Yaa insan gibi açıklama yaptım sizi anladığımı durumu da bildiğimi ama bazen şartların sizi böyle şeyler düşünmeye zorladığını söyledim hâlâ üsteliyorsanız kusura bakmayın ama siz kim oluyorsunuz derim size. Gidin başka kapıya günahsız günahsız yaşayın gece gece şurdan kendinize laf ettirmeyin. İnsanlar kınadığını yaşamadan ölmez, sen yaşamazsın ama çocuğun yaşar bence konuşurken biraz daha haddini bilmeye çalış. Gerçi sen şimdi çocuğunu da çok doğru yetiştirdiğinden eminsindir ama Allah’ın adaleti büyüktür gün gelir hesap döner... bence büyük konuşmalardan sakınmak en büyük iyiliğiniz olacak bu gruptakilere ve kendinize. Sağ olun bilgilendirdiniz, üstünüze düşeni yaptınız biz de şükür zeki insanlarız anladık okuduğumuzu ve sırf bu gün siz bunu yazdınız diye vazgeçtik hepimiz. acaba gerçekten böyle olacağını mı düşünüyorsunuz? Keşke bu kadar yargılamak yerine arkadaşlar şu mübarek gecelerde sizler için dua ediyorum inşallah gönlünüzden geçen bebeği hiç bunlara gerek kalmadan sağlıkla kucağınıza alırsınız deseydiniz de ben de inansaydım iyi niyetinize...neyse ya uzatmayacağım bence kendi alanınızla ilgili bir foruma yönelin mesela din eğitimi olabilir, ahlak dersi olabilir siz neyi isterseniz...

Burda hicbir kurumun reklamı ya da yönlendirilmesi yapılmıyor. Kişiler kendi aralarında fikir alışverişinde bulunuyor.

Şu merkeze gidin diye bir yönlendirme var mı ? ben görmedim siz gördünüz mü ? hatta biz site yönetimi olarak bunu yapanları siteden atıyoruz ki bu başlığın müdavimleri bunu çok iyi biliyor.

Suç olan X merkeze yönlendirmek, suç olan her hangi bir sağlık kurumunun reklamını yapmak, suç olan donasyonu Türkiye'de yapmak. Konuda Türkiye'de bir merkez adı geçiyor da benim mi haberim yok ?

Caizdir, haramdır, helaldir bunu bir geçin kenara.

Bu ülkede zina 1998 yılından beri suç kabul edilmiyor ! Bu mu sizi rahatsız etti ! Bu konuda lütfen başlık müdavimleri de artık buna ait bir şey yazmasın.

Dileyen dilediği yere de şikayet edebilir. Bu ne ilk şikayet olacak ne de son.

Bu başlıkta hiç bir merkeze yönlendirme yapılmamaktadır, Türkiye'de donasyon yapılması suçtur, konuşulması suç değildir.

Son düzenleme:
Zaza seni takip ediyorum duamdasın inşallah canım cümle isteyene hayırlı evlatlar versin

Mayısın 28 inde acılıyo gorunuyo gorunuyo ucaklar ona gore mı yaptınız canım ? Bende biesterona başlıcamda başlım mi dıye kararsızım

Zaza seni takip ediyorum duamdasın inşallah canım cümle isteyene hayırlı evlatlar versin
Her sahurda ezan sesine ellerimi açıp Allahtan hepimiz içim bir mucize istiyorum
Hz Zekeriyyeye eşi yaşlı,kısırken evlat veren
Hz İbrahime eşi Sara yaşlıyken evlat veren
Hz Meryeme insan eli dokunmadan evlat veren
Allahım Ol emrini Versin bizlere inşAllah
Dileyen her kadın evladına kavuşsun
Amiiiin

amiiin benim içinde çok özeldir burada Hz. İbrahimin evlat duası diye sayfada okumuştum eşi de kendisi de yaşlıyken evladı olan peygamber.bizde aynı acılardan geçtik malesef inşallah duan kabul olur

Araştırmanızı iyi yapmamissiniz çünkü bu konu ile ilgili
Hemen başla bence biestetona
Tedaviden 1-2 ay önceden başlanıyor
biraz fazla kullandım diğer tedavilerimdede kullandım zazacığım kist myom yapar mı? Kıllanma sivilcelenme yapıyomuş ama onlar önemli degıl kist myom yapmasında

zaza sana bir şey soracağım eşim şubat ayında ankarada sperm dna hasar testi verdi 117 çıktı yani 120 den başlıyor kötü dna hasarı orta dereceye tekabül ediyor eşim kaan hocaya gitmeden iki ay önce kendi yumurtamla denedim ve üç tane üçüncü gün embriyosu konuldu üçü de sekiz hücreli fragmantasyon yok denildi yine tutmadı bende biesteron kullansam eşim tedavi olunca kendim bir daha mı denesem yoksa hiç uğraşmayım mı o kadar yoruldum ki anlatamam donör yumurtası da tutmuyor benimki de olmuyor

