Canım özelden yazıştık arkadaşla
Bir birimizi anlamamışız
Allahım onuda tez bir zaman sevindirsin

Canım özelden yazıştık arkadaşla
Bir birimizi anlamamışız
Allahım onuda tez bir zaman sevindirsin
Çok sevindim çözüldüğünü gerildim ben de..lütfen yeni gelenler şunu bilsin burda merkez tavsiye etmek çok doğru değil kimi bebek sahibi oluyor ilk seferde kimi yıllarca sürünüyor..içinize sineni seçin çok çok okuyun..vaktim yok demeyin bi saat az uyursanız okursunuz bir de rica ediyorum suçlamak yerine empati yapalım özellikle Zaza bu uğurda en çok canı yanmış insandır lütfen lütfen

siz hangi kliniği tercih ettiniz bende araştırıyorum dediğiniz gibi dil konusu sıkıntılı
ben en sonunda netten tüm adresleri aldım ukrayna ,için yazıyorum ve eşimle ukraynaya gittik kafama takılan merkezleri gördük az az da olsa görüşme sagladık döndük zaten dönerken kafamda belirlemiştik merkezi döndük yazışmalar devam etti 1 ay sonra tekrar gittik ukrayna nadiya klinik sectik doktoruyla uzun uzun görüştük anlaşmayı sagladık inşaalah bu sefer yüzüm güler

bu arada dil konusuna gelınce biz iki seferdede kendimize özel tercüman tuttuk bizim için çok kolay oldu çünkü her merkezin tercümanı yoktu

Hayirli olsun canim simdiden, umarim isik olur umut olur arayisin burdaki arkadslara

Moral olsun diye yazıyorum arkadaşım hiç gebe kalmadı bugüne kadar fsh yüksek amh düşük klasik tablo..eşine tese yapılmadı hiç ama sıfır sperm..dedim hiç uğraşmadan gidin embriyo transferine..beş embriyo oluştu üçü dondurdular ikisini transfer yaptılar..bugün yedinci gün idrardan baktık kopkuyu bir çizgi..sağ Salim kucağına alır umarım :) embriyo transferi hakkaten başarılı oluyor darısı tüm isteyenlere

Kizlar selam
Dün Dr gittim femara ile hiç yumurta büyümemiş sıfır yumurta gynolife diyor Dr um sizce nasıl klinik giden var ise negatıf aldıysa bana bildirir mi endişeliyim

Canim cok tatlisin cok tesekkur ederim, ailem de Turkiyede zaten gitsem orda dogum olur, bakalim arastiriyorum! Eger bebek turkiyede dogarsa halen ingiliz vatandasligi alir mi otomatik onu bulucam, onda sorun olmazsa muhtemelen gelicem sanirim

Canim cok tatlisin cok tesekkur ederim, ailem de Turkiyede zaten gitsem orda dogum olur, bakalim arastiriyorum! Eger bebek turkiyede dogarsa halen ingiliz vatandasligi alir mi otomatik onu bulucam, onda sorun olmazsa muhtemelen gelicem sanirim
guzel haberler bunlar sevindim

inşallah.bende yazdım bakalım cevap beklıyorum.

ingilterede dogan bebeklere otomatık vatandaslık verılmıyor dıye bılıyorum . tabıı sız ıngılız vatandası degılsenız. vatandası ısenız dunyada nerede dogurursan dogur cocuk anneden vatandaslıgını alır dıye bılıyorum.

