Vede eklemek istedim,bu sayfaya giren merkez takipçilerini,daha doğrusu parazitleri,merkezi övüp prim kazanmak isteyenleri Allaha hevale ediyorum.Nasil anlamdim aciklayici olurmusunuz ltfn
Aynen canim, ben burda yeni olmasam da, donor sayfasinda yeniydim cunki daha once boyle bisiyle karsilasacagim aklima bile gelmezdi hattda bi kerrsinde bu ne diye bakmistim farkli kisilerin dna insan nasin kabul eder diye dusunmustum tabii kinanamiatim ama rabbim kimseyi bu kadar caresiz birakmasin diyodum, neyse o yuzden de bana ozelden direk yazanlar haricinde klinik hastane ve ulkeyle ilgili fazla bisiy paylasmiyorum, hem yanlis anlasilma, hem sonuc pozitiv olsa da cok fazla ilgili ve burda konusulanlardan farkli bi yer digildi,bana gore benim yas avantajim vardi farkli yerlerde de poziitv ola bilirdi, tek avantaji yillardir bu yolda para harcayan insanlarin sonda daha makuk fiyatlarla yaptira bilmesi.Vede eklemek istedim,bu sayfaya giren merkez takipçilerini,daha doğrusu parazitleri,merkezi övüp prim kazanmak isteyenleri Allaha hevale ediyorum.
Burdakı çaresiz kadınların hayalleriyle oynuyorlar.
Eğer yeni katıldıysanız(isminize baktım salı gününden bir kaç sayfalara aynı şeyleri yazmışınız) sabırla bu sayfayı 3000 den okuyun
Çok bilgi sahibi olursunuz
Vede merkez takipçilerinide anlarsınız.
Okadar kolay
Aynen zaten gercekten inanlar ve tedaviye ihtiyaci olup endise edenler ozelden yaziyor ve bizde tecrube paylasiyoruz, aslinda belki o bile yanlis cunku bi olumsuz durum olsa suclu hisseder insan kendini , cok sukur benim basima gelmedi hic genelde olumlu sonuc aldi burdaki arkadslar , dilkatli olmak lazim! Ben acikcasi kendim arastirdim buldum, burdaki arkadslarada onu tavsiye ediyorum , zaten icinizden gelen sesi dinlerseniz o sizi dogru yonlendiricektir benceAynen canim, ben burda yeni olmasam da, donor sayfasinda yeniydim cunki daha once boyle bisiyle karsilasacagim aklima bile gelmezdi hattda bi kerrsinde bu ne diye bakmistim farkli kisilerin dna insan nasin kabul eder diye dusunmustum tabii kinanamiatim ama rabbim kimseyi bu kadar caresiz birakmasin diyodum, neyse o yuzden de bana ozelden direk yazanlar haricinde klinik hastane ve ulkeyle ilgili fazla bisiy paylasmiyorum, hem yanlis anlasilma, hem sonuc pozitiv olsa da cok fazla ilgili ve burda konusulanlardan farkli bi yer digildi,bana gore benim yas avantajim vardi farkli yerlerde de poziitv ola bilirdi, tek avantaji yillardir bu yolda para harcayan insanlarin sonda daha makuk fiyatlarla yaptira bilmesi.
