Olabilir bak canim bu.gercekten baktırmak lazım. doktorumla Konusu cam bu konuyu randevuya gittiğimde gerekirse tekrar ölçültcem.canim vallahi bak iltihaplı romatizmayi senden duydum vallahi baktiricam buna.

Olabilir bak canim bu.gercekten baktırmak lazım. doktorumla Konusu cam bu konuyu randevuya gittiğimde gerekirse tekrar ölçültcem.canim vallahi bak iltihaplı romatizmayi senden duydum vallahi baktiricam buna.
Hemde erken menopoz sebebiymiş

Merhaba, bende yaklaşık 5 senedir menapozum 5 senedir de cyclo ile adet görüyorum. Benim süre çok kısa 4 günde bitiyor ama baya normal adetmiş gibi Lekenlenme gibi değil de kırmızı oluyor.Yumurtlama döneminde de akıntı geliyor. Ama 5 senedir yumurta görülmüyor. Cyclonun yaptığı birşey sanırım.

Merhaba arkadaşlarım.Menopozdayken donasyonla doğum yapanlara sorum olacak.Sütünüz nasıldı? Yani emzirebildiniz mi bebeklerinizi? Menopozdayken hormonlar da farklı olduğu için süt hormonu yeteri kadar çalışıyor mu merak ettim.

Benim ilki kimyasal oomasina ragmen 7. günde hayalet cizgi cikmisti 10. olmasina ragmen bembeyaz 2 embriyo verildi 3 bc 6 bc

Tesekkür ederim canim ama yarin burda heryer kapali benim kadin dr bütün hafta kapali sansima bide bugün ilaclari biraktim sabah negatif olunca

Benim ilki kimyasal oomasina ragmen 7. günde hayalet cizgi cikmisti 10. olmasina ragmen bembeyaz 2 embriyo verildi 3 bc 6 bc

Benim ilk transfer sonrası dokuzuncu gün müydü onuncu gün müydü tam hatırlamıyorum idrar testinde birşey çıkmamıştı. 2 gün sonra kan tahlilinde çıkmıştı. hemen bir kanaate varmayın bekleyin birkaç gün daha. en doğrusunu kan tahlili verir.

Kacc kez yaptirdin sen canim? Hangi merkezde? Embriyolarin gretlerini biliyomusun? Kusura bakma pespese dizdim sorulari

Kızlar günaydın
güzel bir hafta diliyorum hepimize... C.tesi gynolıfe tan aradılar 1 temmuz da işlemlere başlıyorlarmış çok heyecanlandım :) inşallah hepimiz için hayırlısı olur rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

Gözümüz aydın canım
Bana da haber verdiler 1 temmuzda Kıbrıs uçuşlari olacak diye ve 25 haziranda ilaca başlıcam
Hersey iyi olur inşallahhhh

Gözümüz aydın canım ☺ ☺ ☺
Bana da haber verdiler 1 temmuzda Kıbrıs uçuşlari olacak diye ve 25 haziranda ilaca başlıcam
Hersey iyi olur inşallahhhh
inşallah hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…