- 16 Ocak 2020
- 238
- 534
- 33
- 46
8.haftaya kadsr kullandim birakinca hicbir sorun olmadi ama 12.Haftaya kadar önerenler var.Kızlar merhaba estrofemi kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Bıraktığınızda ne gibi bir sorun oluştu? Ya da oluştu mu?
Canim ben 13. Haftaya kadar kullandim. 12. Haftaya kadar gunde 3 kez . Daha sonra dr azalt dedi . 1 e dusurdum sonra gun asiri ve bitirdim.Kızlar merhaba estrofemi kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Bıraktığınızda ne gibi bir sorun oluştu? Ya da oluştu mu?
ilaç başlamanıza sevindimArkadaslar bu arada bahsetmistim tansiyon problem oldu diye. Pazartesi dr a gittim tansiyon ilaci basladik cok sukur 115/80 cikiyo surekli olcuyorum. Iyiyim yani . Sikayetlerim azaldi cabul yorulmak disinda bir sikayet yok tabi arada olan ogurtuleri saymazsak!sanirim bu haftalardan sonra biraz daha iyi hissedicem son aya kadar! Insallah o da kolay gecer korksamda cok da heyecan duyuyorum. Rabbim tum isteyen arkadaslarima bir an evvel vermeyi nasil etsin insallah
Tsk ederim canim bende cok rahatladim acikcasiilaç başlamanıza sevindim
Bana da 8. Hafta bitti bu ilacı bitir bırak dedi.Korkuyorum ama bırakmaya8.haftaya kadsr kullandim birakinca hicbir sorun olmadi ama 12.Haftaya kadar önerenler var.
Biraz erken gibi sanki ! Genelde 12. Haftaya kadar kullaniliyo ama ne bilimBana da 8. Hafta bitti bu ilacı bitir bırak dedi.Korkuyorum ama bırakmaya
Gynolife Murat ÖnalBiraz erken gibi sanki ! Genelde 12. Haftaya kadar kullaniliyo ama ne bilimhangi dr du senin canim?
Sizinde gynolifeta olmuş benimde öyle oldu. Murat beyin protokolü böyle demekki. Iciniz rahat değilse bırakmayın. 12ye 13e kadar kullananlar var.Bana da 8. Hafta bitti bu ilacı bitir bırak dedi.Korkuyorum ama bırakmaya
Canim zaza iyi bilir tecrubesi var bizden cok sonucta dr tedavisi farkli olabilir ama bencede 12 yi garanti et derimGynolife Murat Önal
Arkadaslar bu arada bahsetmistim tansiyon problem oldu diye. Pazartesi dr a gittim tansiyon ilaci basladik cok sukur 115/80 cikiyo surekli olcuyorum. Iyiyim yani . Sikayetlerim azaldi cabul yorulmak disinda bir sikayet yok tabi arada olan ogurtuleri saymazsak!sanirim bu haftalardan sonra biraz daha iyi hissedicem son aya kadar! Insallah o da kolay gecer korksamda cok da heyecan duyuyorum. Rabbim tum isteyen arkadaslarima bir an evvel vermeyi nasil etsin insallah
Hoşgeldin.Benimde 1 yaşında sprem don. Ile kavuştuğum ikizlerim var.Teşekkür ederim.Ben ilk denememi malesef araştırmadığımdan Firdevs uğuz da yaptırdım.orayla anlaşama kadar çok ilgililer .orada yaptırma kararından sonra tl da birini bulana aşkolsun.Eksik ve yetersiz ilaç ayarlamaları ile negatifi yaşadım.Ve bana hazır embriyo yu önerdi.Cunki daha pahalı.kendi yumurtam ile asla olamıyacağını söylediklerinde çok ağladım.Sonucda yum.don. yapan arkadaşlarımda bu fikre alışması kabullenmesi bi süreç alıyor.Bende kendi yumurtama bir şans daha vermek istedim.ve şükür başka merkezde hayalime kavuştum.Benim gibi çok FirdevsZEDE var asla önermiyorum.Dilerim yavruna kavuşursunMerhaba kader arkadaşlarım...
