Allaha dua etmek ve ikinci transferinde yavrularına kavuşmaBundan sonra bana ne önerirsin canım
Onu buluncaya kadar anestol pomat ve hametan pomadı karıştır sür rahatlatacakTeşekkürler canım deneyeceğim.
8 emriyo var daha abla. AMİNNKaç embriyon kaldı kuzum
İnşallah bu denemende ikizlerine kavuş(kız,erkek)❤
Teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsunAllaha dua etmek ve ikinci transferinde yavrularına kavuşma
Tamam canim onu yaptiracamCd56 baktır canım sonucu at Merkeze
Canım mart basi gibi historoskopi icin gun alicam doktordan ozaman cd 56 bakılsın diye onuda isteyeceğim birde kandan bakılan bir test varya embriyonun uygun zamanlarını belirleyen onu kabul etmedi murat bey yollama dedi sonucunu test mi bilecek ben mi bilecem dedi cd 56 testine itiraz edemez herhalde .Cd56 baktır canım sonucu at Merkeze
Amiiiin8 emriyo var daha abla. AMİNNİnşallah abla sen de ben de diğer bekleyen arkadaşlarımız da tez zamanda kavuşsunlar bebişlerine
Amin cümlemizdenTeşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun
Selam.kizlar sizden ricam.gitmeden önce hangi testleri yatırmalıyız ýazarsaniz duaciniz oluruz biz yeni başlayanlar hepinizi sevgiyle kucakliyorum
[/QU
canim hayirli olsunSelam.kizlar sizden ricam.gitmeden önce hangi testleri yatırmalıyız ýazarsaniz duaciniz oluruz biz yeni başlayanlar hepinizi sevgiyle kucakliyorum
yesıladanın bahsettıgı gebelık asısı degıl farklı seyler arkadaslarYesiladacim bende istedim bu gebelik asisindan murat bey bana ne gerek var gebelik aşısına dedi anlamadim vallahi
Evet farklı benimkisi killer hücrelerle ilgili diğeri kan alınarak yapılıyor sanırımyesıladanın bahsettıgı gebelık asısı degıl farklı seyler arkadaslar
Canım yeşilim inanki o filgrastimi rahmine yapmasaydında o iki meleğine kavuşacaktınEvet farklı benimkisi killer hücrelerle ilgili diğeri kan alınarak yapılıyor sanırım
evet aynı sey degıl. Bılgı netlıgı ıcın yazdım. Bır baska arkadasımıza daha yapıldı o da hamıle kaldı. Ben de dusunuyorumEvet farklı benimkisi killer hücrelerle ilgili diğeri kan alınarak yapılıyor sanırım
Anestol aldım.diğerini de getirtiyorum.Kantaron ve zeytinyağı da sürüyorum.Ne yapalım artık arap yağı bol bulunca ... sürermişOnu buluncaya kadar anestol pomat ve hametan pomadı karıştır sür rahatlatacak
Anestol aldım.diğerini de getirtiyorum.Kantaron ve zeytinyağı da sürüyorum.Ne yapalım artık arap yağı bol bulunca ... sürermiş
İyi yaptın kuzumAnestol aldım.diğerini de getirtiyorum.Kantaron ve zeytinyağı da sürüyorum.Ne yapalım artık arap yağı bol bulunca ... sürermiş
Canım yalnış anlaşma olur birden bu yazımAllaha dua etmek ve ikinci transferinde yavrularına kavuşma
Gynolife canım ama onu sormadım merkezin bizden istemediği bizim yaptırmanız gereken testleri örneğin histeroskobi gibi..canim hayirli olsun
Birsey sormak istiyorum ,?tedavi olacaginiz merkez hangi tahlil ve testleri yapmanizi soylemiyor muki?
Hangi merkezdi sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?