Benim de tanıdığım mümessil bu firmada çalışıyor çok bahsetti. ilk etapta bu ilacı aldık yeteli midir acaba siz gebe kaldınız mı
ben kaldım ama malesef bes aylıkken kaybettım bebeklerımı. Sezaryen ıle aldılar. Cok acılar cektık. Aralıkta bır daha denedık ama malesef o da olmadı. Mart-nısan deneyecektık ama malesef corona cıktı sımdı de ...

Başınız sağolsun çok üzüldüm bende ekimde 7 aylık bebeğimi kaybettim gebelik zehirlenmesi yaşadım malesef. Yeni yeni tekrar bebek için hazırlanmaya başladık. Tüp bebek denemişliğimde var o zaman olmamıştı sonra kendiliğinden gebe kalmıştım. Rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmasın

Vallahı ben sahsı deneyımımle alakalı bır sey soylemek ıstıyorum. Bu geuptan ıkı kisiyi sahsen tanıyorum ve gercekten ucumuzde acayıp cabaladık. Sukur dıger ıkı arkadasım anne de oldular. ve destwk oluyoruz bırbırımıze. Y Yesilada2003 bunlardan biri . Ve ben ona bırkac kez bazı ınsanların reklam yaptıgını dusundugumu soylemıstım. Ben de bazı ınsanların bekcı gıbı her soze atlamalarına sınır oluyordum. O, su, bu kısı degıl ama genel olarak. Bır merkeze gıtmeyin ya da gidin ısrarı cok itici bence de... Elbette iyi kötü paylasacagız ama ölümüne bir yere iyi veya kötü demek yanlıs dedık defalarca. Gidip gorusmenız lazım dedık. Ben artık hıcbır seye sasırmıyorum. Insanlar bır degısık. Baksana nesabyu mu nedır kadın hamıle kaldı dıye tebrık ettık vs Allah askına arkadaslar gidin görüsün ugrasın burada yazılanlara aldırmayın ınsAllah rabbım bıze de gun tuzu gosterecek.
Gıdemıyoruz da Kıbrıs a malesef bak elımız kolumuz baglandı

amin hepimiz anne olalım.

Zazayla alıp veremediğiniz nedir anlamadım. Kadın deneyimlerini paylaşıyor suç oluyor. Herkes soru soruyor sabırla cevaplıyor, yeni gelenlere hiç bir klinik önermeden ilk sayfadan itibaren okumalarını tavsiye ediyor. Ben hiçbir kliniğe oynadığını düşünmüyorum onun tek amacı hepimiz gibi anne olmak.
Bence bir kişiye bu kadar yükleniyorsa yüklenilen kişiye değil yüklenen kişiye dönüp bakmak gerekiyor.

Süper o zaman gynolife aynen devam çok sevindim tatile gireceğini biliyordum ertelemiştim 2.tedavimi oralık biraz sakinlersin istiyorum onlarda kabul ettiler saolsunlar

Süper o zaman gynolife aynen devam çok sevindim tatile gireceğini biliyordum ertelemiştim 2.tedavimi oralık biraz sakinlersin istiyorum onlarda kabul ettiler saolsunlar

Aynen canım
Zaten dün gece 12 de gruptan birisi aramış enis bey ona da anlatmış durumu.
Panikleyecek şuan bişey yok Kıbrıs için ve klinik içinde
Biz kendimizi virüsten koruyalım.

Başınız sağ olsun..
İnşallah tekrardan hamile kalırsınız.
Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Elbette geçecek bu süreç bizlerde beklemedeyiz.

Yaa Allahım buraları okudukça daha neler duyacağız diyorum kendi kendime. Herkes bir şekilde para biriktiriyor, her türlü riski göze alarak resmen siparişle bebek istiyor.. zaten bu süreci kabullenmek bu kadar zorken bir de bundan faydalanmaya çalışan insanları duymak gerçekten çok canımı sıkıyor artık. Türkiye'deki doktorlar da öylesine.. sanki bizden kazandıkları yetmiyormuş gibi bir de üstüne bizi yönlendirip yine para alıyorlarmış, eğer burayı okumasaydım doktorumun ilk yönlendirdiği yere giderdim. Sonra bakıyoruz Kıbrıstaki merkezler merkezin adını taklit ediyor, yetmiyor doktoru taklit ediyor. Ama şuna da çok kızıyorum; kıbrıstaki merkezlerle ilgili bilgi alınabilen tek yer burası madem, keşke girip merkez adına bir açıklama yazısı yazsalar. İnanın fırsatım olsa gidip görüşmeyi, her şeyi gözümle görmeyi öyle çok isterim ki.. gerçekten işimiz Allah’a kalmış artık, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne denir ki başka...

canim nasilsin? Kadin kendini parcaliyor burada ama kazen in dedigi sanirim; zaza hakli olarak cok duygusal hepimiz gibi , tecrubesini paylasirken sert konusuyormus. Kadinin tarzi bu. Kabul etmemiz lazim cok yardim ediyor herkese .