Öncelikle tüp bebek, sperm yada yumurta donasyonu ile anne olan herkesi kutluyorum bebeklerini güle güle büyütsünler sağlıkla, mutlulukla.. Benim gibi bebek için çabalayan herkese de bol şans diliyorum Allahım kucağımızı boş bırakmasın... Hepimiz annelik kadar güzel bir duyguyu yaşayalım ve cennet kokulu evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
çok uzun zamandır yumurta donasyon olayını araştırıyorum bütün yazıları okudum. Yaşım 47 10 ay önce evlendim çok geç yapılmış bir evlilik ve ilk evliliğim kader diyorum çok şükür allahım bozmasın çok sevdiğim ve çok sevildiğim bir eşim var. Yaşımdan dolayı yumurtam olsa bile kalitesiz olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden de tüp bebek olayına hiç girmeden direk yumurta donasyonu düşünüyorum. Malesef miyom var daha önce de mıyom amelıyatı olmuştum bu hafat sonu daha detay için dr a gidicem. miyom amelıyatı olup yumurta donasyonu yaptıran var mı ve pozitif sonuc alanlar var mı ? iyileşme süreci nedir ? Kıbrıs ta tavsiye edeceğiniz merkez var mı ) Ben ibrahim hit ve firdevs uğuz arasında gidip geliyorum ancak burada ibrahim bey hakkında biraz sert ve fix tedavi olduğu çok ilgilenmediği yazılmış. Sizlerden yardım bekliyorum
Bende 8.de haftada bıraktım.Murat bey ilacı çok seven doktor değil.Doğal akışında ilerlesin istiyor.Sadece bir risk varsa devam ettiriyor.Ama naçizane tavsiyem hamilelik kontrolunuzu hangi dr yapıyorsa.o ne derse onu yapın.Sonucda kıbrıs daki dr ların görevi hamile kalmamıza vesile olmak.Devami için birebir gören doktor olmalı.Benim ist daki dr um prof. Dü ve o da 8. Hafta bırakırdı.Gynolife Murat Önal
Murat bey i tavsiye eder misiniz?Bende 8.de haftada bıraktım.Murat bey ilacı çok seven doktor değil.Doğal akışında ilerlesin istiyor.Sadece bir risk varsa devam ettiriyor.Ama naçizane tavsiyem hamilelik kontrolunuzu hangi dr yapıyorsa.o ne derse onu yapın.Sonucda kıbrıs daki dr ların görevi hamile kalmamıza vesile olmak.Devami için birebir gören doktor olmalı.Benim ist daki dr um prof. Dü ve o da 8. Hafta bırakırdı.
Çok sağol arkadaşımZaza sen peki dusmemesi için intralipid serum vs vs kullandın mı, Bülent Tıras hoca bu konuya cok onem verıyor. Ben 2 defa yumurta toplattım ngs den kotu geldi, bir tane saglıklı gelseydi IVIG serum kullanacaktık. Cok pahalı bir serum ama olsun demiştik.. bunları bir arastır, düşmemesi için önlem al kuzum..
Merhaba kader arkadaşlarım...
Öncelikle tüp bebek, sperm yada yumurta donasyonu ile anne olan herkesi kutluyorum bebeklerini güle güle büyütsünler sağlıkla, mutlulukla.. Benim gibi bebek için çabalayan herkese de bol şans diliyorum Allahım kucağımızı boş bırakmasın... Hepimiz annelik kadar güzel bir duyguyu yaşayalım ve cennet kokulu evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
çok uzun zamandır yumurta donasyon olayını araştırıyorum bütün yazıları okudum. Yaşım 47 10 ay önce evlendim çok geç yapılmış bir evlilik ve ilk evliliğim kader diyorum çok şükür allahım bozmasın çok sevdiğim ve çok sevildiğim bir eşim var. Yaşımdan dolayı yumurtam olsa bile kalitesiz olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden de tüp bebek olayına hiç girmeden direk yumurta donasyonu düşünüyorum. Malesef miyom var daha önce de mıyom amelıyatı olmuştum bu hafat sonu daha detay için dr a gidicem. miyom amelıyatı olup yumurta donasyonu yaptıran var mı ve pozitif sonuc alanlar var mı ? iyileşme süreci nedir ? Kıbrıs ta tavsiye edeceğiniz merkez var mı ) Ben ibrahim hit ve firdevs uğuz arasında gidip geliyorum ancak burada ibrahim bey hakkında biraz sert ve fix tedavi olduğu çok ilgilenmediği yazılmış. Sizlerden yardım bekliyorum
Merhaba, kolayliklar dilerim. Forumu takip edemiyorum. Arada bi hizlica bakarim. Mesajinizi gorunce yazmadan edemedim. Birkac kez miyom ameliyati oldum. Menopoza girdim 44 yasinda. Donasyon ilk denemede ikizler oldu cok sukur. 1.5 yasindalar. Cok guzel ama cok da zor.Merhaba kader arkadaşlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?