ne kadar abartmışlar bu ngs fiyatını. ben memorialde sormuştum 280-300 dolar aradıydı. bahçecide de 250 dolar gibi birşeydi sanırım. neden kıbrısta yapılınca böyle fahiş rakamlar söylüyorlar ki çok saçma yaa 2500 Euro ne demek??

Arkadaşlar 0.18 amh yani düşük yumurta rezervi ile sizce kaç yumurta toplanır. Tecrubeli arkadaşlar fikrinizi paylaşır mısınız

Benim 0,17 idi hiç toplanamamıştı bundan 4 yıl önce. moralinizi bozmayı gerçekten hiç istemiyorum ama tecrübeli arkadaşlar dediğiniz için yazmak istedim.

Benim 0,17 idi hiç toplanamamıştı bundan 4 yıl önce. moralinizi bozmayı gerçekten hiç istemiyorum ama tecrübeli arkadaşlar dediğiniz için yazmak istedim.
benim de 0.41 ama Sadece 1 yada bazen 2yumurta toplanabildi bu değerdeki başka arkadaşların daha fazlası da toplanabilmiş.

Merhaba, bu yazdıklarınızı okuyunca içim daha bi rahatladı. ben de 46 yaşındayım. ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı. tam ikinci transfere gideceğim hafta virüs patladı ve yaptırdığım herşey çöp oldu. biliyor musunuz ben de sizin gibiyim son zamanlarda. sanki ortada bir donör yok ve onlar benim yumurtalarım. hiç aklıma gelmiyor nedense bir başkasından aldığım. onlar benim yumurtalarım ve eğer nasipse benim evlatlarım olacaklar. hiç bir şüphem yok bu konuda. şimdi yazdıklarınızı okuyumca aklıma bir donör olduğu geldi belki inanmayacaksınız ama gerçekten öyle teşekkür ederim kendi adıma bu güzel umut veren mesajınız için. bebişlerinize benden koooocaman bir öpücük ve size kucak dolusu sevgilerimle

benim de 0.41 ama Sadece 1 yada bazen 2yumurta toplanabildi bu değerdeki başka arkadaşların daha fazlası da toplanabilmiş.

Evet çok doğru söylüyorsunuz öyle olanlar da var. mesela bende 4-5 folikül vardı ama büyümüyorlardı. bu tamamen nasip kısmet işte.

Allah allah ya her doktor bişey dıyo banada gerek yok dedıler hatta 1 sene oldu cektreli filmimi tekrarlamaya bıle gerek yok dedıler yanı
Hayatım banada gerek yok demişlerdi sadece testler ve ultrason istemişlerdi bu yeter demişlerdi yetmediğini yeni anladim şimdi ikincisi için benden historoskopi istediler. Daha fazla rahimebakima bakılsın istediler.

Allah allah ya her doktor bişey dıyo banada gerek yok dedıler hatta 1 sene oldu cektreli filmimi tekrarlamaya bıle gerek yok dedıler yanı
Bana da gerek olmadığı söylenildi ama şimdi hep iyi ki çektirmişim diyorum çünkü sol tüpüm kapanmış ve ben öyle bir durumum olduğunu maalesef bilmiyordum. Histereskopi de çekilecek ama transferden bir önceki ay gidilecek. Rahim işlem görünce tutunma oranı artıyormuş sanırım

Insallah canim hepimizin bebeği olur bende haziran ortası olucam histeroskopi 'yi ınsallah hakkımızda hayırlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…