Selam kizlar yarin hayirlisiyla nasipse transferim olacak,cuma 5 yumurta toplanmisdi,kaci döllendi ne durumda bilmiyorum aramadilar,en son 3 sene önce 1 tane Embryo tranferim olmusdu,insallah bu defa 2 tane kaliteli elde edilmisdir,icimde tarifsiz bi korku var ya olmazsa diye

Hayir hic bir sebep yok annemde 40 yasinda dogurmus beni ve etrafimda da benden baska kimsede yok birden oldu ztn hic anlamadan

Bende seninle aynı durumdayım
Hatta annemde trioid bile yok.
Bende çıktı 32 yaşında evlendikten sonra ardından adetleri azalmaya başladı. 4 senedir cyclo ilaçsız adet görmüyorum. Nisanda kullandım old adet mayısta kullandım bekledi kendim olma ihtimalim var mı diye relg olmadım hala allahtan klinik yazdı kıbrıstan başlayacağımızı 25 haziranda cyclo tekrar başlıcam arkasından inşallah tedaviye gidicem

Slm kızlar,
Ben yumurta donasyonu yaptırıp pozitif görenlere sormak istiyorum.
Bu işlemde fsh yüksekligi ve amh düşüklüğü ile işlem yaptıranlar her hangi bir olumsuzluk yaşadılar mi? Yani pozitifi aldıktan sonra hamile kaldıklarında bir sıkıntı çıktı mı?
Yada fsh, amh olup artı trioid hastası olan var mı?

Bende oda yok bilsem neyden kaynakli onuda bilmiyorum troite genetige daha birsuru seye baktirdik hepsi temiz çıktı allahtan diyorum baska birsey diyemiyorum

Arkadasim senin fsh amh hicbir önemi yok bunlar yumurtanin olmasi icin degerler olduğu için sen yumurtayi baskasindan alıyorsun oyuzden bunlara hic takilma sadece rahminin sağlıklı olmasi yeterli birde nasip kismet işi bu iş tamamen benim anladığım kadarıyla

Aklıma takılıyor binlerce soru arkadaşım ne olur ne olmaz tekrar tekrar bilgileneyim
Seninde mi yumurta donasyonu ?
Var mı daha bilenecek şeyler paylaşir misin bizlerle test vs neler yapılacak gitmeden.
2 ay önce kliniği istediklerini yaptırdım bu ay tekrar yaptıracağım.
Rahim temiz sıkıntı yok. Spermde öyle sıkıntı yok

Ben 7 negatiften sonra kimyasal bile olsa gebelik testinde 2. cizgiyi görünce cok ama cok sevinmistim tamara sonrasindaki transferde gebe kalmistim sende kakcaksin ben inaniyorum

inşallah canım hep birlikte güzel günlere erişelim, tüm kalbimle hepimiz için dua ediyorum. bu yola baş koyan tüm kadınların Rabbim tez zamanda muratlarını nasip etsin inşallah

Merhaba canım, hiç korkma endişelenme. kendine negatif enerji yükleme tam tersine rahat ol ve bol dua et. dua etmek insanı rahatlatır ve sesini Allaha duyurur. sen tüm kalbinle teslim ol ve rahat ol. Allah yardımcın olsun.

Merhaba canım, hiç korkma endişelenme. kendine negatif enerji yükleme tam tersine rahat ol ve bol dua et. dua etmek insanı rahatlatır ve sesini Allaha duyurur. sen tüm kalbinle teslim ol ve rahat ol. Allah yardımcın olsun.
Transferim yapildi,2 Embryo biri cok iyi biri daha geriden gelenmis,5 dakika yatirdilar, wc gitmedim eve kadar dayanirim dedim zaten hafif sikisik girdim önceleri cok sikisik girdim negativdi

Transferim yapildi,2 Embryo biri cok iyi biri daha geriden gelenmis,5 dakika yatirdilar, wc gitmedim eve kadar dayanirim dedim zaten hafif sikisik girdim önceleri cok sikisik girdim negativdi
Geçmiş olsun ve sonuç pozitif olsun inşallah. Merakla bekliyorum güzel haberini . Stres yapma ve güzel olucak diye düşün lütfen. İnşallah bebeklerin tutunucak melissa78

Güzel düşün güzel olsun canım. Allahın izniyle herşey çok güzel olacak. pozitif sonucunu hep birlikte bekliyoruz. kucak dolusu sevgilerimle.

Geçmiş olsun ve sonuç pozitif olsun inşallah. Merakla bekliyorum güzel haberini . Stres yapma ve güzel olucak diye düşün lütfen. İnşallah bebeklerin tutunucak melissa78
Tesekkür ederim canim insallah, esime belli etmiyorum ama pek ümitlenmek istemiyorum tek iyi yani 5.gün Embryo olmasi,arabada yatarak geldim ,takdir allahin artik.

Güzel düşün güzel olsun canım. Allahın izniyle herşey çok güzel olacak. pozitif sonucunu hep birlikte bekliyoruz. kucak dolusu sevgilerimle.
Sagol insallah canim ama neden bilmiyorum hic umut yok icimde ,keske dondurabilseydik ama malesef 5 taneden 2si anca kalmis,kendimi umutlandirmakda istemiyorum takdir allahin artik

Sagol insallah canim ama neden bilmiyorum hic umut yok icimde ,keske dondurabilseydik ama malesef 5 taneden 2si anca kalmis,kendimi umutlandirmakda istemiyorum takdir allahin artik
Ya Canım benim ins güzel haberlerini bekleriyotuz ins hersey daha güzel olur olumlu olur böyle diyoruz ama bakalım biz nasıl olucaz 12 gün geçer mi bilmiyorum ki ben hiç bir adım atamadım hsg duruyor normal tahliller duruyor ne zaman başlıcam bilmiyorum Temmuz başı gibi başlarım yapmaya en azından şu lanet virüs biraz geçer bu zorlu süreçte hepinize sabır diliyorum kendimede ins olur

Hiç bir zararı olmas bir ayda

Kuzum yumurta donasyonunda bu hormonların hiç önemi yok
Tireoid sorunundan endokrin ilaç yazsın kullan

Gözün aydın canım
İnşallah içine,sana sımsıkı tutunsunlar
Haydi güzel haberinle düyün getir topiğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…