Tabii ki acılırTamamen biter mı peki hazıran gibi yoksa bitmesıne daha zaman var vaka saysı mı azalır? Yaa sen bişey deyınce cok umutlanıyorum yaza acılır mııgidebılcek mıyız hazıran temmuz gbi
Blastokist olursada daha kaliteli olursa benım için iyi olur. Yaşdan dolayı genetık problem olma ihtimali düşük diyorlar ama bakalımİyi bari indirim varmış
İkinci tedavindende 2-3 blastokist olursa süper olur
İnşallah ilk transferinde bile anne ol
Ayyy canımsımBlastokist olursada daha kaliteli olursa benım için iyi olur. Yaşdan dolayı genetık problem olma ihtimali düşük diyorlar ama bakalımSen ne yapcaksın donmuşları mı koydurcaksın zazacıgımmmm? ❤ Ne durumdasın psikolojın nasıl hep bizler senden destek beklıyoruz ☺
Ayyyyy inşallah Allahım sana nasip etsin evlat o kadar cok istıyorum kiAyyy canımsım
Beni düşündüyün için çok teşekkür ederim
yollar açılınca bende dondurulmuş embriyolarımı alıcam
İnşallah bir tanesi bile benim evladım olur
Merhabalar. Siz sperm mı yumurta donasyonu mu hangisini yaptırcaksınız?Fiyatlar nekadar herşeyiyle
Allah evladınıza güzel uzun önür versinFiyatlar nekadar herşeyiyle
Yumurta ama kiz kardeşim olmasını istiyorum dönörünMerhabalar. Siz sperm mı yumurta donasyonu mu hangisini yaptırcaksınız?
Teşekkür ederim zazacım senin yorumlarını serüvenini biliorum inan bazen öle diorum bnde boşver uğraşma var zaten bitane ama içimdeki o duyguyu bastıramıyorum hepimiz hakkında hayırlısı olur insallahAllah evladınıza güzel uzun önür versin
Ama bilmiyorum sizi ikna ede bilirmiyim,burda bir çok kızlarımız içi ben ne kendi yumurtamızla nede donasyonla anne bile olmadık
Vede biricik evlat peşindeyiz
Vallah bu zaman için bir yeter
Evladınız kardeş istiyor dediniz
Evinize kuş bile alsanız inanın o çocuğu etkiler
Yerinizde olsam hiç düşünmezdim bile
Kız kardes donör oluyo mu hiç bilmiyorumYumurta ama kiz kardeşim olmasını istiyorum dönörün
Doğru diyorsun canım kardeşim,bazen bende yaşın geçti burak bu işin peşini diyorum,ama malesef o içimizin duygusu bizi süründürüyor bu yoldaTeşekkür ederim zazacım senin yorumlarını serüvenini biliorum inan bazen öle diorum bnde boşver uğraşma var zaten bitane ama içimdeki o duyguyu bastıramıyorum hepimiz hakkında hayırlısı olur insallah
Amin rabbim bu gece hurmetine sevindirsin hepimizi mucizemizi versin bize insallahDoğru diyorsun canım kardeşim,bazen bende yaşın geçti burak bu işin peşini diyorum,ama malesef o içimizin duygusu bizi süründürüyor bu yolda
Allah senin evladına kardeş versin,inşallah kendi yumurtanla olsun
Eğer sen istersen dönoru ben kendim buldum die oluyorKız kardes donör oluyo mu hiç bilmiyorumBenım bildiğin donöru onlar buluyo
BilemicemEğer sen istersen dönoru ben kendim buldum die oluyor
23 nisan kutlu olsunnnnKızlar 23 nisan bayramımız kutlu olsun
Mübarek Ramazan ayı giriyor
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin
İlk önce hepimize sağlık versin,sağlam vicuta evlat versin
Dün ve bugünkü vaka sayısının düşüşü güzel umut veriyor
İnşallah Ramazan bayramını sarılarak,el öperek geçiririz❤❤❤
Amin insalahh haziranda doktorum historoskopiyi yapalım dedi bugün çok şaşırdım ve çok sevindim demekki haziranda birazcık rahatliycaz rabbim ınsallah bu günler geçtiğinde hepimize evlat nasip eder inşallah. Zazam ınsallah herşey mükemmel olur senin için herkes içinKızlar 23 nisan bayramımız kutlu olsun
Mübarek Ramazan ayı giriyor
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin
İlk önce hepimize sağlık versin,sağlam vicuta evlat versin
Dün ve bugünkü vaka sayısının düşüşü güzel umut veriyor
İnşallah Ramazan bayramını sarılarak,el öperek geçiririz
AmiiinAmin insalahh haziranda doktorum historoskopiyi yapalım dedi bugün çok şaşırdım ve çok sevindim demekki haziranda birazcık rahatliycaz rabbim ınsallah bu günler geçtiğinde hepimize evlat nasip eder inşallah. Zazam ınsallah herşey mükemmel olur senin için herkes için❤❤❤❤
Aaaa super haber bu hazıranda bebişine 1 adım daha yaklaşmış olacaksınAmin insalahh haziranda doktorum historoskopiyi yapalım dedi bugün çok şaşırdım ve çok sevindim demekki haziranda birazcık rahatliycaz rabbim ınsallah bu günler geçtiğinde hepimize evlat nasip eder inşallah. Zazam ınsallah herşey mükemmel olur senin için herkes için❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?