- 4 Kasım 2015
- 352
- 846
- 103
Yaa insan gibi açıklama yaptım sizi anladığımı durumu da bildiğimi ama bazen şartların sizi böyle şeyler düşünmeye zorladığını söyledim hâlâ üsteliyorsanız kusura bakmayın ama siz kim oluyorsunuz derim size. Gidin başka kapıya günahsız günahsız yaşayın gece gece şurdan kendinize laf ettirmeyin. İnsanlar kınadığını yaşamadan ölmez, sen yaşamazsın ama çocuğun yaşar bence konuşurken biraz daha haddini bilmeye çalış. Gerçi sen şimdi çocuğunu da çok doğru yetiştirdiğinden eminsindir ama Allah’ın adaleti büyüktür gün gelir hesap döner... bence büyük konuşmalardan sakınmak en büyük iyiliğiniz olacak bu gruptakilere ve kendinize. Sağ olun bilgilendirdiniz, üstünüze düşeni yaptınız biz de şükür zeki insanlarız anladık okuduğumuzu ve sırf bu gün siz bunu yazdınız diye vazgeçtik hepimiz. acaba gerçekten böyle olacağını mı düşünüyorsunuz? Keşke bu kadar yargılamak yerine arkadaşlar şu mübarek gecelerde sizler için dua ediyorum inşallah gönlünüzden geçen bebeği hiç bunlara gerek kalmadan sağlıkla kucağınıza alırsınız deseydiniz de ben de inansaydım iyi niyetinize...neyse ya uzatmayacağım bence kendi alanınızla ilgili bir foruma yönelin mesela din eğitimi olabilir, ahlak dersi olabilir siz neyi isterseniz...Araştırmanızı iyi yapmamissiniz çünkü bu konu ile ilgili metinlerde bunun zina olduğu açıkça yaziyor. Gizli saklı yok diyorsunuz ama o çocuktan açıkça hangi soydan geldiğini dnasinin kaynağını sakliyorsunuz. Örnek vermişsiniz doğduğu evi seçiyor diye, düşünün artık kan nasıl çekiyor. Sizin kararınız ama insanin yaptığını böyle bir kılıfa uydurması gerçekten acı verici , bu dünyada millete ben çocuk doğurmayı becerdim diyebilesiniz diye bir masuma bir ömür boyu yalanı yasatacasiniz , kul hakkı derken bir çocuğun hakkı kul hakkı değil mi, siz bilmek istemez miydiniz bir yerlerde kardeşimiz olsa mesela. Bu kadar eminseniz dininizin kurallarından eminim öteki dünya da bu çocuğa yaptınız şeyin açıklamasını yapabilirsiniz.
Burda hicbir kurumun reklamı ya da yönlendirilmesi yapılmıyor. Kişiler kendi aralarında fikir alışverişinde bulunuyor.
Zaza seni takip ediyorum duamdasın inşallah canım cümle isteyene hayırlı evlatlar versinCanım seni yine aramızda gördüğüme sevindim
İnşallah bizimde güzel haberler olucak
Biliyorsun bende çok deneyenlerdenim gebe kalsam bile sonuç hüsran
Artık eşim mi,rahimi hiç bilmiyorum
Allah acısın bize
Mayısın 28 inde acılıyo gorunuyo gorunuyo ucaklar ona gore mı yaptınız canım ? Bende biesterona başlıcamda başlım mi dıye kararsızımEn haziranın sonunda başlıyorum canim benim haziranın 2 haftası historoskopi için hastaneye yatıcam özel bir hastanede operasyon olucam ayarladık enis beyle beraber programı uçaklar yakında açılıyor canim ınsallah hepimiz için hayırlısı olur.
