Transferim yapildi,2 Embryo biri cok iyi biri daha geriden gelenmis,5 dakika yatirdilar, wc gitmedim eve kadar dayanirim dedim zaten hafif sikisik girdim önceleri cok sikisik girdim negativdi
Insallah herşey güzel olsun canim senin için ınsallah hayırlısı olsun güzel haberlerini alalimdualarımız seninle.

Kuzum yumurta donasyonunda bu hormonların hiç önemi yok
Tireoid sorunundan endokrin ilaç yazsın kullan

Etrox kullanıyorum ablam devamlı 4 senedir.
Marttaki tsh tahlilim 1.43 çıktı.
Biraz yüksekti.
Temmuzda tekrar yenilicem tahlillerimi gitmeden.
Sagol ablacım bilgilerin için

Merhaba tamara Kan sonucu 2 bi negatif daha toparlanmaya calisiyorum. Allah kimseyi caresiz birakmasin. Toplam 6 embriyonuz vardi. Esimin sperleri cok saglikli buarada 3 tane 3 bb ve 3 tanede 6 bb nasil oluyoda böylee orta kalite embriyolar oldu anlamis degilim. Yarin merkezi arayip kan sonucunun negatif oldugunu söylicem ne aciklama yaparlar bilmiyorum.

Canım çok üzüldüm Allahım hepimizin kucağını doldursun eşin ile ilgili hangi testler yapıldı dna hasarı önemli embriyo çok kaliteli olabiliyor ama tutmuyor veya düşüyor

Allah en kısa zamanda gönlünüze göre versin inş anlattıklarınıza çok üzüldüm talihsizlikler yaşamışsınız çünkü doktor hataları var.dışarıdan yorum yapması çok kolay doktor hatası dediğimiz bu şeyleri benimde affetmem mümkün değil
bugünkü negatifiniz keşke pozitif olsaydı. kısmet olursa 1 yıl içerisinde yine tedavi olursunuz.ama maddi olarak çok yıpratacaksa evlat edinmeye nasıl bakarsınız yaşınızda çok genç bebek evlat edinebilirdiniz. benim mesleğim bu konuda bu yüzden sıraya girip beklemek kötü bir fikir mi bana iyi bir fikir gibi geldi.yumurta veya sperm kaynaklı sorunlar yaşamışsınız ya embriyoya pgt mi yapılacak ne olacak iyi bir tüp bebek doktoruyla görüşmenizde fayda var Allah tekrar gönlünüze göre versin

üzerime düşmeyen bir yorumda bulundum özür dilerim sayfanın gidişatına uymadı mesajı silemediğim için hiç okumamış olun lütfen yakın zamanda güzel haberi alırsınız inşallah tüm kalbimle dileğim

Transferim yapildi,2 Embryo biri cok iyi biri daha geriden gelenmis,5 dakika yatirdilar, wc gitmedim eve kadar dayanirim dedim zaten hafif sikisik girdim önceleri cok sikisik girdim negativdi
hadi hayırlısı rabbim dualarımızı kabul etsin rabbim yardımcın olsun

Önerin icin yinede tesekkürler ama marfoloji 3 oldugu halde dna hasari mümkünmüdür? Prag bana embriyolarin kaliteli demisti ama hic 4 A yok hep 3B yada 6B nasil oluyo anlamadim bende.rutin spermmiogram yapildi simdiye kadar. 12 donasyondan sadece 3 gebelik 1 kimyasal oldu. Bebeklerimi 16.ve 18. hafta kaybetmemin sebebi ya enfeksiyon yada rahim agzi yetmezligi dendi

canım doktorlar bu konuyu çok es geçiyorlar bence eşin bir sperm dna hasar testi versin inşaallah çıkmaz ama böyle neden olmadı diye kendini yemektense ben donasyon denedim tutmadı kendi yumurtamla denedim olmadı bir yedi haftalık kaybım var sonra istanbulda güvenç hoca dedi spermler bozuk olabilir diye ve çıktı ben batumda yaptırdım tutmayınca hocaya sordum bana şansızlık dedi dedim eşimde sperm dna hasarı vardı diye yok spermler gayet iyi dedi şimdi kaan aydosa gittik spermlerin %30 iyi geriye kalan az hasarlı çok hasarlı diye ayrılıyor eşim üç aydır ımpryl ve teaitro kullanıyor bu hafta sonu tekrar test vereceğiz inşaallah kucaklarımız dolacak ama bu dediğimi es geçme alt tarafı bir sperm veriyorlar biz neler çekiyoruz

A68 canim mantikli gercektende. Sanada cok gecmis olsun dedigin gibi yillardir kendimi yedim bitirdim bende sanirim sorun var ama ne histereskopide nede laparoskopide bisey cikmamasina ragmen hep hatayi kendimde aradim. Keske dr sana az hasar var dediginde tedavi olsaydi esinde öyle gitseydin batuma.esinin marfolojisi kac? Bide embriyolarinin greytleri kacti? Umarim esinin testi iyi cikar canim bianönce saglikla hamile kalirsin

Daha önce okumuştum canım embrıyoların 3bc ve 6bc di diye hatırlıyorum. Bir embrıyologdan duydugum kadarıyla bir embrıyoda c varsa zaten kotu kalite oluyor bc, cb kotu kalıte cc en kotu olan embrıyo.. mesela eşimle tüp bebek yaptgmzda 5cc oldu ve tutmadı.

Dogru hatirliyosun canim ben tel sordugumda son 2 embriyo böyleydi fakat e maile yollayin dedim yolladilar kagitda 3bb 3 tanesi, 6bb 3 tanesi yaziyo

çok ama çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. ama a68 arkadaşımızın dediği de çok mantıklı. bir de olaya o yönü ile yaklaşsanız nasıl olur acaba... Allah yardımcın olsun canım.

Kızlar burda ne kadar yorum yapsak boş kaderimiz de varsa yaşarız ben buna inanıyorum arkadaşımız dediği gibi bi açıklama yapacaklarını sanmıyorum geçiştirirler

Ya ben suan 24 yasindayim 3 aydir kulaniyorum zariri yok dur dimi
OTE="Mevsimyaz06, post: 64040335, member: 752260"]
Kesinlikle
İçmezsem bu ateş basması ile mahvolurum. Sen 23 yaşında girmişsin sebep bellimi
[/QUOTE]
Ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…