Arkadaslar mümkün değil mayısta bitmesi maalesef
Mayıs ortasında zaten Turkiyede pik yapması bekleniyor. Temmuz bile iyi ihtimal olabilir((((

Kibrisa uçuşlar mayıs 1 başlıyormuş biz bilet baktık dün nisan 31 e kadar kapalı 1 mayıs itibariyle uçuşlar var
Bence almayın cunku her an tekrardan kapanabılır Cunku hiç bişey belli degıl ve dedıklerınden cok fazla ölü var bir suru video attı arkadaslarım.. artık ilk kendı saglıgımızı kotumamız lazım

Arkadaslar mümkün değil mayısta bitmesi maalesef
Mayıs ortasında zaten Turkiyede pik yapması bekleniyor. Temmuz bile iyi ihtimal olabilir((((
Bence nisanın 3. Haftası gbi pik yapıcak sonra hazıran gbı biter yani bitmezde vaka sayısı azalır en azından

Bence nisanın 3. Haftası gbi pik yapıcak sonra hazıran gbı biter yani bitmezde vaka sayısı azalır en azından
Allahtan almadım biletleri vallahi tv da kesin bitme tarihide verilmedi kafam yandı yemin ederim zaten sabah kalkıyorum korona akşam korona vallahi psikolojim bozuldu artık diken üstündeyiz biran önce bitmesi lazım ama benim anlamadığım neden mayıs ayında uçuş görünüyor kibrisa bilet sitelerine girince uçuş aratıyorum 1 mayıstan itibaren uçuşlar görünüyor ve en ilginci bazı uçuşlar için son 2 koltuk son yedi koltuk diyede uyarıyor. bu nedemek anlamadim herkes bileti almis demekki bisey anlamadim bazı uçuşlarda dolu diye bilet vermiyo bazı biletler mayıs başı 450 den başlıyor mayıs ortası kişi başı 1000 oluyo sonra ve inanın bazı koltukların çoğu dolu anlamadim vallahi

Aa çok iyi demekki ozamana kadar azalma umudu varr virüsün
Rabbim hepimizi korusun ınsallah en kısa zamanda azalır biterdiyemiyorum çünkü bazı uzmanlar bir yıl diyor ınsallah etkisi azalırsa tedaviye devam edebiliriz çok kafam karıştı en kötüsü belirsizlik mayısta kibrista herşey açılıyormuş ama iste kararsız kaldim elimiz kolumuz bağlı kaldı hepimizin sağlığımız daha önemli.

Şöyle söyleyeyim sağlık bakanlığı 3 ay boyunca sağlık personelinin istifasını yasakladı. Yani 3 aylık bir öngörü var ama son ay muhtemelen azalışa geçmeye başlar. Mayısta kıbrıs biletleri açılıyorsa bile araştırmadan kesinlikle gitmeyin. Oraya gittiğinizde karantinaya alınma riskiniz olmasın. Birde işin şu tarafı var. Kıbrısta tabiki en kısa zamanda sınırlarını açmak ister sonuçta onlarda deniz ve kumar turizminden kazanıyorlar. Bakalım zaman ne gösterecek

Aa bide o var Doğru söylüyor ordan gelenlerde 14 gün karantinaya alıyorlar bide siz tedavi için gidiceksiniz sağlıklı zamanı bekleyin acele ise şeytan karışmasın

Blue şu dönemde çok güzel gerçekçi bilgiler verdin canım çok sağol.

Benim bir Korkum da, merkezlerin şu iki ,üç aylık zararlarını ilk gelecek başlıyacak hastalarını git gel yaptırıp çıkarırlarmiki. Rabbim vicdan versin İnşallah korktuğum gibi olmaz. Zaten euro almış başını gitmiş millet işsiz birikiminden yiyor.

Umarım öyle bir şey yapmazlar. Vicdan meselesi ama zaten basari oraninin dusmesini istemeyen merkez yapmaz bunu. Zaten euro üzerinden kazanıp tl olarak kullaniyorlar yani onlarin kayiplari bir şekilde telafi olacak. Olan yine hastalara olacak.

Euro 7.30 oldu herhalde bu hızla 8 olur rabbim sonumuzu hayır etsin

Euro 7.30 oldu herhalde bu hızla 8 olur rabbim sonumuzu hayır etsin
Off offf hiç sormayın. Her gün gözüm orda. Daha bunun kalması var, ulaşımı var. Bari biraz fiyatı düşürseler sonuçta hepimiz biliyoruz ki ilaç dışında çok da masraf gerektirmeyen işlemler. İnsanlar umut dünyası olarak baktıkça bu işin tüccarlığı da bitmeyecek maalesef... devletin bütün tüp bebek merkezlerine el atması gerekiyor.

Bir açıklık getirmek istiyorum.

Hani şu Zaza74 suçladıkları indirim konusu varya, işte o aynı böyle bir dönemde zor durumda kalan hastaların ,merkezleri zorlamasıyla ortaya çıkan bir durumdu. ama bu öyle yanlış anlatıldı aksettirildiki sanki zazanın bir çıkarı anlaşması var gibi. Oysa gerçeği altta yatan sebebi öyle değildi.

Size şöyle anlatım, bundan yaklaşık 2 yıl önceydi galiba. Euronun yine çok yükseldigi bir dönemdi, o dönemde tedavi olan arkadaşlar çok zorlanmıştı. Kolay değildi tabi ,kimi zar zor birikim yapmış, kimi borç harç toplamış, kimi banka kredisi çekmişti. O dönemdeki arkadaşların hepsi kendi merkezkerine indirim teklifini yada euronun belli bir seviyede stabil edilmesini istemişlerdi. Ama Hiçbir merkez bunu kabul etmemişti, o zaman aynı merkeze giden arkadaşlar aynı anda merkeze mesaj yazarak merkez üzerinde indirim baskısı oluşturmuştu. İşte o indirimin oluşmasındaki sebep de buydu.

Tabi O dönemde tedavi gören arkadaşlarımız hamile kaldı köşesine çekildi, artık kilolarımı nasıl veririm, bebeğin gazını nasıl çıkartırım derdindeler ama ,zazam kurban olduğum halaaa bu zorlu mücadeleyi veriyor .Rabbim unutmasın tez zamanda kavuştursun inşallah.

Anlıyacağınız bu bir kişinin şahsi çıkarı için yapılan bir indirim değildi, aksine zor bir dönemde toplu hareket edilerek elde edilen bir indirimdi. Ama eskilerden bir zaza kaldığı için suçlanan o oldu.

Bir ay önce 6.50.. 6.70 arası
Bugün 7.30
hepimiz kolay gelsin kızlar Allah yardımcımız olsun.

Hatırlıyorum o günleri. 7.10 gibiydi euro. Konuştuğum bir merkeze sormuştum euroyu sabitleyecekmisiniz diye. Evet demişlerdi 7ye sabitledik. Dalga geçer gibi

Hatırlıyorum o günleri. 7.10 gibiydi euro. Konuştuğum bir merkeze sormuştum euroyu sabitleyecekmisiniz diye. Evet demişlerdi 7ye sabitledik. Dalga geçer gibi

Şimdi aynı durum yaşanıyor canım. Normale dönmesi en iyimser ihtimal 2 ay olarak tahmin edilsede ,belki 3 belki 4 ay olacak. Euro bu gidişle 8... 8.30 bulacak galiba. Keşke merkezler insaflı davransa da kendi insiyatifi dışında tedavisi ertelenen arkadaşlara bir kolaylık gösterip, euroyu tedavi sürecindeki kura sabitleseler.

Ah insallahhh iner euro hele bu zor günlerde yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…