Bende seni öpüyorum tamaracim ❤❤❤❤❤❤❤Öpüyorum en kocamanından
Bugün gynolife ile görüştüm. Uçuşlar kıbrıs halkı icin 1-15 haziran arası olacak ve karantina uygulanicakmis. 15 haziran 1 temmuz arası hiçkimse için uçuş yok. Yani 15 gün bi ara verilicekmis. 1 temmuzda da bizler için uçuşlar başlıyor. Yine de kesinlestirmek için bi kaç gün önceden arayıp bilgi alicaz çünkü böyle bi dönemde hicbirsey kesin ve net olmuyor maalesef.Kızlar bu kıbrısa uçuşlar ne zaman başlayacak haberi olan varmı
Bugün merkezimi aradım,bana 1 temmuz dedi
Oda tam net değil
Aynen banada bunu söyledilerBugün gynolife ile görüştüm. Uçuşlar kıbrıs halkı icin 1-15 haziran arası olacak ve karantina uygulanicakmis. 15 haziran 1 temmuz arası hiçkimse için uçuş yok. Yani 15 gün bi ara verilicekmis. 1 temmuzda da bizler için uçuşlar başlıyor. Yine de kesinlestirmek için bi kaç gün önceden arayıp bilgi alicaz çünkü böyle bi dönemde hicbirsey kesin ve net olmuyor maalesef.
Hiçbişey belli deil galiba kesin bilgide vermiyorlar bana bide haziran sonu tedaviye başlayacaklardı güya birgün böyle dediler ertesi gün başka bisey tek anladigim hiçbişey nett deil galibaBugün gynolife ile görüştüm. Uçuşlar kıbrıs halkı icin 1-15 haziran arası olacak ve karantina uygulanicakmis. 15 haziran 1 temmuz arası hiçkimse için uçuş yok. Yani 15 gün bi ara verilicekmis. 1 temmuzda da bizler için uçuşlar başlıyor. Yine de kesinlestirmek için bi kaç gün önceden arayıp bilgi alicaz çünkü böyle bi dönemde hicbirsey kesin ve net olmuyor maalesef.
Bende dün merkezimi aradım bana hele net bir şey yok,biz size her şey netleşince dönücez dedilerHiçbişey belli deil galiba kesin bilgide vermiyorlar bana bide haziran sonu tedaviye başlayacaklardı güya birgün böyle dediler ertesi gün başka bisey tek anladigim hiçbişey nett deil galiba
Benim de haziran sonu tedavim başlayacak. Bende endişeliyim uçuşlar ertelenir diye. Siz nasıl yapicaksiniz. Erteliycek misinizHiçbişey belli deil galiba kesin bilgide vermiyorlar bana bide haziran sonu tedaviye başlayacaklardı güya birgün böyle dediler ertesi gün başka bisey tek anladigim hiçbişey nett deil galiba
Yok hayatım ertelemedim.ben merkeze sordum hani haziran sonu demiştiniz dedim şimdilik ertelemeyelelim dedi ben her şeyi ayarlamıştım orayada söyledim bekle dedilerBenim de haziran sonu tedavim başlayacak. Bende endişeliyim uçuşlar ertelenir diye. Siz nasıl yapicaksiniz. Erteliycek misiniz
Ben daha geçenlerde konuştum herşeyi ayarladık şimdi biraz bekleyine döndü olay vallahi bende buna kızdım ozaman haziran sonunda tedaviyi yapalım demiyceklerdi dünden beri bunu söylüyorum kendilerinde çit yok bekle demekten başka bisey de yok onlarda böle olacağını kestiremediler sanırım kimseyide suclayamam bekliyoruz bakalimBende dün merkezimi aradım bana hele net bir şey yok,biz size her şey netleşince dönücez dediler
Ama temmuz 1 muhtemelen yollar açılıcak
Oda net değil
Bekle dediler bekliyoruz canim haber bekliyorum bende ertelerlersede ne diyeyim yapcak bisey yok ertelerim ama şimdilik beklemedeYok hayatım ertelemedim.ben merkeze sordum hani haziran sonu demiştiniz dedim şimdilik ertelemeyelelim dedi ben her şeyi ayarlamıştım orayada söyledim bekle dediler
Merhaba. Sanırım burda kimse herhangi bir merkezi tavsiye edemez ama gitmeyi planladığımız yeri söyleyebiliriz. Ben gynolife'a gitmeyi planlıyorum mesela. Kendimce epey araştırdım ve seçenekleri üçe indirip en sonunda gynolife a karar verdim. İnşallah memnun kalırsam burda paylaşırım mutlaka. Siz sperm mı yumurta donasyonu mu düşünüyorsunuz. Önceki paylaimlarinizda evlat edinmek için basvurdugunuzu anlıyorum. Vaz mı geçtiniz acabaMerhabar...sıkça sorulmuştur ama..bir defada ben sorayım. Donasyon için kimleri tavsiye edersiniz ...şimdiden teşekkürler
Kesinlikle hayır hali hazırda sıramdayım zaten.. gynolife nedense bir hekim tarafından bana tavsiye edilmişti...daha önce bir iki yerle iletişimede geçmiştim ama hala kararsızım..gyno ile tecrübenizi paylaşırsanız memnun olurum...inşallah sizin için hayırlısı olurMerhaba. Sanırım burda kimse herhangi bir merkezi tavsiye edemez ama gitmeyi planladığımız yeri söyleyebiliriz. Ben gynolife'a gitmeyi planlıyorum mesela. Kendimce epey araştırdım ve seçenekleri üçe indirip en sonunda gynolife a karar verdim. İnşallah memnun kalırsam burda paylaşırım mutlaka. Siz sperm mı yumurta donasyonu mu düşünüyorsunuz. Önceki paylaimlarinizda evlat edinmek için basvurdugunuzu anlıyorum. Vaz mı geçtiniz acaba
Elbette paylaşırım. Size gynolife ı tavsiye eden doktorun ismi nedirKesinlikle hayır hali hazırda sıramdayım zaten.. gynolife nedense bir hekim tarafından bana tavsiye edilmişti...daha önce bir iki yerle iletişimede geçmiştim ama hala kararsızım..gyno ile tecrübenizi paylaşırsanız memnun olurum...inşallah sizin için hayırlısı olur
sonrasında mı negatif çıktıTransferim yapildi,2 Embryo biri cok iyi biri daha geriden gelenmis,5 dakika yatirdilar, wc gitmedim eve kadar dayanirim dedim zaten hafif sikisik girdim önceleri cok sikisik girdim negativdi
nerde yaptırdınız?kıbrıs da en iyi yer neresi acaba?Merhaba tamara ❤ Kan sonucu 2 bi negatif dahatoparlanmaya calisiyorum. Allah kimseyi caresiz birakmasin. Toplam 6 embriyonuz vardi. Esimin sperleri cok saglikli buarada 3 tane 3 bb ve 3 tanede 6 bb nasil oluyoda böylee orta kalite embriyolar oldu anlamis degilim. Yarin merkezi arayip kan sonucunun negatif oldugunu söylicem ne aciklama yaparlar bilmiyorum.
Tamara canım sende britishte tedavi görüyorsun
Sana bir şey dedilermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?