Murat Ekrem Bilgin beyin sizde cep tlf var mı acaba ? Kendisi british bahçecideydi ayrılmış yurtdışına gitti dediler tlf vermediler. Sizde varsa benim için çok çok önemli .kendisi ile donasyon için grş isterim.

benim var sol overde
murat beyi dinle o söylediyi protokol iyi
cıkloproginovaya başlatılıyor ve 15 gün lukrin depot vuruluyor
adet oluncada tedavin oluyor
Murat bey dediğiniz dr hangi klinikte ? Siz hangi kliniğe yaptıracaksınız donasyon işleminizi? Murat ekrem bilgin mi?

inşallah umduğun sonuca ulaşırsın. Test neden yapılmasın ki? Bence özel bir hastNeye çağrı merkezinden ulaşıp yapılıp yapılmadığını sorabilirsin sonuçta kritik bir şey bu lüks değil. Gebe olup olmadığını öğrenmen lazım ki uzak durulması gereken ya da kullanılması gereken ilaçlar var en basitinden...

işte çok güzel bir haber bu zor günler de maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin kendiminmiş kadar çok mutlu oldum

Canım yapmiyorlarmis şimdi hala adet olmadım sanırım benim bir adet dönemi atladı zaten transfer de sonraya kaldı hakkımızda hayırlısı olsun sen tedavinin hangi aşamasında kaldın

Malesef nisan ortası çok iyimser bir düşünce. Evet bakan gerçekten elinden geleni yapıyor ama elinden gelmeyen şeyler var. Ekonomimiz malesef yeterli tedbirleri alacak durumda değil. Bugün sokağa çıkma yasağı ilan edilse bile mayısın ortasindan önce eski rahat hayatımıza dönebilecek durumda değiliz. Inanin şuan hasta olanlar çok şanslı çünkü hala yer olan hastaneler var ama yakında hem hastaneler dolacak hemde sağlık personeli azalacak. Çünkü sağlık personelide hızlı bir şekilde enfekte oluyor. Ve inanın durum tvde izledigimizden daha vahim. Yinede ilaç konusunda rahatlarsak ve yaşlı nüfusumuz diğer ülkelere göre daha düşük olduğu için bir umut diyelim. 85 milyonluk bir ülkede belki 3bin ölüm az görünebilir ama onlardan biri bizim bir sevdiğimiz olursa rakamlarin hiçbir önemi kalmaz. Hepimiz ve sevdiklerimiz için sağlık diliyorum. En kısa zamanda atlatırız inşallah bugünleri

Bende alkışlıyorum onları. Şuan gebelikten dolayı idari izinliyim. İcimde bir işe yaramazlik duygusu hakim bunun burukluğunu yaşıyorum ama tabi gebelik endişesi oldugu icin yinede evde olduguma sukrediyorum. Ortaya karisik bir duygu durumunun icindeyim yani. Gercekten herhangi bir felaket hangi sektörün başına gelirse gelsin turkiyedeki çalışma sartlari cok zor. Onun için Allah herkesin yardımcısı olsun.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin insallah bebeğinizi rabbim sizleri ve bebeğinizi korusun.

Peki sokaga cıkma yasagı gelmezse ne kadar surer temmuza aksar mı salgının devamı ?

Ben de istanbuldayım idrar testi yap yeniden boşver sağlık ocağına da şaşırdım doğrusu.

Ben de istanbuldayım idrar testi yap yeniden boşver sağlık ocağına da şaşırdım doğrusu.
Yarın sabah yeniden yaparım artık. Ama asıl önemli olan şu virüs bir an önce gitsin ya hayır birşey değil bizim çocuklar kaldı Kıbrıs ta

Peki sokaga cıkma yasagı gelmezse ne kadar surer temmuza aksar mı salgının devamı ?
Temmuzda muhtemelen kontrol altına alınmış olur ama diğer ülkeler bize sınırlarını acarmi bilmiyorum. Kıbrıs turkiyeden gelen uçakları kabul edermi bir fikrim yok. Çünkü kontrol altına alınması hastalığın bittiği anlamına gelmiyor. Mesela çinde sokaga çıkma yasagi geldikten ancak 1 ay sonra tüm hastalar hastaneye yatirilabildi. Bunun iyileşmesi 15 gün sürse sonra karantinasi da 15 gün eklenince 1 ay da ordan geliyor. Onun için ülkemiz kendi içinde belki biraz rahatlamış olur ama sınırlar konusu ne olur bilemiyorum.

Kibrisa uçuşlar mayıs 1 başlıyormuş biz bilet baktık dün nisan 31 e kadar kapalı 1 mayıs itibariyle uçuşlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…