Rabbim yüzünü güldürsün insallah hayırlısı olsun senin için.Bizimde virus umrumuzda olmadı geldik kıbrıstayız artık Allaha emanet dedık geldik
Canım kilo etkilemez demi benim geçenlerde gittiğim doktor bu kiloyla nasıl transfer oldun diye dalga geçti ben anında cevabını verdim tabikideKilo artıkca vicut enflamasyonu artıyor
Ama siz benden iyisiniz
Ben 1.62 boya 85 kiloyum
Canım senin Gynolifede üc tane üçgünlük dondurulmuşları beş güne getirtmeden transfEre razı olma.Eğer masal söyleseler olmaz diye,inanmaAynen katılıyorum söylediklerine şimdiki aklım olsaydı ve bilinçli olsaydım olmazdım besgune bekletirdim tecrübe oldu bana ilk gidecek arkadaşlar lütfen dikkat etsinler buna
Konuştum canim ınsallah bir sıkıntı olmazsa 5 günlük transfer edeceklerini söylediler ben üç günlük donmuslariimi istemiyorum deyince önce kabul etmedilerde ısrar ettim murat beyi istedim telefona onunla konuştum tamam dedi seni kirmiycam dediCanım senin Gynolifede üc tane üçgünlük dondurulmuşları beş güne getirtmeden transfEre razı olma.Eğer masal söyleseler olmaz diye,inanma
Katiyen üç günlük istemiyorum de
Hatta dedimki ınsallah gelince bir sıkıntı olmaz demi dedim içini ferah tut dediğin gibi olacak tamam dediKonuştum canim ınsallah bir sıkıntı olmazsa 5 günlük transfer edeceklerini söylediler ben üç günlük donmuslariimi istemiyorum deyince önce kabul etmedilerde ısrar ettim murat beyi istedim telefona onunla konuştum tamam dedi seni kirmiycam dedi
Doktor kahrımı baya bir çekti başının etini yedim murat beyin önce bir çıkıştı bana hatta bana önce yok mok dedi ben biraz ısrarımı artırınca kabul etmek zorunda kaldı.Hatta dedimki ınsallah gelince bir sıkıntı olmaz demi dedim içini ferah tut dediğin gibi olacak tamam dedi
Cokkkk teşekkür ederimHaydi güzel kardeşim
Güzel sonuçlu olsun tedavin
1.68 boy 63 kiloydum valla fıstık gibiydim tedavi bi başladı son transferden önce 78 kiloydum..78le hamile kaldım on kilo aldım ikiz bebeğe rağmen şeker çıkınca inanılmaz dikkat ettim..doğumdan eve geldim 76.5 kilo oj dedim ben altı aya yetmiş kilo Altına inerim şimdi 82 kiloyum1.56 boyuma 71 kilo
Aslinda dal gibiydim spora gidiyordum.tedavide 10 kg aldim.dogumda aslinda 12 kilo ama dogum sonrası kiloları bende aynen kaldi
Zazam biliyorsun benim de ikinci transferde aynısını söyle dedin bana kabul etmediler olmaz öyle üçüncü gün de iyi dediler sonuç negatif..çok çok haklısın sonuna kadar diretmeli 5.güne getiremiyorlarsa demek iyi değil..Canım senin Gynolifede üc tane üçgünlük dondurulmuşları beş güne getirtmeden transfEre razı olma.Eğer masal söyleseler olmaz diye,inanma
Katiyen üç günlük istemiyorum de
Ohh iyi yaptınDoktor kahrımı baya bir çekti başının etini yedim murat beyin önce bir çıkıştı bana hatta bana önce yok mok dedi ben biraz ısrarımı artırınca kabul etmek zorunda kaldı.
Nerede denemek istersini deneyinkimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama ben bu merkezle görüşmeye gittiğim de bende işaret parmağım kalınlığın da polip olduğu halde muayne bile etmeden hemen başlayabiliriz yaşın daha küçük sende sıkıntı yoktur dediler sizce bu ne kadar doğru bir yöntem düşünün derim.
Kilo artıkca vicut enflamasyonu artıyor
Ama siz benden iyisiniz
Ben 1.62 boya 85 kiloyum
Evet canim bir kaç test kaldı historoskopiye beraber ınsallah sorunsuz atlatırım bisey çıkmaz ınsallah herşeyimi tamamlayıp gideceğim busefer canim allah senden razı olsun gözümü sen açtın benim senin sayende bilinçlendim.Ohh iyi yaptın
Sevindim buna
Kendini iyi hazırla
İyice kontroldan çık sorunsuz transferin geçsin
hocayla konuşmanızı, yaklaşmını süreci paylaşırsanız çok sevinirim :)
45
Temuz 46 olucak
Bizimde virus umrumuzda olmadı geldik kıbrıstayız artık Allaha emanet dedık geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?