Merhaba benimde çikolata kisti ameliyatı sonrası yumurtalıklarım zarar gördü öncesinde herşey yolundaydı şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım ameliyat.Ozaman ki cahillik işteGünaydın kızlar☺ Zaza cok dogru dıorsun. Ben bu konuda pek bılgılı degılım hep tüp bebek denedım türkıyede ve almanyada fakat sonuc negatıv cıktı. Ben cok zor bır vakayım kendıme göre yanı. Dr lar tekrar tüp bebek dıor fakat ben kendım donosyon istıyorum 16 senelık evlı olcam bu sene onca yıl tedavılerımde bos cıkan yumurtamla nasıl tüp bebek denerımkıyumurta donosyonunu 2 senedır arastırıyorum 5 kez Icsı denedık. 3 kez kapalı 2 kez acık cikolata kıstı amelıyatım var. Ben klinik arastırmaktan yoruldum kararsızlık yıyor benı. Ha iste bu dıorum sonra negatıv sonuc alanları görüp karar degıstıeıyorum napcagımı bılemıom. Eşim nısanda gıdelım ıyce arastır dedı tamam dedı ama malesef her klinik ayrı bısey söylüyor. Bu senede öyle gecsın istemıorum 34 e yol aldım.biri 5000 dio biri 4 bin diyo cok digeri baska diyor. Nasil böyle aralarda fark olur anlamiyorum. Amacimiz belli evlat sahibi olmak fakat isinin ehli gercekten tedavi yapan yeri nasil bulcaz bilmiyorum.Herkesin sorunu ayri tabiki herkesin yapisida. Herkesin bunyesi farkli sonuc verir tedaviye bunun farkindayim fakat güvenemiom hic biryere .Gercekten isini ehliyle yapan klinik varmidir bızım bu derdımıze care bulcak umudumuza umut olacak Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın bu mübarek günde Rabbım derdımıze derman olsun inşallahhh
siz hangi kliniği tercih ettiniz bende araştırıyorum dediğiniz gibi dil konusu sıkıntılıArkadaşlar buradan ukraynaya giden arkadaşlarımız vardı ama maalesef gebe kalınca sayfalarını kapatmışlar yeterince bilgi edinemedim ama iki merkezle gogul yardımıyla çeviri yaparak yarışıyorum vs ama yabancı dilim olmadığı için formları bir türlü dolduramadım lütfen çok rica ediyorum ukrayna giden bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu sefer bende ukraynayi denemek ıstiyorum
Ön yargili olmak nekadar kolay dimi alalh herkesin gonlune gore versin gercekten yeni oldugumu mesajlarkmin basindada yazdim sizin boyke savunucu olmanizda ayri bir suphe olmali Z Zaza74 ortaya paralar dokuluyor az muz degil en iyi olani ve fikir isteyerek yol almam geretigini acikladim daha ne yapilmasi gerekmekte aciba siz kendiniz ovdugunuz basarili buldugunuzun merkezleri aciba takipcisimisniz diye mi dusunmem lazim benim cok on yargilisiniz ve bende anne olmak isteywn biri olarak burda fikirler edinip paramin bosa gitmemesinden yana oldugum icin girdim ve yazdim ama insanlari pisman ediyorsunuz girdiginede yazacaginada Z Zaza74Vede eklemek istedim,bu sayfaya giren merkez takipçilerini,daha doğrusu parazitleri,merkezi övüp prim kazanmak isteyenleri Allaha hevale ediyorum.
Burdakı çaresiz kadınların hayalleriyle oynuyorlar.
Eğer yeni katıldıysanız(isminize baktım salı gününden bir kaç sayfalara aynı şeyleri yazmışınız) sabırla bu sayfayı 3000 den okuyun
Çok bilgi sahibi olursunuz
Vede merkez takipçilerinide anlarsınız.
Okadar kolay
Canim bence onlar birsekilde bu dil olayini cozer, sen iletisim sayfasina google translate den turkceden ingilizceye ceviri yaparak mesaj yazabilirsin , yine o sekilde iletisimde olabilirsiniz , cok problem olucaksa bende yardimci olurum ozelden yaz napmak istiyorsan turkcesini ben cevireyim sana istersen,siz hangi kliniği tercih ettiniz bende araştırıyorum dediğiniz gibi dil konusu sıkıntılı
Gözün aydın kuzumArkadaslarim slm
bugun iyi haber aldim hastaneden mektup geldi , down sendromu, edward gibi testler yapilmisti, cok sukur normal cikti. Yani baska bir teste gerek yok diyor mektupda...
ama diger bir haber tansiyonum beni zorluyor sabahtan beri acildeyim, tum testler yapildi ekg cekildi, carpinti vardi sabah birde sanki gogsumu mengene ile sıkıyolar gibiydi hissettim basimda döndü, neyse tansiyonum 90/145 halen dr ilac vermiyor ve aile hekimine git dedi gittim onlarda saliya randevu verdi , ay bu yurtdisinda hasta olmaktan nefrer ediyorum!!