ilk kalp atışıı ilk tekmesııı dogumuu kucagıma alışımm mınıcık ellerı Allahımm muhtesem bıseyyy olmalıı
Günahsa benım günahımm ben anne olmak ıstıyorum Rabbımın ıznıyle hayırlısıyla isteyen herkese nasip olsun inşallahh .
Biri bunu dıyor diyanet sunu dıyor Dıyanet daha neler neler dıyor uygulayan varmı? Nedense hep bu konu ısıtılıp önümüze koyuluyor!! Neden Tek dıkkat bunun üzerinde? Eeeee kım ne derse desın Rabbım nasıp etmezse hıcbır sekılde olmaz. Ben ınanıyorum Rabbımın ıznıyle hepimiz anne olacagız. Kımsenın emegını boş cıkarmasın Rabbım

arkadaşlar batum da yaptıracak olan var mı şu an ki durum nasıl onu da bilmiyorum Allah kısmet ederse temmuz ağustos gibi düşünüyorum

merhaba, arkadaşım sence bu kadar ınsan bu olayın caız olmadığını, günah olduğunu bilmiyor olabilir mi? elbette hepimiz bunu bılıyoruz. bu duruma karar vermek ınan hepimiz için kolay olmamıştır. en ınce ayrıntısına kadar düşündük, tarttık süzgeçten geçirdik. ne yapalım pekı var mı bir önerin? doğal yollardan veya tüp bebekle anne olamıyoruz. ya kocamız da cocuk sahıbı olmayı cok ıstıyorsa, baskı yapıyorsa? yada içimizdeki bu anne olma duygusunu bastıramıyorsak.. gidip cinayet işlemiyoruz, zina, hırsızlık yapmıyoruz. tek isteğimiz anne olmak, aile olabilmek. kocamızdan boşanıp anamızın evıne gıdıp depresyona girip bu hayatı kendimize zindan mı edelim? daha mı sevap bu? diyeceğim o ki, herkes bu işin günahının sevabının farkında cıkıp cıkıp buraya bunun gunah oldugunu hatırlatmanıza gerek yok. her koyun kendı bacağından asılır. günahsa da ben kendi adıma çekmeye razıyım.

Merhaba canım ben o testi Okmeydanı araştırmanda yaptım Prada yapabilirsin ücretsiz

Sevgili kazen bunu neden bana yazdın anlamadım konunun muhatabı ben değilim sanırsam

Herkes kendi adina fikrini belirtsin zoryol. Sen caiz degil günahtir diye düsünüyosun oda senin inancin. Ama ben mesela günah oldugunu düsünmüyorum.arkadaslar lütfen unutmayinki herkes inancli olcak diye bisey yok herkesin kendi vijdani. Bir insan illa müslüman yada herhangi bi dine ait olmak zorunda degil.

ben kendi adıma konuşayım elhamdülillah müslümanım ve Allah takdir etmedi mi donasyon bile tutmuyor bu gerçekten çok zor bir karar fakat bu bir tedavi şekli olarak görüyorum

Arkadaşlar Allah aşkına yeter ! Ben konuyu kapatmanızı rica ediyorum. Sonra biri geliyor bir şey diyor ortalık karışıyor.

Sitede dini hükümler yazmak işte bu sebeple yasak. Dinin bana göresi olmaz, bana göre caiz veya caiz değil, bana göre günah değil diye cümleler kuramazsınız. Dinin size göresi olmaz. İşte bu sözde aydın ama cahil yaklaşımlar sebebi ile bu sitede dini konularda yorum yasaklanmıştır.

Dinimiz bence böyle, bana göre şöyle diye bir yorum katamazsınız.

Siz devam ettikçe biri gelip laf söylüyor ortalı karışıyor. Aklında soru işareti olan gider diyanete sorar alır cevabını.

Bu konuda son kez uyarıyorum ! Sonra buradan birileri ceza aldığı zaman bana yükleniyorsunuz ama yeter artık !

ben Ya kendimi ifade edemuyorum yada herkes okudugunu istedigi yere cekiliyo. Bana göre günah degil derken zaten dinle ilgisi yok. Bu karar kisi olarak bana ait 2. kisiyi ilgilendirmez anlaminda. Bide kazen bey tam olarakda bunu söyledim herkesin inanci kendine ben din konusunda bilgim yok. Olmak zorundada degil. Yani acikcasi sunu demek istiyorumki herkes inanclimi? Dini reddeden yokmu? Oyüzden herkesin inanci kendine tartisma konusu olmamali diye düsünüyorum. Ben orda ceza alabilecek bisey yazdigimi sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…