- 11 Şubat 2017
- 299
- 772
- 53
Banada gönderir misin Yeşiladacim:) içim açılsın biraz :)Foto gönderecektim ama Özel mesajın kapalı :)
Amin canim ınsallah rabbim kimsenin kucağını boş koymasinSen de çok güçlü iyi kalpli merhametli şahane bi anne olacaksın inşallah ama inşallah ikizin olur..tüm kalbimle diledim şu an bunu içimde de his oldu sanki öyle de olacak..:)
Zizuuuu ayy az kaldı doğumunaEvet Zaza abla ve Yeşilada Bana da çok yardımcı olan kişilerdir. Yardımları ve tavsiyeleri sayesinde çok şükür hamileyim ve doğuma az bir zaman kaldı. Burda herkes kendi içine neresi siniyorsa orayı seçsin.
HemenBanada gönderir misin Yeşiladacim:) içim açılsın biraz :)
Foto gönderecektim ama Özel mesajın kapalı :)
[/QU
ay ayy çok merak ediyorum hemen açmaya çalışıyorum teşekkür ederimFoto gönderecektim ama Özel mesajın kapalı :)
Amin canım. Hepimiz maddi manevi yorulmadan anne olalım inşallah. Gynolife konusunda benimde içim çok rahat. Transferden sonra doktorundan hasta bakıcısına kadar herkesin umut vaat eden duası okadar samimiydiki para icin etik olmayan yollara sapacaklarini hiç düşünmedim. Ben istanbuldaki doktorumun tavsiyesiyle sadece telefonda görüşerek açıkçası hic arastirmadan gittim. Eğer tedaviye basladiktan sonra merkezle ilgili olumsuz düşünseydim araştırmadigim için çok pişman olurdum. Onun için yeni başlayacak arkadaşlar çok iyi araştırsınlar. Herkesin yolu açık olsun inşallah
Merhaba. Bende gynolife ta transfer oldum. Embriyo kalitelerimin ikiside 4ab idi. 10 haftalık olduk şuan. Darısı başına :)
Tüpler hsg sonucuna göre yapışıklık varsa baglaniyor. Pıhtılaşma testi araştırma hastanelerinin genetik bölümünde yapılıyor sonucu 1 ayda çıkıyor. Transferden önce yaptırmanızı tavsiye ederim
Abla sürekli aklımdasın çok dua ettim ve ediyorum halen. İnşallah yakın zamanda sana da nasip olur abla.Zizuuuu ayy az kaldı doğumuna
Canım doğuma giderken bizide hatırla
Oy oy oy maşallah kuzulara
Basit bir test sadece 1 tüp kan alınıyor. Yoğun bir bolum olmadığı için randevu ile gidince sıra da beklemiyorsunuz hemen bitiveriyor işiniz. Ihmal etmeyin belkide hicbir şey çıkmayacak ama içiniz rahat olur.Rahimde şükür ki hiç sıkıntı yok.
Pıhtılaşma testine aklım takıldı
nedeni neymiş pekiGünaydın herkese, bu Cumartesi günü transferim olacaktı ne yazık ki iptal oldudoktor olmayanda hayır vardır dedi bir sonraki ay bakalım duruma dedi. her şey çok güzel giderken hayatım boyunca hiç olmayan şey oldu THS yüksek çıktı. inanin hayatım boyunca bu güne kadar belki 150 test yapılmıştır ve hiç bir zaman yüksek çıkmamıştır. on gün önce yapılan testte 1,9 çıkan sonuç dün 4,6 çıktı çok üzgünüm...
Bir başka yerde ver kuzum acaba labaratuvar yalnışı ola bilirmiGünaydın herkese, bu Cumartesi günü transferim olacaktı ne yazık ki iptal oldudoktor olmayanda hayır vardır dedi bir sonraki ay bakalım duruma dedi. her şey çok güzel giderken hayatım boyunca hiç olmayan şey oldu THS yüksek çıktı. inanin hayatım boyunca bu güne kadar belki 150 test yapılmıştır ve hiç bir zaman yüksek çıkmamıştır. on gün önce yapılan testte 1,9 çıkan sonuç dün 4,6 çıktı çok üzgünüm...
Canim tamaracim herseyde bir hayır vardır hiç sıkma canını senGünaydın herkese, bu Cumartesi günü transferim olacaktı ne yazık ki iptal oldudoktor olmayanda hayır vardır dedi bir sonraki ay bakalım duruma dedi. her şey çok güzel giderken hayatım boyunca hiç olmayan şey oldu THS yüksek çıktı. inanin hayatım boyunca bu güne kadar belki 150 test yapılmıştır ve hiç bir zaman yüksek çıkmamıştır. on gün önce yapılan testte 1,9 çıkan sonuç dün 4,6 çıktı çok üzgünüm...
Canim tamaracim herseyde bir hayır vardır rabbimin bir bildiği vardır tiroit maalesef kadınlarda stres olunca üzülünce çıkabiliyor artık tiroit uzmanı oldum ben bekarligimda beri bununla mücadele ediyorum hem ben hasimato tiroit hastasiyim 1 hafta dengelenir 1 hafta sonra tiroit firlayayadabiliyor 12 senedir mücadele ediyorum ilaçla dengelenir çok şükür benim yükselmesi durdu sabitlenir o hiç merak etme peşini bırakma yeter endokrinoloji bölümüne iyice baktır sana akıl vermek için demiyorum bunları sakın yanlış anlama beni benim kötü huylu nodüllerim bile vardı ağır tedavilerden sonra şükürki parçalandı sıfırlandı herşey.canim ınsallah güzel sonuçlar alır tedavine başlarsın hiç üzülme herşey düzelir.Günaydın herkese, bu Cumartesi günü transferim olacaktı ne yazık ki iptal oldudoktor olmayanda hayır vardır dedi bir sonraki ay bakalım duruma dedi. her şey çok güzel giderken hayatım boyunca hiç olmayan şey oldu THS yüksek çıktı. inanin hayatım boyunca bu güne kadar belki 150 test yapılmıştır ve hiç bir zaman yüksek çıkmamıştır. on gün önce yapılan testte 1,9 çıkan sonuç dün 4,6 çıktı çok üzgünüm...
Canım ayni fotolardan istiyorum ben de sen be bebeklerinden ona göre :))Oy oy oy maşallah kuzularagerçektende ne kadar güzeller. Demekki çok endiselenmemize gerek yok. Anneleride ayrı bir güzel. Sanada maşallah Yesiladacim
Canim seni iyi anliyorum bir kezde benimGünaydın herkese, bu Cumartesi günü transferim olacaktı ne yazık ki iptal oldudoktor olmayanda hayır vardır dedi bir sonraki ay bakalım duruma dedi. her şey çok güzel giderken hayatım boyunca hiç olmayan şey oldu THS yüksek çıktı. inanin hayatım boyunca bu güne kadar belki 150 test yapılmıştır ve hiç bir zaman yüksek çıkmamıştır. on gün önce yapılan testte 1,9 çıkan sonuç dün 4,6 çıktı çok üzgünüm...
akadaşım kusura bakma gece gece eşimle ikizleri severken vakit geçti hemen buraya yazamadım sende çok güzelsin cnm ikizlerede kocaman maşallah biz inanki fotolarından çok sevdik onları rabbim sizi korusun sevgiyle kalın cnm tekrar teşekürler gece gece içimiz açıldı güzellikleri görünce ALLAH a emanet olun tatlımay ayy çok merak ediyorum hemen açmaya çalışıyorum teşekkür ederim
nedeni neymiş peki
Bir başka yerde ver kuzum acaba labaratuvar yalnışı ola bilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?