- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
Saol bacummmmHiç bir zararı olmas bir ayda
YaYa ben suan 24 yasindayim 3 aydir kulaniyorum zariri yok dur dimi
OTE="Mevsimyaz06, post: 64040335, member: 752260"]
Kesinlikle
İçmezsem bu ateş basması ile mahvolurum. Sen 23 yaşında girmişsin sebep bellimi
kızlar merhaba hepinize. bu 14 günlük karantina olayı kalktı mı acaba anlamadım ben? merkezlerinizden bilgi geldi mi.? bana eylül en uygun tarıh denıldı.
Sen kendı kafana göremi içiyorsun. Bana doktor içeceksin dedi mesela. Bana göre de ben içmeliyim yoksa kuruluk ve ates basması cok yasıyorum. İlacı içtigim halde
Canim bana iki kutu bitir adetinde gel dedi sansa ikinci kutum biti bayramda adet oldum gidemedim doktora o yuzde. Ucuncuye basladim bu yuzden soruyorum sikinti ol. A ihtimali varmi die.Sen kendı kafana göremi içiyorsun. Bana doktor içeceksin dedi mesela. Bana göre de ben içmeliyim yoksa kuruluk ve ates basması cok yasıyorum. İlacı içtigim halde
1 temuzmu?
Ben 10 haziran duydum
benim dr. tranferden önce bırakmalısın dedı hem psikiyatrım hemde tranfer edecek dr um dediEvet canim kullanıyorum iki senedir son birkaç aydır iki günde bire düşürdüm birakacaktim korona olayı olunca psikolojim yine bozuldu bugün transferim var sonrasında kullanmak sorun olur mu bilmiyorum doktor psikiyatrine git diyor ama ona bir yıldır girmiyorum ayrıca çok kalabalık bir mevkide o hastane oryaa gitmem doğru olmaz şu wn açıksasi tüp bebek doktorumun yonlendirmesini istiyorum bu konuda
Ben de bıraktım canimbenim dr. tranferden önce bırakmalısın dedı hem psikiyatrım hemde tranfer edecek dr um dedi
Canım 10 haziran uçuşlar başlıyor doğru çünkü bilet satışları başladı1 temuzmu?
Ben 10 haziran duydum
Hayatım ilk uçuş 11 haziran ama karantinaya bilmiyorum kibris otelleri rezervasyonlar başladı ve 12 haziran oteller ilk müşterilerini karşılayacak 1 temmuz uçuş 2. Donem uçuşları turkiyede 10 haziran yurt ici yurtdışı uçuşları başlıyor ya kibris turkiyeye anlaşma yapmıştı hani televizyona cyprus başbakanı cıktı ya türkiye uçuşları açtığı gün kibris uçuşları açılacak dedi ya.Evet 1 temmuz
Hayatım ilk uçuş 11 haziran ama karantinaya bilmiyorum kibris otelleri rezervasyonlar başladı ve 12 haziran oteller ilk müşterilerini karşılayacak 1 temmuz uçuş 2. Donem uçuşları turkiyede 10 haziran yurt ici yurtdışı uçuşları başlıyor ya kibris turkiyeye anlaşma yapmıştı hani televizyona cyprus başbakanı cıktı ya türkiye uçuşları açtığı gün kibris uçuşları açılacak dedi ya.
Bana gelen bilgi klinikten....
Bakanlığın aldığı karar ile Kıbrısa 1 temmuzda uçuş acilacagidir canım ☺
Sende gynolife gidiyorsun bildiğim kadarıyla enis bey yazmıştı.
Özelden tlf at ekran görüntüsünu yolliyim sana istersen.
Bana ne diyorlarsa onu size aktarıyorum bilgi yardımlaşmasinda bulunuyorum.
Kendim söylemiyorum ne söyleniyorsa bana onu aktarıyorum.
Canım yanlış anlama bende seyahat acenta sından aldığım bilgiyi eski çalıştığım acenta arkadaşlarım hala ordalar onlar söyledi benim tedavim haziran sonuda ondan dedim bilet alıcak gynolife bana ulaştırmadan tif açıp sordular 28 haziran biletinizi alayim mi diye ben kalacak yerimi kendim ayarladım biz biraz tatil amacında düşündüğümüz için eski çalıştığım acenta otelini ayarladık dedi de bende ondan söyledim gynolife en son konuştuğunuzda böyleydi değişiklik olmuştur belki halledilir o geç olsun güç olmasın ben çok bilmiş gibi davrandıysam kusuruma bakma olurmu valla bende acentanin söylediklerini soylemistimBana gelen bilgi klinikten....
Bakanlığın aldığı karar ile Kıbrısa 1 temmuzda uçuş acilacagidir canım
Sende gynolife gidiyorsun bildiğim kadarıyla enis bey yazmıştı.
Özelden tlf at ekran görüntüsünu yolliyim sana istersen.
Bana ne diyorlarsa onu size aktarıyorum bilgi yardımlaşmasinda bulunuyorum.
Kendim söylemiyorum ne söyleniyorsa bana onu aktarıyorum.