Halil hoca salı gunleri istanbulda oluyor gittim muayene oldum ve kendi gözlerımle gordum. Ben destek bekletken bana bagırdı hiç bir sözümü dinlemedi, sorunum yokken sendede sorun olablr dedı daha önce prof bülent tıraş bile sende sorun yok dedı bana ama halil hoca sorun gordu.. bülent hocanın bana verdığı ilaçları ( biesteron, gonomax, omepa q10 ) at bunları cope hiç bi işe yaramaz dedi. Zaten beni hiç dinlemedi ben şok oldum. Sağ yumurtanda yapışıklık var dedı ne demek oldgunu soruyorum cvp yok ilaç gibi bişey kullancakmıyım dıyorum cevap vermedı yanındaki hemşire ilaç verılmıcek dedi. O gece sabaha kadar agladım aralıkta tüp bebek denedıgımde yapısıklık yoktu nasıl olur ocak ayında dıye beni o kadar üzdü ki acıklama yapmadgı için. Diğer gun başka bı doktora gıttım dediği sey enfeksiyon olmuşum tüp bebek denememden kaynaklı bi tane ilaç verdı hepsi gectı. Bunu demek bu kadar zor muydu? Ben donasyon yazınca ilk cıkan halil hocaydı ordan buldum ve cok olumlu konuşulan bi sayfa vardı ona inanıp gıttım acıkcası. Teldeki hemşire ilgiliydi evet ama hıcayı gorunce malesef

İşteeee bu sayfa onunçindi
Bu sayfanın başkarında bile bunları yaşayan arkadaşlar çok oldu

2016 mayıs ayında son kendi yumurtamla kimyasal gebelik yaşadım,doktor yaşın var artık donasyon düşün,dünyam karardı,ama zar zor kabul etim.
İnternet reklamıyla bende halil ibrahim tekini buldum
İstanbuldakı ofisine gitim(ayağım kırılısaydı gitmez olsaydım).eşimin sorunu olmasına rağmen eşimin yanında,senin rahmin peçete,at çöpe.sen taşıyıcı anne düşün.Allah şahit ordan çıktım hıçkıra hıçkıra ağladım.eşime dedim boşanalım git sağlıklı kadın bul kendine.uzatmayım,tedaviye başladık ve o peçete dediği rahimde gebelik oldu ama kimyasal.ardından 6 denemem hepsi negativ.özelden umut14 arkadaşımda orda deniyordu,zaza kaç ordan,merkez değiş.orda denedikce bataklığa düşüyorsun.
O umut 14 de merkez değiştirdi ve anne oldu.sonra öğrendim halilde 13 negativ denemesi varmış.
Bende merkez değiştim.inşallah bende anne olurum.
British kliniğine gitim ve biliyorsunuz 5 deneme 3 gebelik,ikisi düştü biri labaratuvar yalnışlığına kurban giti.Allah güzel kalpli doktorlarla karşılastırsın hepimizi.en son denememde transfer yapmadan,dur bir senin rahmine bakalım dedi ve yine ordakı iki asistanları başına toplayarak,gelin bakın bu rahime çok kötü.bıçak kalbime girdi,nefesim daraldı.transferi yaptı ve yine negativ.halilde gebe kalan arkadaşlar biliyorum benim yazımı beğenmezsiniz,ama nolur benim yerime kendinizi koyun,ne yapardınız?
Ve benim gibi vallah bir çok arkadaşımın piskolojısını alt üst etmiş halil.bazı gebe kalan şanslı kadınlar,halil kaba,ama işinin profesiyoneli.ben öyle düşünmüyorum.doktor kibar olmalı.heleki bizim gibi kalbi kırık,başka kadının yumurtasıyla bile anne olmayı göze alan kadınlarla.
Bizim sayemizde halil ibrahim özel uçağını almış
Lüks yaşıyor
Amerikada geziyor
Kızlar lütfen korkak olmayın
Yaşadıklarınızı yazın bura
Bizim içimiz yandı,sizin yanmasın
Ve en son onu söyleyim,halil belki çok kızları ablasına fizik tedaviye göndermiş transfer öncesi,tutunmayı artırıyor diye)))
200 euroda ekstra ora harcadık
Hangi doktora söyledik güldü bu fizik tedaviye
Ve en korkuncu o ki,eşim o aletin fotorafını çekti odaya girip(alet her zaman bezle kapalı oluyor)
Ve o alet basit 800-1000 tl olan kas ağrılarına iyi gelen alet
Biz yandık siz yanmayın bacılar
Şanslı olup Halilde anne olan arkadaşlarımdan özür dilerim
Ama bizide anlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…