Tansiyon icin onerisi olan var mi?
Seni yargılayan yok burdaÖn yargili olmak nekadar kolay dimi alalh herkesin gonlune gore versin gercekten yeni oldugumu mesajlarkmin basindada yazdim sizin boyke savunucu olmanizda ayri bir suphe olmali Z Zaza74 ortaya paralar dokuluyor az muz degil en iyi olani ve fikir isteyerek yol almam geretigini acikladim daha ne yapilmasi gerekmekte aciba siz kendiniz ovdugunuz basarili buldugunuzun merkezleri aciba takipcisimisniz diye mi dusunmem lazim benim cok on yargilisiniz ve bende anne olmak isteywn biri olarak burda fikirler edinip paramin bosa gitmemesinden yana oldugum icin girdim ve yazdim ama insanlari pisman ediyorsunuz girdiginede yazacaginada Z Zaza74
teşekkür ederim dört merkeze kısaca bılgı almak istıyorum diye yazdım bundan sonrasında sıkıntı yaşarsam size dönerim :)Canim bence onlar birsekilde bu dil olayini cozer, sen iletisim sayfasina google translate den turkceden ingilizceye ceviri yaparak mesaj yazabilirsin , yine o sekilde iletisimde olabilirsiniz , cok problem olucaksa bende yardimci olurum ozelden yaz napmak istiyorsan turkcesini ben cevireyim sana istersen,
Al bende okadar canim bekarligimda 3 evlendikten sonra 2 toplam 5 çikolata kisti ameliyatı oldum cahilliğine geldi şimdilerde çikolata kistlerini çok sıkıntı olmadıkça almıyor doktorlar ilerde yumurtalıklara zarar veriyormuş ameliyat şimdiki aklım olsaydı ve bunu bana söyleyen bir doktor çıksaydı aldırmazdım gerçekten bende kendim için aynısını söylüyorum cahillik iste çikolata kistinde yumurtam zarar görmüştü ondan sonrakiler bir sürü ameliyatlar arka arkaya geldi maalesef zamanı geri getiremiyoruzMerhaba benimde çikolata kisti ameliyatı sonrası yumurtalıklarım zarar gördü öncesinde herşey yolundaydı şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım ameliyat.Ozaman ki cahillik işte
Birde Allah her kesi gönlüne göre versin yazmışınÖn yargili olmak nekadar kolay dimi alalh herkesin gonlune gore versin gercekten yeni oldugumu mesajlarkmin basindada yazdim sizin boyke savunucu olmanizda ayri bir suphe olmali Z Zaza74 ortaya paralar dokuluyor az muz degil en iyi olani ve fikir isteyerek yol almam geretigini acikladim daha ne yapilmasi gerekmekte aciba siz kendiniz ovdugunuz basarili buldugunuzun merkezleri aciba takipcisimisniz diye mi dusunmem lazim benim cok on yargilisiniz ve bende anne olmak isteywn biri olarak burda fikirler edinip paramin bosa gitmemesinden yana oldugum icin girdim ve yazdim ama insanlari pisman ediyorsunuz girdiginede yazacaginada Z Zaza74