Tlf görüşmeme istinaden yazdım bilgileri.
enis beye de söyledim lütfen yazın dedi onayını aldım da bildirdim.
Yasal süreç başlattığını bildirdi.
Burda yaşananlardan haberleri varmış.
Bi kaç ark. Yıldız tüp bebek ile ekran görüntüsünü alıp atmış sanırım.
İst. Dr zaten Kıbrıstaki kliniklerle çalışıyorlar tabi ki ama kompozisyon alacaklarını düşünmüyorum çünkü benim Dr aynı bütçeden bahsetti Kıbrısta aynı bütçeyi söyledi.
Gerisi Allaha emanet

Merhaba, burada ki anne olma isteyile gelen kadinlar sizi Bakuden selamlıyorum. Bir vakittir çok konustular meseleye açıklama yapmak istiyorum. Bir zaman önce Turkiyeden bizim merkezde gebe kalan hasta, çok memnun kaldığı icin hem para konusunda hem personel hem de komforlu olduğu icin bizim merkezi tatlıya etmiş. Ne yazı ki onu bazıları kötüye yazmışlar.
Buraya yazma amacım sadece şu EYER QERCEKDEN "KADINLAR KLUBUNU " kadinlara yardim etme amaciyla yaratmissiniz , o zaman böyle seylerden faydalanmakdan enqel olmamalıyız. Neden gerçeği yazmıyorsunuz? Yemin ede bilirim ki şu ana kadar bizim hastanee kaç hasta geldiyse sadece tafsiyeyile qelmış , bazilari nerden bildiklerini bele söylemiyorlar. Sonuç hastaya iyi işlem yapın, gebe bırakmak !

Son düzenleyen: Moderatör:

indi sizə bir cavab yazım,

- üzvlərə kömək etmək istəyən mərkəzin əlaqə məlumatlarını verir

- Müəlliminin köməkçisi kimi öz telefonunu vermir

Məsləhət deyilmir. Bunu inkar edirmi? Mərkəz telefonu kimi üzvlərinizə öz telefonunuzu verin və XXXX xanımı axtarın, sizə kömək edəcəyini demədi?

Umarım izah edebilmişimdir.

Zaten belliydi canim ya sadece doktorların fotolarını koymuşlar bide embiriyologlarin gerisi kendi personeli herhalde ya aklım almıyor neden yaparlar böyle biseyi yaaaaa enis bey doğru söylemiş sonuna kadar haklarını arşınlar bende yazdim biranönce panik olmayın dedi bana herşey yolunda dedi içim rahatladı

canim nasilsin? Kadin kendini parcaliyor burada ama kazen in dedigi sanirim; zaza hakli olarak cok duygusal hepimiz gibi , tecrubesini paylasirken sert konusuyormus. Kadinin tarzi bu. Kabul etmemiz lazim cok yardim ediyor herkese .
15 gündür griple cebelleşiyordum canım çok şükür şimdi daha iyiyim. Bebişimde iyi ama benim korkulu haftalarım malesef 23. Haftadayım, biliyorsun ikizlerimi 24 de kaybetmiştim. 30. Haftayı görene kadar içim rahat etmeyecek
Zaza konusuna gelince o kadar yardımcı olmaya çalışırken kimin üstüne gelinse üslupta sertleşir, cevapları ters olabilir. Onu bilen biliyor

Neden gerçeği yazmıyorsunuz?

benim yazdıklarımda 1 kelime yalan veya yanlış bilgi var mı ? Bu kişi ile iletişim halindesiniz sanırım. Sorun bakalım merkez diye burada üyelere kimin telefonunu vermiş ? Hala gerçek diyorsunuz ! Burada olan olaylardan sizin nasıl haberiniz oldu o da enteresan...

Ben o üye hastanız değil diye bir cümle kurmadım, gebe değil diye bir cümle kurmadım, tedavi görmedi diye de bir cümle kurmadım.

Hala sorumun arkasındayım ; Burada üyelere Bakü'de ki merkezin asistanı diye neden insanlara kendi telefonunu verdi ?

Yeter artık insanları salak yerine kıymayın. Hastanızmış, orada tedavi görmüş bu kısmı gerçek buradan yürüyüp duruyorsunuz. Bunlar yalan diyen yok ! tedavi görmedi diyende yok. yeter artık bu kadar da bize embesil muamelesi yapmayın.

neymiş kadınlara yardımcı olmak için kapıları açacakmışız....

Nədən gaçmış olsun soyluyorsunuz, sizin bizden ne incinmeyiniz var? Biri bakıya gelib kötülüklerle karşıladıysa kendisi yazsın!
Biri merak ediyorsa, bende sorularma cevab veren numara veririm.
Burda olanlarda bir hastamiz haber verdi. Haqsızlıq olmasın diye qerekeni söylədim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…