Merhabar...sıkça sorulmuştur ama..bir defada ben sorayım. Donasyon için kimleri tavsiye edersiniz ...şimdiden teşekkürler

Kızlar bu kıbrısa uçuşlar ne zaman başlayacak haberi olan varmı
Bugün merkezimi aradım,bana 1 temmuz dedi
Oda tam net değil
Bugün gynolife ile görüştüm. Uçuşlar kıbrıs halkı icin 1-15 haziran arası olacak ve karantina uygulanicakmis. 15 haziran 1 temmuz arası hiçkimse için uçuş yok. Yani 15 gün bi ara verilicekmis. 1 temmuzda da bizler için uçuşlar başlıyor. Yine de kesinlestirmek için bi kaç gün önceden arayıp bilgi alicaz çünkü böyle bi dönemde hicbirsey kesin ve net olmuyor maalesef.

Aynen banada bunu söylediler

Hiçbişey belli deil galiba kesin bilgide vermiyorlar bana bide haziran sonu tedaviye başlayacaklardı güya birgün böyle dediler ertesi gün başka bisey tek anladigim hiçbişey nett deil galiba

Kızlar yeni normallesmede böyle bazı insanlar umursamazsa yakında yeni yasaklar başlar vaka sayısı 900 de tıkandı rabbim ınsallah kazasız belasız atlatmamizi sağlasın fazla gevşedi bazı insanlar tek korkum eski yasaklara dönmek ınsallah dönmeyiz

Hiçbişey belli deil galiba kesin bilgide vermiyorlar bana bide haziran sonu tedaviye başlayacaklardı güya birgün böyle dediler ertesi gün başka bisey tek anladigim hiçbişey nett deil galiba
Bende dün merkezimi aradım bana hele net bir şey yok,biz size her şey netleşince dönücez dediler
Ama temmuz 1 muhtemelen yollar açılıcak
Oda net değil

arkadaşlar transfer öncesi neler yaptınız rahimi canlandırma için mesela soğan kürü falan yapsam mı bilemedim

Benim de haziran sonu tedavim başlayacak. Bende endişeliyim uçuşlar ertelenir diye. Siz nasıl yapicaksiniz. Erteliycek misiniz

Benim de haziran sonu tedavim başlayacak. Bende endişeliyim uçuşlar ertelenir diye. Siz nasıl yapicaksiniz. Erteliycek misiniz
Yok hayatım ertelemedim.ben merkeze sordum hani haziran sonu demiştiniz dedim şimdilik ertelemeyelelim dedi ben her şeyi ayarlamıştım orayada söyledim bekle dediler

Bende dün merkezimi aradım bana hele net bir şey yok,biz size her şey netleşince dönücez dediler
Ama temmuz 1 muhtemelen yollar açılıcak
Oda net değil
Ben daha geçenlerde konuştum herşeyi ayarladık şimdi biraz bekleyine döndü olay vallahi bende buna kızdım ozaman haziran sonunda tedaviyi yapalım demiyceklerdi dünden beri bunu söylüyorum kendilerinde çit yok bekle demekten başka bisey de yok onlarda böle olacağını kestiremediler sanırım kimseyide suclayamam bekliyoruz bakalim

Yok hayatım ertelemedim.ben merkeze sordum hani haziran sonu demiştiniz dedim şimdilik ertelemeyelelim dedi ben her şeyi ayarlamıştım orayada söyledim bekle dediler
Bekle dediler bekliyoruz canim haber bekliyorum bende ertelerlersede ne diyeyim yapcak bisey yok ertelerim ama şimdilik beklemede

Merhabar...sıkça sorulmuştur ama..bir defada ben sorayım. Donasyon için kimleri tavsiye edersiniz ...şimdiden teşekkürler
Merhaba. Sanırım burda kimse herhangi bir merkezi tavsiye edemez ama gitmeyi planladığımız yeri söyleyebiliriz. Ben gynolife'a gitmeyi planlıyorum mesela. Kendimce epey araştırdım ve seçenekleri üçe indirip en sonunda gynolife a karar verdim. İnşallah memnun kalırsam burda paylaşırım mutlaka. Siz sperm mı yumurta donasyonu mu düşünüyorsunuz. Önceki paylaimlarinizda evlat edinmek için basvurdugunuzu anlıyorum. Vaz mı geçtiniz acaba

Kesinlikle hayır hali hazırda sıramdayım zaten.. gynolife nedense bir hekim tarafından bana tavsiye edilmişti...daha önce bir iki yerle iletişimede geçmiştim ama hala kararsızım..gyno ile tecrübenizi paylaşırsanız memnun olurum...inşallah sizin için hayırlısı olur

Elbette paylaşırım. Size gynolife ı tavsiye eden doktorun ismi nedir

Transferim yapildi,2 Embryo biri cok iyi biri daha geriden gelenmis,5 dakika yatirdilar, wc gitmedim eve kadar dayanirim dedim zaten hafif sikisik girdim önceleri cok sikisik girdim negativdi
sonrasında mı negatif çıktı((Sonrasında şans çok yüksek diyorlarda

nerde yaptırdınız?kıbrıs da en iyi yer neresi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…