arkadaşlar ben dünya tüp bebek merkezinde berk beyin hastasıyım. böyle bir şeye karar verdiyseniz hiç tereddüt etmeden gitmenizi tüm içtenliğimle tavsiye ediyorum size. şükürler olsun rabbime ki şu anda yüzümüz gülüyor. inşallah 5 ay sonra yüzlerini görünce en mutlu annelerden biri de ben olacağım . darısı başınıza :)

Bebek ben Ankara yasiyorum 33yasindayim bende mart gibi kibrisi arayip tedaviye basliycam hem beklemek istiyorum hem bir an once gitmekkk nasil bisey anlamadim....;bebek senin bir kez dusuk yapman hamile kalabildigini gosterir bu acidan bakarsan iyi bir sey bende dogal yolla hamile kaldim sonra dusuk oldu sonrasında Donasyona kadar geldik tup bebek hic denemedim zaten doktorlar diger yontemlerle olmaz dediler umarim ayni klinik bize ugurlu gelir :)[/QUOTE]

Bem de dönorümle ilgili hiçbir şey bilmiyorum özellikle de aklımı bulandırmamak için sormadım. Zaten ben bu olayın ayrıntılarını Kıbrıs ta bırakıp geldim. Şu anda doğal yoldan haile kalmış gibiyim . Çünkü bu bebişler eşim ve benim :)

Benim burada her ne kadar eşsiz bir doktorum olduğunu düşünsem de ben kıbrısta berk beyin hastasıydım ve şükürler olsun olumlu sonucu aldık. şimdi doktorumuzla takibe burada devam ediyoruz. berk bey müthiş biri sana buradaki doktorunu asla aratmayacağına emin olabilirsin. Allah size de nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Papatyaduygu hayirli olsuun sanirim ilk denemede oldu kac yasindasin esinin sperm durumu nasildi tedavi sirasindaneler kullandin rahim kalinligin kacti cok soru sordum galiba :)aydinlatirsan sevinirim. Umutoldun bizlere hos geldiiinn.

Son düzenleme:

Papatyaduygu, ilk basta tebrik ederim olumlu sonuc aldigin icin. Cok sevindim adina...ve bize burda bilgi verdigin icin de sagol....diger arkadasin sordugu gibi, bize birazcik daha detayli bilgi ver ne olur :) kac yasindasin, kac tane embyro transfer edildi, blasto mu transfer ettirdin, yoksa 2./3. gün embyro mu? berk bey mesela 4 tane de transfer ettiriyormu?ve bu kacinci denemendi...simdiden cok cok tesekkür ederiz..

selam kızlar nihayet dün akşam evime geldim.. ben ve kalimerolarım gayet iyiyiz. istirahat ediyorum.
içimde kımıl kımıl iğne batmaları var..
Allah biliyor ya hissediyorum içimde :)
şaka bir yana transfer gününü beklerken kaç gün geçti bile ..
inşallah bundan sonrasıda iyi şekilde devam edecek..

merhaba arkadaşım.. aramıza hoşgeldin.. dilerim bebişini tam vakti zamanında sağlıcakla kucağına alırsın
darısı bizim başımıza ..

Merhaba Bilginsia,

ne güzel :) insallah güzelce yerlesmislerdir bebislerin........ kan tahlili ne zamandi?

Bilginisa sende hosgeldin niye bu kadar gec döndünüz biz cuma sabahi döndük.2 gün bende de cok igne batmalari oldu bugunde feci bir bel agrisi basladi.bizde gayet iyiyiz sabirsizlikla test gunumuzu bekliyoruz. Ayni gun transferimiz oldu ama benim test gunum ayin 21 i insallah ikimizde hayirli haberler aliriz,ben simdiden kendimi hamile gibi hissedip oyle davranmaya basladim :)

merhaba seninde güzel haberini bekiliyorum.:)

Bu iğne batmalarının 12gün boyunca devam etmesi mi gerekiyor? Benim sadece 1 gün oldu ve şimdi sadece bel ağrım var . Sizce normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…