Ay bu sefer ben soracagim. Neresi orasi. Gynolife miydiEvet ya okumuştum. Bu merkez hep 3 fünlğk koyuyor. Bide yanlış hatırlamıyorsam burda Donörden az yumurta cıkıyor burda. Bende böyle Bi düşünce oluşturdu burası
Bır hafta oldu hala gelıyo leke seklınde bazen adet gıbı doktora mesaj attm normal dedı anlamadm bendeİnşallah canım, çok geçmiş olsun. Ama bi kontrole mi gitsen acaba?
British 10 yumurta garantısı verıyor ya sözdemi yazılı mı verıyor. Birde 5.gun oluyor mu içinde yanı yumurta kalıtesi İle ilgili birsey diyor mu
Hmm. Peki tutmama nedeni neymiş 5.günün? Allah bu sefer nasıp etsin inşallah sana isteyen herkese. Amın. Vallaha çok üzülüyorum özellikle donasyonla tutmayanlara inşallah yüzü gülenlerden olun.ben British de tedavi oluyorum bize 12 yumurta var denildi. 5.güne sadece 4 embriyo kaldı. ilk transferde 2 adet transfer yapıldı ne yazık ki negatif oldu. şimdi 2.tranferi bekliyorum pandemiden dolayı tedavi beklemeye alındı ne yazık ki
İnşallah bu sefer positif olur sizin de. Peki nasıl işliyor dün telefonda görüştüm. İlk etapta Spermi dondurup belirli bir ücret alıp Donör arayışına giriyoruz dediler. Bulunca hazırlıklar başlıyor tekrar geliyorsunuz dediler yani 2 sefer gelmemiz gerekiyormuş. Kalmanız gerekmeyecek günü birlik geleceksiniz dediler. Donörü seçebiliyormuşuz.selam canım ben geçen sene gittim buradan iki arkadaş daha vardı onlar şimdi çocuklarını kucaklarına aldılar benimki negatif oldu iki defa denedim üçüncü gün embriyosu koyuyorlar genelde bu sefer beşinci gün embriyosu istedim bakalım nasıl olacak hala kapılar kapalı türkiyenin pandemi sorunu bitene kadar da açılmayacak gibi
impryl ve teaitrio ilaçlarını eşimde kullandık fayda ettiBen bırsey sormak istıyorum. Benim eşime her tedavıde tese yapılıyor ve bulunuyor. Ama bız uzun zamandır tedavı yapmıyoruz. Artık durum nedır bılmıyoruz . Eşim ıcın bitkisel bısey yada bı vitamın vs varmıdır . Tedavıye kadar kullansak cok korkuyorum uzun zaman oldu amelıyatı nasıl gecer bulunurmu acaba bı şok yasamak istemıyorum
Aa neresi bu donor resmi gösteren?evet donör konusunda resimlerini görebiliyorsunuz benim eşimde sperm dna hasarı vardı ben ona bağladım ilk başta olmamasını ama üçüncü gün embriyosu koyuyorlar yine de nasip benimle beraber bir abla vardı 70 doğumlu o zaman 47 yaşında idi ve kadının dördüz tuttu şimdi ikiz oğulları var ilk seferde mesela biz eşimin tedavisine yöneldik onu bitirdik bu seferde pandemi çıktı siz hangi klinikte başlayacaksınız veya hangi klinikle görüştünüz
12 yumurtada 4 adet 5.gun normal bir oran diye biliyorum. 3 te 1 normal. Bir ara bununla ilhili yabanci makaleler okumustum. Indallah bir dahakine tutar. Ben de British'e ısindım bu arada. Çek aćilmazsa yakın zamanda British.ben British de tedavi oluyorum bize 12 yumurta var denildi. 5.güne sadece 4 embriyo kaldı. ilk transferde 2 adet transfer yapıldı ne yazık ki negatif oldu. şimdi 2.tranferi bekliyorum pandemiden dolayı tedavi beklemeye alındı ne yazık ki