öyle hayatta en pişman olduğum şey heralde.benim dört mm kistim vardı alınmasada olurmuş sırf ameliyat parası almak için yaptı öncesindede konuştuk zarar göremeyeceğini söyledi onu bırak amelıyattan sonra yumurtalıkların yarısından fazlası gitmiş söylemedi aylar sonra başka doktora gittiğimde yumurtalığımı göremediğinde anladık tabiki artan fsh düşen amh beraberınde geldi.sonrası kabus dolu yıllar :)şimdi biri ameliyat diyince atlıyorum sakın olmayın en son çare diyeAl bende okadar canim bekarligimda 3 evlendikten sonra 2 toplam 5 çikolata kisti ameliyatı oldum cahilliğine geldi şimdilerde çikolata kistlerini çok sıkıntı olmadıkça almıyor doktorlar ilerde yumurtalıklara zarar veriyormuş ameliyat şimdiki aklım olsaydı ve bunu bana söyleyen bir doktor çıksaydı aldırmazdım gerçekten bende kendim için aynısını söylüyorum cahillik iste çikolata kistinde yumurtam zarar görmüştü ondan sonrakiler bir sürü ameliyatlar arka arkaya geldi maalesef zamanı geri getiremiyoruz
Aradilar az once aile hekimligindenbpazartesi verdiler randevu, bakalim iyice arastirticam kardiyoloji vs..., tuz zaten hic aram yok ve dahada dikkat ediyorum ve gunde 2 litreden fazla su iciyorum limon suyu iciyorum hergun, haber edicem burdaki arkadslarda faydalansin iyi dileklerin icin sagol kuzumGözün aydın kuzum
Tansiyonuda doktor bildiyini iç
Öneriyle bir şey yapma
Önerim tuzduyu azalt,su bol
Nirde limon ye
Önyargılı değildi Z Zaza74 aslında.sayfada yeni iken tanımadığınız birisine boyle yazmanız hoş olmadı.Ön yargili olmak nekadar kolay dimi alalh herkesin gonlune gore versin gercekten yeni oldugumu mesajlarkmin basindada yazdim sizin boyke savunucu olmanizda ayri bir suphe olmali Z Zaza74 ortaya paralar dokuluyor az muz degil en iyi olani ve fikir isteyerek yol almam geretigini acikladim daha ne yapilmasi gerekmekte aciba siz kendiniz ovdugunuz basarili buldugunuzun merkezleri aciba takipcisimisniz diye mi dusunmem lazim benim cok on yargilisiniz ve bende anne olmak isteywn biri olarak burda fikirler edinip paramin bosa gitmemesinden yana oldugum icin girdim ve yazdim ama insanlari pisman ediyorsunuz girdiginede yazacaginada Z Zaza74
Cok gecmis olsun bir an önce çözersin inş.Aradilar az once aile hekimligindenbpazartesi verdiler randevu, bakalim iyice arastirticam kardiyoloji vs..., tuz zaten hic aram yok ve dahada dikkat ediyorum ve gunde 2 litreden fazla su iciyorum limon suyu iciyorum hergun, haber edicem burdaki arkadslarda faydalansin iyi dileklerin icin sagol kuzum
Canim bosver ya gerilmeye gerek yokBirde Allah her kesi gönlüne göre versin yazmışın
Ne demek istedin bununla?gönlün kirli anne olamıyorsun diyemi?
Benim acım derin,gönlüm temiz
Allahım inşallah çektiyim acıların mükafatını vericek
Ben buna inanıyorum
Bu dünyada olmasada öteki dünyada vericek
Allahım her şeyin hayırlısını versin
Canim bosver ya gerilmeye gerek yok
Burda hepimiz anne olmak istiyoruz belli bir gerginlik var ve herkes cok hasas,belki yanlis anliyoruz birbirimizi! Bosverin su olumlu dunyada ne kirmaya ne kirilmaya gerek yok, Turkiyede neler oluyo burdan saskinlikla izliyoruz sadece, biz bu kadar ugrasip evlat sahibi olmaya calisiyoruz ne zorlukla, elin gavuru gelip vuruyor kahroldum dun geceden beri belkide yzuntuden cikti tansiyonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?