sen kendini dinliyorsun öyle bişey olamaz dedi. Onca iğne vuruldum beni en çok rahatsız eden hep menopur oldu.
Kurban olduğum rabbim büyüktür ınsallah rabbim tez zamanda bizlerede anne olmayı nasip etsinCanın benim başta Benim de halsizliğim vardı çarpıntı ve nefes darlığı hatta..işimle ilgili sürekli konuşmak ve de düzgün konuşmak durumundaydım inan boğuluyordum nefessiz kalıp..sonra düzeliyor çarpıntı hormonların yükseyor ilaçlar bi yandan merak etme dört aylık hamileyken çok daha iyi olacaksın ta ki yedinci aya kadar sonra da ağırlaşıyorsun..geliyo geçiyor keyfini çıkar prenses gibi dolaş em güzel şey Hamilelik..özlüyorum bile şimdiden o gümleri:) allahım şurda bunu okuyan kim varsa nasip etsin yüreğimden ciğerimden diliyorum..çocuklarım beş aylık oldu asla koparmıyorum burdan..herkes anne olsun herkes mutlu ılsun istiyorum allahım Duysun sesimi..
AmannnnSagol cNim rahatlattin epey , aslinda bunlar sikayet degil endise, hep bisey mi olucak korkusu bitiriyor beni!!! Sagolsun oglum esim prenses gibi davraniyor zaten haklarini yiyemem , esim hele pervane, rabbim basta zaza ma ve onun gibi yillardir burda cabalayan cok degerli anne adaylarina taa yurekten gozlerim dolu dolu dualarimi yolluyorum, kimseyi evlatsiz Koymasin Rabbim , her isteyene cifter cifter nasip etsin Allahim
Bazen diyorum pes etmeliyim artık yoruldum diyorum psikolojim açıdan sonra toparlaniyorum yola devam diyorum asla pes etmek yok diyorum vakti zamanı gelince olur diyorum kendi kendime buda bir sınav geçicek diye teselli ediyorum kendimi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor herkesin yüzünü güldürsünAmannnn
bu yollardan geçenlere genel bir sorum var 2.5 senelik evliyim gebelk içn biryerden başlayacağım eşim 10 sene önce varıkosel amlyt oldğu içn önce ona sperm testi yaptıracağım perşembe günü için randevu aldım ürolojiden 5 gün cinsel perhiz yaptıracağım eşime sperm testini muayene için gittiğimiz gün yaparlar mı yoksa daha sonra tekrr gitmemiz gerekiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?