Zaza ile biz bunları konuştuk. hiç bir merkezin kadınlar Kulübü için özel bir indirimi yoktur, olamazda.

Sizlerin kaçırdığı böyle bir indirimin dillendirilmesi suçtur. Sağlık sektöründe hasta yönlendirilemez.

Buna dikkat etmenizi rica ediyorum Z Zaza74 ile yarım saat telefonda konuştuk kendisine durumu izah ettim.

karşılıklı hem fikir olduğumuzu düşünüyorum...

Evet bu konuda bende Kazene hak veriyorum P pablo40 cum. Çünkü sağlık sektöründe reklam yapmak suç. Cezaları çok büyük ve burda cezayı yiyecek olan kadınlar kulubü olur. Yani zazayi tanıyan herkes onun iyi niyetli olduğunu biliyor ama bu iyi niyet kulübü ceza yemekten kurtarmaz.

Evet kızlar kazenle uzun uzun konuştuk
Ben onları,onlarda beni anladı
Benim bazen dayanamayıp öfkem burayı yönetenleri zor durumda burakmakta oluyor
Sizden ricam buraya yeni katılanlar sayfayı baştan okusunlar ve aynı soruları bin kere sormasınlar
Uzun süre olanları zor durumda burakıyorsunuz,hata benim gibi eski palan içi açıp patlayanları
Ve bunuda eklemek isterim merkezden pozitivde alırsın negativde,pozitiv alıp kucağına alırsın iyi olur,negativ olursa kötü
Ama birde benim gibisi var merkezlerde negativide almış ve pozitivide görmüş.benim övkem bizi ezen doktorlaradır,yoksa negativ değil.
Lütfen yeni katılanlar eski sayfaları okumadan soru sormayın,çünkü bu işin sonu uzun süre sayfada oturanlara partlıyor.
İnsan oğlu nankör olduğunu biliyordum,ama ne yazı ki kendimle baş edemiyorum
Beni yakından tanıyan arkadaşlarım var ve nakadar ağır tempoda çalıştığımı biliyorlar
Negativle,düşükle bile canım yansada sorularınıza cevap vermişim
Bunları Allah görsün.
Çok ağır dönemde yaşıyoruz
Lütfen bir kişiyi suçlamadan önce elinizi kalbinize koyun,çünkü yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz.
Rabbim bu zor günleri tez bir zamanda dünyamızdan alsın.bizleri Aff etsin.
Korona belası tez bir zamanda gitsin başımızdan
Eski günlere dönelim
Bu mübarek cuma günü bol bol dua edelim
Kızlar rabbim hepinizi (beni seven ve sevmiyenleri) korusun

Evet çok haklısınız ve bu işi tatlıya bağlayıp konuşmanıza da çok sevindim. Teşekkürler kazen

Hoş geldin canım, seni tekrar görmek güzel. Söylediklerine aynen katılıyorum, yeni gelenlerin eski mesajları okumadan ortadan bilgi almaya çalışması eskileri zor durumda bırakıyor.

Amannnn insallahh tez zamanda hepimiz kurtuluruz bu virüsten herşey yarim kaldı çünk û

Hosgeldinnnn ohhh be kardeşim hoş geldin çok sevindim ınsallah hepimiz bu zor günleri atlatiriz

Hoş geldin canım, seni tekrar görmek güzel. Söylediklerine aynen katılıyorum, yeni gelenlerin eski mesajları okumadan ortadan bilgi almaya çalışması eskileri zor durumda bırakıyor.
Pablo sen çok iyi insansın
İnşallah bu korona virüs karantininde Allahtan dileyim her kes kendiliyinden anne olsun
Kıbrısa gitmeye gerek kalmasın

Kızlar bilmeden çok şey içmeyin
D vitamini kontrolda tutun
Çok fazla dozla değil
Günde 1000 ünite
D eksikliği yaşayan doktoruna sorsun dozunu(kan değerine esasen)
C vitamini haftada 2-3 defa
Omega 3 desteği haftada 2-3 defa
Bağırsak sorunu yaşayanlar dikat edin( emilim ve imun sistemi bağırsaktan başlar)
Probiyotik takviyesi gerekirse kullanın
Beta-glukan1.3-1.6 her gün kullanın
Beta glukanın immun dizbalansında değeri yüksek
Propolis varsa elinizde her gün kullanın
Propolis (antiviral,antifungal,antibakterial etkili)
Çinko selenyumda çok değerli bu dönemlerde
Diyet tutmayın
Sağlıklı beslenin
Allah hepimizi korusun

Zazacımmm hoş geldin çok sevindim seni burda gördüğüme. Geldiğin gibi yine yardımımıza koştun, bizi bilgilendirmek için uğraşıyorsun gerçekten çok teşekkür ederim sana kendi adıma

Pablo sen çok iyi insansın
İnşallah bu korona virüs karantininde Allahtan dileyim her kes kendiliyinden anne olsun
Kıbrısa gitmeye gerek kalmasın

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
O senin iyiliğin den, kalbinin güzelliğinden canım.
Ay inşallah hala yumurtası olan ,tüpleri yerinde olan arkadaşlar inşallah sizlerden güzel haberler gelir :) Benim artık donasyondan başka şansım yok
Rabbim önce sağlık versin herkese Allaha emanet olun kaderdaşlarım.

Rabbimin izniyle inşallah olsun bir mucize
Olsun artık

Sizi tanımıyorum
Ama o günü bu yazdıklarınızı okuyarak okadar ağladımki
Çok teşekkür ederim bu saygınızdan dolayı
Bana göre passif oldunuz
İnşallah tez bir zamanda arzularınıza varasınız
Tüm kalbim sizinledir güzel kalpli insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…