Çok çok teşekkürler b u site ve her biriniz iyi ki varsiniz ....

Ben de tüüüüüm deneyimlerini açık kalplilikle paylaşan arkadaşlarıma minnettarım. Yeşilada , zaza ve daha nice nice arkadaşlarım.o yüzden geçmiş iletileri okumak , okurken bizimle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşımızın tüm mesajlarına bakmak, izlediği yolları görmek,notlar almak çok önemli.Bu konu olmasa benim donasyondan bile haberim olmazdı.:) Bunun değerini bilip iyice okuyalım üşenmeden.

Gynolife canım ama onu sormadım merkezin bizden istemediği bizim yaptırmanız gereken testleri örneğin histeroskobi gibi..
Merkez maalesef söylemiyor testleri sadece adetin üçüncü günü yapılan testi yaptırın diyolar bide ultrasonda baktirin yer diyolar demekki yetmiyomus ben bunu anladim

Siz hangi merkezi seçtiniz kıbrısta..

Gynolife canım ama onu sormadım merkezin bizden istemediği bizim yaptırmanız gereken testleri örneğin histeroskobi gibi..
Canim bence lutfen sor , bazen bazi hastane ve dr lar icun lazim bu, sen ittir zorla onlari! Bunalt biraz bildinler ki bilgili bos insan degilsin, direk tedaviye baslama lutfen !

Haklısın sonuna kadar ama yoluma pes etmeden, yılmadan, mücadele ede ede devam etmeliyim..
İstanbulda gitmediğim hastane, özel, klinik, muane Dr kalmadı.
Şerefsiz Mustafa acetto ya bile gittim
Bana rahmin dar milyonda bir kendin gebe kalsan bile bu Rahim ile olmaz dedi. O gün yaşadığım psikolojiyi ifade edemem ise dünya başıma yıkılmıştı.
Dediği Rahim ameliyatlarını kabul etmedim. Sadece muane oldum kendisinde Rabbım korudu.

İlk tüp bebeğe devlette başlamıştin sene 2016 merional 150 ile 60 tane iğne yedim vücudum isilik içinde kıpkırmızı oldu göğüs, bel, göbek kaşıntıdan ölüyordum Dr bana dediği ise milyonda bir sende gördüm başka hastalarda hiç görmedim alerji yapmış dedi. İster devam et ister etme sonlandır demişti. 60 iğneyi kaşıntıdan öle öle yaptırdım.
Ve hiç devlette 1 ay yumurtam görülmedi.

Geriden 3000 den başlayan ileri doğru okumaya başladım
Merkezleri tek tek not alıyorum.
İlk burda istenilecek tahliller
histeroskopi,hsg,ultrason,sperm analizi mi??
histeroskopi yaptırmama gerek yok çünkü benim rahimde hiç bir sorun yok.
Birisi cikipta illa olmalısın diyemez dimi?

Kesinlikle katılıyorum canım sana çünkü bende bu yolda sizlerle yürüyorum.
5, 6senelik bu postta olan kardeşlerim, ablalarım hiç pes etmemişler.
Ve onların yani sizlerin mücadelesini gördükçe ben bin kat daha çok hırslaniyorum, yanlışı doğruyu öğreniyorum.
Bu yazımı okuyan herkese iyi ki varsınız.
Rabbım yüzünüzü tez zamanda hayırlısı ile güldürsün

Rabbim seninde yüzünü güldürsün canim

Rahminde sorun yoksa yaptırmama gerek yok zaten sadece kan testiyle ultrason ve sperm testi istiyolar.

Rahminde sorun yoksa yaptırmama gerek yok zaten sadece kan testiyle ultrason ve sperm testi istiyolar.

Yok yok sorun..
Benim sadece eski 2016 Rahim flimim
Eşimin 2019 sperm testi
Zaten temmuz gibi yumurta donasyonu düşünüyoruz.
6 aya kadar bütün testlerimi yenilerim
Hemde aydan aya trioid tahlillerimi kontrol ederim.

Arkadaslar slm
Iki-uc gundur inanilmaz halsizlik ve karin agrisi ile birlikte kasik agrim var, yarin dr kontrolum var oyle bekliyorum. Endise etmelimiyim? Bu halsizlik mahvediyo arada carpinti da oluyor. Daha simdiden boyle olursa geri kalan 6 ay nasil gecicek?

Canım benim ınsallah iyi olur herşey sen hic kafana takma ınsallah yoktur bir sıkıntı dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…