Batum da olan tüm merkezler le görüştüm. Henüz karar vermedim Bakü diye düşünüyordum vazgeçtim gibi aslında çok kararsız kaldım. Batum da içime sinen sadece Batumi ivf oldu orada tedavi gören İnsanlar la irtibata geçmeye çalışıyorum. 5. gün embriyosu neden koyulmuyor sordunuz mu bu durumu? Ne kadara mal oldu tedaviniz ?evet donör konusunda resimlerini görebiliyorsunuz benim eşimde sperm dna hasarı vardı ben ona bağladım ilk başta olmamasını ama üçüncü gün embriyosu koyuyorlar yine de nasip benimle beraber bir abla vardı 70 doğumlu o zaman 47 yaşında idi ve kadının dördüz tuttu şimdi ikiz oğulları var ilk seferde mesela biz eşimin tedavisine yöneldik onu bitirdik bu seferde pandemi çıktı siz hangi klinikte başlayacaksınız veya hangi klinikle görüştünüz
6 bin küsur msj vardı 3 bini gitmis niye bilmem..Ben bırsey sormak istıyorum. Benim eşime her tedavıde tese yapılıyor ve bulunuyor. Ama bız uzun zamandır tedavı yapmıyoruz. Artık durum nedır bılmıyoruz . Eşim ıcın bitkisel bısey yada bı vitamın vs varmıdır . Tedavıye kadar kullansak cok korkuyorum uzun zaman oldu amelıyatı nasıl gecer bulunurmu acaba bı şok yasamak istemıyorum
Evet bende 5/6gün diye konustum . Ve öyle yaptillarini söylediler. Hatta bi tanidigima 6. gün embrio koyuldu . Insallah bizede öyle olurr. Ve böyle embriolarin sansi cok yüksekmiss hatta oldu gözüyle bakiliormuss tabi nasip herseyKızlar asagidaki yaziya bir bakın. Blastocyst transfer ettirmenin faydalarini yazmislar. 5.gun embryosu isteyin kesinlikle 🖒 Blastocystler yani 5.gun embryolarinin hamilelikle sonuclanma olasılığı 3.gun embryosundan kat be kat yüksek diyor.
Growing Embryos To Cleavage or Blastocyst Stage - FertilityIQ
Embryos grown to the blastocyst stage are nearly two-fold more likely to lead to a live birth. However, many clinics advocate transferring embryos at the cleavage stage when patients make few, if any, blastocyst embryos.www.fertilityiq.com
Aslında yine aynı6 bin küsur msj vardı 3 bini gitmis niye bilmem..
Ben eşime selenyum ve çinko iciriyorum hap olarak
Hiç iyi mi ettim diye düşünme canım.Allah çabalarının karşılığını eninde sonunda vercektir sana.inan Beklemek de zorAmin canim benim ınsallah bir aksilik olmazsa ınsallah bir sorun çıkmaz korkmuyorum desem yalan olur bu pandemi döneminde iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun.nsallahhhh
Aynı merkezde tedavi gördüm. Tedavi başlamadan 5. Gün embriyosu istiyorum demistim ve tamam demişlerdi. Donorumden çıkan yumurta sayısı çok iyiydi(17) ama kala kala 4 tane blast kaldı.(1i çok kalitesizdi 3 diyelim) Ilk deneme kimyasal oldu 2.deneme çok şükür devam ediyor 32 haftalık olduk. Dusunuyorumda 5.gün embriyosu oluşmasaydı yeni bir donorle ücret almadan devam ederlermiydi? Yazili olarak bir garanti almamistim sonucta. Çek'te öyle yapıyorlar anladığım kadarıyla ama okadar suistimale açık bir uygulamaki bu kandirilsak ruhumuz duymaz. 5.gün diye hiçbirşey konulmayabilir yada çok kalitesiz kesinlikle tutmayacak embriyolar yerleştirilebilir. Bu açıdan açıkçası merkezime güveniyorum. Ben bir çok merkezin garanti vermemesinin sebebini kibrisin küçüklüğüne bağlıyorum. Ellerinde yeteri kadar donor yok bence.Evet ya okumuştum. Bu merkez hep 3 fünlğk koyuyor. Bide yanlış hatırlamıyorsam burda Donörden az yumurta cıkıyor burda. Bende böyle Bi düşünce oluşturdu burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?