Hemen başla bence biestetonaMayısın 28 inde acılıyo gorunuyo gorunuyo ucaklar ona gore mı yaptınız canım ? Bende biesterona başlıcamda başlım mi dıye kararsızım
Her sahurda ezan sesine ellerimi açıp Allahtan hepimiz içim bir mucize istiyorumZaza seni takip ediyorum duamdasın inşallah canım cümle isteyene hayırlı evlatlar versin
amiiin benim içinde çok özeldir burada Hz. İbrahimin evlat duası diye sayfada okumuştum eşi de kendisi de yaşlıyken evladı olan peygamber.bizde aynı acılardan geçtik malesef inşallah duan kabul olurHer sahurda ezan sesine ellerimi açıp Allahtan hepimiz içim bir mucize istiyorum
Hz Zekeriyyeye eşi yaşlı,kısırken evlat veren
Hz İbrahime eşi Sara yaşlıyken evlat veren
Hz Meryeme insan eli dokunmadan evlat veren
Allahım Ol emrini Versin bizlere inşAllah
Dileyen her kadın evladına kavuşsun
Amiiiin
Araştırmanızı iyi yapmamissiniz çünkü bu konu ile ilgili
biraz fazla kullandım diğer tedavilerimdede kullandım zazacığım kist myom yapar mı? Kıllanma sivilcelenme yapıyomuş ama onlar önemli degıl kist myom yapmasındaHemen başla bence biestetona
Tedaviden 1-2 ay önceden başlanıyor
zaza sana bir şey soracağım eşim şubat ayında ankarada sperm dna hasar testi verdi 117 çıktı yani 120 den başlıyor kötü dna hasarı orta dereceye tekabül ediyor eşim kaan hocaya gitmeden iki ay önce kendi yumurtamla denedim ve üç tane üçüncü gün embriyosu konuldu üçü de sekiz hücreli fragmantasyon yok denildi yine tutmadı bende biesteron kullansam eşim tedavi olunca kendim bir daha mı denesem yoksa hiç uğraşmayım mı o kadar yoruldum ki anlatamam donör yumurtası da tutmuyor benimki de olmuyorHer sahurda ezan sesine ellerimi açıp Allahtan hepimiz içim bir mucize istiyorum
Hz Zekeriyyeye eşi yaşlı,kısırken evlat veren
Hz İbrahime eşi Sara yaşlıyken evlat veren
Hz Meryeme insan eli dokunmadan evlat veren
Allahım Ol emrini Versin bizlere inşAllah
Dileyen her kadın evladına kavuşsun
Amiiiin
Öncelikle bu forum, sizin evin salonu değil kimseyi kovamaz, yazmasını yasaklayamaz ve kendisine saklamasını isteyemezsiniz. Bu sitenin amacı zaten insanların kendi fikir ve deneyimlerini açıklaması . Haram ve caiz olma meselesini üye değil diyanet diyor, sanki bu üyenin fikriymiş, yeni bir tartışmaymış gibi davranıyorsunuz . Gerçeği duymak hoşunuza gitmiyor olabilir, ya da donasyonun dini açıdan caiz olmadığını bildiğiniz halde ben gene de yaptıracağım diyor olabilirsiniz kendi kararınız . Ama burası forum ve herkesin belirli sınırlar içinde fikrini deneyimini ve yorumunu açıklama hakkı var, bu hak size olduğu kadar sizinle aynı görüşte olmayan da var. O yüzden eğer kendinizin dışındaki fikirleri görmek istemiyorsanız evinizin salonunda size mutluluklar.
Merhaba canım ben o testi Okmeydanı araştırmanda yaptım Prada yapabilirsin ücretsizTam bılgım ypk nerde yapılıyor ama aptt istemişlerdi benden o biraz bılgı verıyo sanırım tam emın olmamakla birlikte☺ Zazacıgımız daha iyi bılır.. 3. Gun embrıyosu oldgu için 8 hücreli ama cok tutan var 3. Gun embrıyolarıda.. inşallahhhhhh tutsun ikizlerin gelsın
Sevgili kazen bunu neden bana yazdın anlamadımŞu merkeze gidin diye bir yönlendirme var mı ? ben görmedim siz gördünüz mü ? hatta biz site yönetimi olarak bunu yapanları siteden atıyoruz ki bu başlığın müdavimleri bunu çok iyi biliyor.
Suç olan X merkeze yönlendirmek, suç olan her hangi bir sağlık kurumunun reklamını yapmak, suç olan donasyonu Türkiye'de yapmak. Konuda Türkiye'de bir merkez adı geçiyor da benim mi haberim yok ?
Caizdir, haramdır, helaldir bunu bir geçin kenara.
Bu ülkede zina 1998 yılından beri suç kabul edilmiyor ! Bu mu sizi rahatsız etti ! Bu konuda lütfen başlık müdavimleri de artık buna ait bir şey yazmasın.
Dileyen dilediği yere de şikayet edebilir. Bu ne ilk şikayet olacak ne de son.
Bu başlıkta hiç bir merkeze yönlendirme yapılmamaktadır, Türkiye'de donasyon yapılması suçtur, konuşulması suç değildir.
Sevgili kazen bunu neden bana yazdın anlamadımkonunun muhatabı ben değilim sanırsam
Amin canım arkadaşımamiiin benim içinde çok özeldir burada Hz. İbrahimin evlat duası diye sayfada okumuştum eşi de kendisi de yaşlıyken evladı olan peygamber.bizde aynı acılardan geçtik malesef inşallah duan kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?