Ben miyom amelyatı olmuşum ve üstüne 5 gebelik geçirdim kucağıma almasamda
Önemli olan rahim içi kaliteli olsun
Halili ve ya firdevsi düşünüyorsun
Rabbim şansını yüksek etsin nerde denersen dene
Histeroskopi muhakak yaptır
Halil hsg dışında bir şey istemiyor
Ama tavsiyem histeroskopi

Gynolife Murat Önal
Bende 8.de haftada bıraktım.Murat bey ilacı çok seven doktor değil.Doğal akışında ilerlesin istiyor.Sadece bir risk varsa devam ettiriyor.Ama naçizane tavsiyem hamilelik kontrolunuzu hangi dr yapıyorsa.o ne derse onu yapın.Sonucda kıbrıs daki dr ların görevi hamile kalmamıza vesile olmak.Devami için birebir gören doktor olmalı.Benim ist daki dr um prof. Dü ve o da 8. Hafta bıraktırd
Murat bey i tavsiye eder misiniz?
Kesinlikle tavsiye ederim.Tanidığım en vicdanlı doktorlardan biri. Ayrıca başarılarıda bu sayfada bile net.istanbul medical park dan gynolife a geçiyor ve yıllardır hep aynı yerde çalışıyor. Ö merkezin en önemli hususu da Embriyalog mesut bey.Istanbul fulya bahçeciden.kıbrıs daki bahçeciye geciyor oradan gynolife a transfer oluyor ve yıllardır o da orada.Bi merkezde embriyalog çok önemli.Ben murat önala Minnet duyuyorum.Bu sayfada adı geçen her merkezle o dönem konuştum kimse benim gibi düşük amh lı bir kişiye sprem don. yapmayı kabul etmedi.Ellerini taşın altına koymadı.Murat hoca bana ve yumurtama inandı.Ellerinden geleni yaptılar bende çok iyi hazırlandım ve en önemlisi Rabbim "ol " dedi ve kuzucuklarım oldu.

Sağlıklı büyütün ikizlerinizi inşallah.
Geçmiş mesajlarınıza baktım, Euro ivf miş merkezin adı.
Hepsini inceliyorum, ne zormuş bu işler
Kürtajın üzerinden tam 29 geçti, regl bekliyorum bir yandan da şu corona virüsü korkusu var.
Allah'ım yardımcımız olsun inşallah

Evet haklısınız kontrolümü yapan doktor da 9. Haftaya kadar kullan sonra bırak dedi.Ben telaşlı biri olduğun için ne yapacağımı bilemedim

Evet haklısınız kontrolümü yapan doktor da 9. Haftaya kadar kullan sonra bırak dedi.Ben telaşlı biri olduğun için ne yapacağımı bilemedim
Canım rabbim ikizlerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallahdarısı bütün isteyenlerin transfer için bekleyen herkesin başına ınsallah.

Boğazım çok fena şişti yaaa bir bu eksikti sanki perde varmış gibi nefes almakta bile zorlanıyorum ıhlamur içebiliyorum heralde değil mi o bi bardak serbest diye biliyorum. Bitkisel başka tavsiyeleriniz varsa da çok sevinirim . Sirke ile gargara yapıyorum ama o da çok iğrenç bişey

Bence bitkisel çay içme bana kesin yasaklamıştı doktor ballı ılık süt ya da ballı limonlu ılık su içebılırsın o bence boğazına iyi gelir, yumuşatır

Canim gecmis olsun , organik elma sirkesi bulabilirsen bal yada pekmezle karistir birer kasik, ve bur cay bardagi ilik suya koy , ic sabah aksam,
Daha yeni ogluma yaptim ilk yaptigimda farketti hemen iyi geldigini kendisi bir daha istedi yap diye aksam yaptik yyine. Hic birseyi kalmadi! Tadi kotu ama cok iyi geliyo dene derim

Teşekkür ederim canım. testi tekrarladım çok değil ama yine yüksek çıktı. ilaca başladım bande. kesinlilke çok haklısınız her işte bir hayır var.

Progestan iğneden dolayı hemoroit sorunu yaşıyorum.3 haftadır bir türlü düzelemedim.kabızlık düzelse bile hemoroit yüzünden tuvaletimi yapamıyorum ve artık hem iğne yerlerinden hem de bu durumdan popumun üstüne oturamaz oldum.biraz açık açık yazıyorum kusura bakmayın ama eminim bir çoğunuz benim gibi olmuştur.nasıl geçiyor bir türlü çözüm bulamadım.hindistan cevizi,zeytin yağı kantaron,lip stick,vazelin falan filan hepsini sürdüm.hatta her gün şiringayla zeytinyağı koyuyorum.hemopropin demiştiniz onu çok zor buldum internetten getirttim bugün iki kez onu da kullandım.Kabızlık için de bütün her şeyi yaptım.iğneler çok zorluyor beni.iğneyi bırakıp fitil kullanan var mı? O nasıl progestan ı jel ya da fitil olarak kullanınca aynı etki oluyor mu? Genel cerraha da gidicem artık ama o da korkutuyor beni

Zencefille bal da iyi geliyor.taze zencefil rendele bala sabah akşam birer kaşık alsan bile işe yarıyor

İstambul nişantaşında
Salı ve cmrtesi
Bin kere düşün gitmeden önce
Buda benim tavsiyem
Çok şey varki ben burda açık yazamıyorum
Yazdım ama birde burdan yazayım.tek tek okudum.halil hoca nın kapısından geçmem.şevket hocanın asistanı sevgi hanımla görüştüm.çok ciddi ve bilgili geldi bana.murat hoca ile şevket hoca arasında kaldım.sen ne dersin.senin tavsiyen benim için çok değerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…