Allah Ol demese olmuyorArkadaslar yumurta donaayonunda neden bazen bu kadar çok denenmek zorunda kalıyor, rahimde sorunlar oldugu için mi ???
Yoksa %80 başarı deniyor,???????
Katılıyorum sana tamaracımne kadar abartmışlar bu ngs fiyatını. ben memorialde sormuştum 280-300 dolar aradıydı. bahçecide de 250 dolar gibi birşeydi sanırım. neden kıbrısta yapılınca böyle fahiş rakamlar söylüyorlar ki çok saçma yaa 2500 Euro ne demek??
Katiyen gerek yok tamaracımKızlar hepinizin bayramı kutlu olsun. Allah daha nice bayramlara birlikte erişmeyi nasip etsin inşallah.
şimdiiiii şöyle bir durum var 10 hazirandan itibaren yurtdışı uçuşlar başlıyor. hepimizin gözü aydın olsun. inşallah yarım kalan tedavilerimizi tamamlarız. Size bir sorum olacak. ilk transferimde sonuç kimyasal gebelikle sonuçlandı. ikincisi için hazırlıklara başlamış ve doktorumun isteği ile subat ayında histeroskopi yaptırmıştım. mart ayında da tüm ilaçları kullanıp hazır olduğum hafta uçuşlar iptal oldu. benden yeniden histeroskopi yaptırmamı ister mi doktor? ne dersiniz?
Evet inşallah 10 haziran itibariyle ucuslar basliyacakmis. İnşallah bi aksilik olmaz. Sizin de tekrar histereskopi yaptirmana gerek yok kesinlikle. Haziran 1 itibariyle burda tedaviye basliyacak olan var mı aranızda. Ben o tarihte adet olmam gerekiyor ve tedaviye başlayabilirim ama endişeliyim. Acaba 10 haziranı bekleyip kesinlik kazandıktan sonra uçuşlar öyle mi başlasak bilemedim.Kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun. Allah daha nice bayramlara birlikte erişmeyi nasip etsin inşallah.
şimdiiiii şöyle bir durum var 10 hazirandan itibaren yurtdışı uçuşlar başlıyor. hepimizin gözü aydın olsun. inşallah yarım kalan tedavilerimizi tamamlarız. Size bir sorum olacak. ilk transferimde sonuç kimyasal gebelikle sonuçlandı. ikincisi için hazırlıklara başlamış ve doktorumun isteği ile subat ayında histeroskopi yaptırmıştım. mart ayında da tüm ilaçları kullanıp hazır olduğum hafta uçuşlar iptal oldu. benden yeniden histeroskopi yaptırmamı ister mi doktor? ne dersiniz?
Kesinlikle katılıyorum bu tamamen bir mucize ve Allah istedikten sonra sen o bebeğe her türlü kavuşuyorsun.. burayı okumadan önce hep kesin olur gözüyle bakıyordum sonra özellikle zazanın yaşadıklarını okuyunca bakış açım inanılmaz değişti. Gerçekten elimizde olan şeyler o kadar sınırlı ki.. biz sadece imkanları kullanıyoruz ama takdir Allah’tanAllah Ol demese olmuyor
Rahmi güzel olup yavrusuna kavuşamayan gördüm
Rahmi fena,eşinin testislerinden sperm bulup evladına kavuşan gördüm
Aynen öle katılıyorum hepinizeKesinlikle katılıyorum bu tamamen bir mucize ve Allah istedikten sonra sen o bebeğe her türlü kavuşuyorsun.. burayı okumadan önce hep kesin olur gözüyle bakıyordum sonra özellikle zazanın yaşadıklarını okuyunca bakış açım inanılmaz değişti. Gerçekten elimizde olan şeyler o kadar sınırlı ki.. biz sadece imkanları kullanıyoruz ama takdir Allah’tan
Katiyen gerek yok tamaracım
Zaten şubat histeroskopi yaptın ve her şey yolunda
Öyle ikide birde histeroskopide olmaz,rahmi strese sokma
İnşallah bu tedavin son bulsun
Güzel son❤
Evet inşallah 10 haziran itibariyle ucuslar basliyacakmis. İnşallah bi aksilik olmaz. Sizin de tekrar histereskopi yaptirmana gerek yok kesinlikle. Haziran 1 itibariyle burda tedaviye basliyacak olan var mı aranızda. Ben o tarihte adet olmam gerekiyor ve tedaviye başlayabilirim ama endişeliyim. Acaba 10 haziranı bekleyip kesinlik kazandıktan sonra uçuşlar öyle mi başlasak bilemedim.
İnşallah zazanın yaşadıklarını siz yaşamazsınızKesinlikle katılıyorum bu tamamen bir mucize ve Allah istedikten sonra sen o bebeğe her türlü kavuşuyorsun.. burayı okumadan önce hep kesin olur gözüyle bakıyordum sonra özellikle zazanın yaşadıklarını okuyunca bakış açım inanılmaz değişti. Gerçekten elimizde olan şeyler o kadar sınırlı ki.. biz sadece imkanları kullanıyoruz ama takdir Allah’tan
Sen de en kısa sürede yaşayacaksın en güzel duyguları bütün kalbimle inanıyorum buna. Burda da adını yazmış bulundum kendimi kötü hissettim şu an ama forumda herkesin hemen en çok bildiği kişi olduğun için ve hemen hemen yaşadıklarınla hepimize yol gösterdiğin için ismini belirttim kırdıysam çok üzülürümİnşallah zazanın yaşadıklarını siz yaşamazsınız
İnşallah ilk denemede anne olun hepiniz
Kızlar bunlar standart prosedür mü? Rahim filmi, vs. Transfere karar verilince mi yapılıyor? Yoksa doktor muayenede birşeyden şüphelenince mi istiyor?Canım bana doktor rahım filmi yeterli dedı historoskopiye gerek yok dedi yıne yaptırılması mı gerekıyor?
Kuzum hiç kendini üzme canımSen de en kısa sürede yaşayacaksın en güzel duyguları bütün kalbimle inanıyorum buna. Burda da adını yazmış bulundum kendimi kötü hissettim şu an ama forumda herkesin hemen en çok bildiği kişi olduğun için ve hemen hemen yaşadıklarınla hepimize yol gösterdiğin için ismini belirttim kırdıysam çok üzülürüm
Insallah sen anne olacaksın canim rabbim sana tez zamanda evlat nasip etsinİnşallah zazanın yaşadıklarını siz yaşamazsınız
İnşallah ilk denemede anne olun hepiniz
Canım ben bakamadım ne anlaşması oldu?Kızlarrr saat 12.11 şu an itbariyle kıbrıs başbakanı ntv de ayrıntılı açıklama yapcak. Uçuşlar ne zaman açılcak vs. Kktc ve türkiye anlaşma yapcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?