Şimdi anladim neden bu değişiklik canim karantinaya girilmesin diye ok tamamBende geçenlerde okumuştum 10 haziranda uçuşlar başlayacak diye ama sanırım turizm amaçlı açmayacaklar ilk etapta. Haziran ayında gidecek olan Kıbrıs vatandaşlarına 15 günlük karantina uygulanacak ve bu karantina masrafı Kıbrıs devleti tarafından karşılanacak. Diğer ülke vatandaşları yine haziran ayı içinde Kıbrısa gireceklerse 15 gün karantina altına alınacak ve masraflarını kendileri karşılayacaklar. ancak 1 temmuz'dan sonra karantina süresi kalkacakmış. Dolayısıyla 1 temmuz itibariyle serbest dolaşım mümkün gibi görünüyor şimdilik, tabii son dakika bir değişiklik olmazsa
Kafam şimdi anladı bu değişikliği ben yarın hemen konuşurum orayla sorun deil ertelerim.2 haftadır konuşmamıştım iyi oldu bak bunları bildiğim teşekkür ederim.❤❤❤❤Canım yanlış anlama bende seyahat acenta sından aldığım bilgiyi eski çalıştığım acenta arkadaşlarım hala ordalar onlar söyledi benim tedavim haziran sonuda ondan dedim bilet alıcak gynolife bana ulaştırmadan tif açıp sordular 28 haziran biletinizi alayim mi diye ben kalacak yerimi kendim ayarladım biz biraz tatil amacında düşündüğümüz için eski çalıştığım acenta otelini ayarladık dedi de bende ondan söyledim gynolife en son konuştuğunuzda böyleydi değişiklik olmuştur belki halledilir o geç olsun güç olmasın ben çok bilmiş gibi davrandıysam kusuruma bakma olurmu valla bende acentanin söylediklerini soylemistim
Bende geçenlerde okumuştum 10 haziranda uçuşlar başlayacak diye ama sanırım turizm amaçlı açmayacaklar ilk etapta. Haziran ayında gidecek olan Kıbrıs vatandaşlarına 15 günlük karantina uygulanacak ve bu karantina masrafı Kıbrıs devleti tarafından karşılanacak. Diğer ülke vatandaşları yine haziran ayı içinde Kıbrısa gireceklerse 15 gün karantina altına alınacak ve masraflarını kendileri karşılayacaklar. ancak 1 temmuz'dan sonra karantina süresi kalkacakmış. Dolayısıyla 1 temmuz itibariyle serbest dolaşım mümkün gibi görünüyor şimdilik, tabii son dakika bir değişiklik olmazsa
Canım yanlış anlama bende seyahat acenta sından aldığım bilgiyi eski çalıştığım acenta arkadaşlarım hala ordalar onlar söyledi benim tedavim haziran sonuda ondan dedim bilet alıcak gynolife bana ulaştırmadan tif açıp sordular 28 haziran biletinizi alayim mi diye ben kalacak yerimi kendim ayarladım biz biraz tatil amacında düşündüğümüz için eski çalıştığım acenta otelini ayarladık dedi de bende ondan söyledim gynolife en son konuştuğunuzda böyleydi değişiklik olmuştur belki halledilir o geç olsun güç olmasın ben çok bilmiş gibi davrandıysam kusuruma bakma olurmu valla bende acentanin söylediklerini soylemistim
canım ben celalettin örnek hocayla irtibat haline girdim. baküde normalde kıbrıs 4 5 bin yurlarda söylenti olurken baküde iki bin 500 yuro artı 500 dolarda dondurma ücreti veriyorsun en azından tutunmazsa tekrar nakil için 1 yuro veriyorsun. işi ticerete dökmemişler en azından baküde. artı bakünün çok bütük avantajı var tüp bebek ücretide medikal plazada 15 gün kalıyorsun 13 gün inne yapıyorlar yumrtayı topluyor sana emriyo transfer ediyorlar en azından tüp bebek için harcicağın maddi duruma ihtiyaç kalmıyor. kıbrısta ilacı kulanıyorsun yumurta toplamaya gidiyorsun eşin azosprem olduğu için devlete yardım etmiyor ilaçlara e doğal olarak 12 13 binde ilaca vermek durumunda kalıyorsun adamlar ticaret olarak görüyor. otellerde transferde ekli hanımefendı diyor ya bana otel lazım değil ben oansiyon tutarım kamping yaparım kimene ama onlar anlaşmalı yerlere iritibat valla ben geçen sene yapıcaktım aksaklıklar oldu yapamadım allah nasip ederse kasım aralık gibi yocu olucamSelam arkadaşlar iyi geceler bende gruba yeni katıldım uzun süredir yazılarınızı hevesle okuyor takip ediyorum benimde eşimde azospermi çıktı tese sonrası hiç olgun sperm bulunamadı bizde sperm donasyonunu araştırmaya başladık genel kontrollerde bende herhangi bir problem görülmedi. Bu yola bailamak için uzun süredir düşünüyoruz sizden ricam bu işe nereden nasıl başlayalım nelere dikkat edelim izmirde ikamet ediyoruz burada yardımcı olacak doktor tavsiyesi ayrıca bu iş için kıbrısta hangi klinik bir sürü sorular kafamızda tecrübelirinizi bizimle oaylaşabilir misşniz tabsiyeleriniz özeldende yazabilirsiniz kafamız çok karışık ne yapacağımızk bilmiyoruz eşimle lütfen bize yardımcı olun. Çok bütcemiz yok kredi borç harç ile bu işe başlayacağız imkanlarımız kısıtlı tekrar tekrar deneme lüksümüz olmayacak o sebeble iyi araştırıp başlamak istiyoruz nolur yardımcı olun.
Şimdi anladim neden bu değişiklik canim karantinaya girilmesin diye ok tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?