evet çok normal.evet canım kesinlikle bu iyi birşey.embriyolar yerleşirken böyle şeyler oluyor.benimde olmuştu.bence seninkide kesin olacak:)
Arkadaslar,
biliyorum bu sorununc cevabi cok zor ama, aramizda daha cok Savas Özyigit e giden mi yoksa Berk Bey e giden mi var?
Simdiden tesekkür ederim.....
Selamlar
Aysevi, cook tesekkür ederim canim............cok duygunlandirdin beni burda :) demek insan asik oluyor..onlara..kokularina...ne güzelde tarif etmissin.............biz nisan ayinda yaptircaktik, sanirim dana önce olmasi icin gayret etcem...bazen öyle sabirsizlaniyorumki, keske bu sene sonu gitsek de alsak diyorum...........ama iste yurtdisindan biraz daha zor oluyor..su izin meleseleri is yerinde maalesef basimi cok agritiyor...ama insallah en kisa zamanda bende istiyorum..rabbim insallah bizlere de kismet eder...ara sira bizlere yaz burdan ne olur............senin gibilerinden cok destege ihtiyacimiz var..........
arkadaşlar dünya tüp bbebk berk bey hakkında bilgisi olan yok mu veh firdevs hanım ve hit ile ilgili düşünceler ve yorumlar paylaşılmış sadece ayvesi var berk bey ile bu işi yapan onunda pozitif olmuş sonucu neden berk bey cok fazla tercih edilmiyor.birde doktorum söyle bir teklifte bulundu isterseniz transferi ben gerçekleştire bilirim sizinle birlikte oraya gidip dedi sizce ne yapmalıyım bu hafta doktora gidicem ve bunun kararını vericez doktorum tüp bebek konusunda son derece başarılı bir şekilde isim yapmış bir doktor ama ben cok kararsızım berk bey mi kendi doktorum mu siz olsanız ne yapardınız lütfen bana biraz yardım olunuz düşüncelerinizi paylaşınız doktor oraya gitmek için 500 euro fark alacak bizden ama onu tercih etmezsem buradaki tedavimi o yapacağı için eksik birşeyler yaparmı diyede düşünmeden alamıyorum kendimi düşüncelerinizi paylaşın benimle lütfen siz olsanız ne yapardınızzzz
Benim burada her ne kadar eşsiz bir doktorum olduğunu düşünsem de ben kıbrısta berk beyin hastasıydım ve şükürler olsun olumlu sonucu aldık. şimdi doktorumuzla takibe burada devam ediyoruz. berk bey müthiş biri sana buradaki doktorunu asla aratmayacağına emin olabilirsin. Allah size de nasip etsin inşallah ayırlısıyla
Merhaba arkadaşlar! Ben kendim için sonsuz kez şükrederek yaşadıklarımı biraz size de anlatıp cesaret ve umut vermek istiyorum. Rabbim hepimize dileklerimizi hayırlısıylka yaşatsın inşallah.
15 ağustos günü biz kıbrısta donasyonumuzu yaptırdık ve şimdi hamileliğimin 14. haftasındayım şükürler olsun. Gerçekten çok zor bir süreç ama hayırlısıyla tükenmez dualarla her şeyin en güzeli hepimizi bulacak inşallah.
İnanılır gibi değil ama şu anda yaşadıklarım öyle farklı bir şey ki. Soracağınız bir şey olursa hepsini cevaplamak isterim. Burayı uzun zamandır takip ediyordum ben de arkadaşlara cesaret vermeliyim diyerek katkım olsun istedim .Rabbim yardımcımız olsun inşallah
tahlilimiz 20 sinde canım.. sabırsızlıkla bekliyoruz :)
inşallahhhh güzel sonuç alırsın arkadaşım...
Bilginisa sende hosgeldin niye bu kadar gec döndünüz biz cuma sabahi döndük.2 gün bende de cok igne batmalari oldu bugunde feci bir bel agrisi basladi.bizde gayet iyiyiz sabirsizlikla test gunumuzu bekliyoruz. Ayni gun transferimiz oldu ama benim test gunum ayin 21 i insallah ikimizde hayirli haberler aliriz,ben simdiden kendimi hamile gibi hissedip oyle davranmaya basladim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?