Katılıyorum sanaBugün o haberi bende okudum. En fazla 72 saatlik pcr cift birseyli ? test yapilacakmis. Ucaga ancak bununla aliyorlarmis bir de giriste kibris yapacakmış. Ben de cabuk cikan bir test herhalde dedim. Rezalete bak yahu. Diplomatik olarak hic bir kiymetimiz kalmadı mı? Dogru düzgün bir gorusme,anlasma yapsalarmis ya,Yavru vatan yahu. Demek bizde yapilan pcr testine güvenmiyorlar. RezaletTekrar test istemek ne oluyor
Canım arkadaşım orası çok pahalı ve dil bilmiyoruz
Ama inan ki param çok olsaydı orda denemek isterdim
Keşke sen orda deneseydin
canim zazam fiyat nekadar varmi bilgin? Sartlari surtlari nedir varmi fikrin? Keskede pragagitceme oraya gitseydim haklisin
Âmin teşekkür ederimCanim sen hangi klinikte tedavi gördün?saglikla kucagina alirsin insallah bebegini
7 bin euro sade paketicanim zazam fiyat nekadar varmi bilgin? Sartlari surtlari nedir varmi fikrin? Keskede praga
Sade paket derken nedemek istedin zaza?7 bin euro sade paketi
Ve eğer tedavi sırası bazı testler ve işlemler ücretli
Bu bnm ocaktaki mesajım Ben o dönem ivi ve ivf spaine bakıyodum ocakta mesaj atmışım hatta.İspanyada çok değişik klinikler var. Ivı klinik dr tarafından değerlendirilmeden herhangi bir sayı yumurta embiryo garantisi yok. Telefonla biz size sadece sağlıklı bir transfer garanti edeeiz ayrıntılar için drla görüşmeniz lazım dediler. İlla ki gidip görüşmek lazım. İvf spainde 5900 euroya 3 tane 3. Gün, 7900 e 5 tane 3. Gün, 9700 euro ve 10700 euroya da 3 ve 5 tane blastokist garantisi veriyo paketleri var. Im ve ınstateu bernabeu var bütün paketler ayrı ayrı ve yumurta sayısına göre paketler değişiyo örnek im de 4900 euroya 4 yumurta garantisi var. Bu sayılar kıbrısa göre düşük ama daha sağlıklı ve güvenilir olcaksa düşünülebilirBu arada ivi spain en donanımlı en yeni tetkiklerin yapıldığı yer diyebilirim ama orda her aşama her adım gerçekten 500-1000 euro ekliyo mesela 3. Günden 5. Güne embiryoyu getirmek...chezc repuublic de güvenilir ancak teknolojileri çok eski örneğin ngs yok pgt var... zazaya katılıyorum gelin hemen yapalım kafası varsa o iş biraz dondurulmuş yumurtayla oluyo olabilir...
Vallah tam netliğini unuttum desemSade paket derken nedemek istedin zaza?
Cok ilginc bukadar ücreti yüksek ve 3. gün embriyosu... Allah bize yardim etsin nolcak bu halimizBu bnm ocaktaki mesajım Ben o dönem ivi ve ivf spaine bakıyodum ocakta mesaj atmışım hatta.
Inanki canim napcagimi sasirmis durumdayim praga cok güvenmistim ama artik gözünde hepsi ayni desem. Ilki kimyasal olmustu transferde karnima ultrason tutularak yapilmisti 2. sindede karnima tutularak transfer yapildi gebelik oldu 18. haftada suyum geldi kaybettim geri kalan 3 transferdede karnima ultrason tutulmafi resmen basiretim baglandi demedimki neden ultrason tutmadiniz karnimaAynen ben de çok arastırıyodum eskiden coronadan sonra unuttum hep ama Cewlik1212 Sen pragda unica kliniğe de bakmış mıydın referansları çok çok iyi bir klinikti
Amin rabbim sizlerin gönlüne göre versinİnşallah ikimizinde tedavisi son olsun kuzum
Ve evlatlarla dönelim artık
Ben yandım bir test burda 2. Test kibrista oh yaa bu nedir bide sonuç çıkıncaya kadar izole olacakmışız yandık da ne yandikBugün o haberi bende okudum. En fazla 72 saatlik pcr cift birseyli ? test yapilacakmis. Ucaga ancak bununla aliyorlarmis bir de giriste kibris yapacakmış. Ben de cabuk cikan bir test herhalde dedim. Rezalete bak yahu. Diplomatik olarak hic bir kiymetimiz kalmadı mı? Dogru düzgün bir gorusme,anlasma yapsalarmis ya,Yavru vatan yahu. Demek bizde yapilan pcr testine güvenmiyorlar. RezaletTekrar test istemek ne oluyor
Genetik test kime yapilmali yumurta alicisinami? Benimki yumurta donasyonu. Garanti paketinin fiyatini hatirluyabiliyormusun? Sen Nerde yasiyosun guest 34Genetik test yaptırmak pahalı evet ama sanki şansı yüzdeyüz yapmasa da ciddi anlamda arttırıyo çünkü sebepsiz olmayanlarda aslında sebep genetik anomalili embriyo ya da bağışıklık sorunları. Ama genetik de yüzdeyüz garanti değil ama genetikten gecen embriyoyla yapılan transfer şansı çoook arttırıyo bu kesin. Ama ivide bu çok pahalı konuşmak lazım bir de ivinin eggovadon diye garantili bir paketi vardı unuttum koşullarını. Ve tabiki korona olunca ve ispanya hastalığın en çok yaşandığı yerlerden birisi olması nedeniyle rafa kaldırdım düşüncemi bir süreliğine.
Aman allahim nasil paralar bunlarİstanbuldayım . Evet donörden toplanan yumurtalar eşinizin spermiyle birleşip 5. Günü gördükten sonra genetiğe gönderilmesi olayı. Embriyo ayıklama va Bu işlemde biyopsi yapılıyo o yüzden embriyonun zarar görmemesi gerekiyo laboratuar çok çok iyi olmalı. Yumurta veren genç genetiğe gerek yok diyenler de var embriyo zarar görebilir laboratuar yeterinde güvenli mi vs diyen de var bunu uzmanla hatta uzmanlarla görüşmek lazım. İvi garanti paket 13500 e uro gibi bişeydi 3 deneme olmazsa ücret iadesi ama embriyoların 5. Güne girmesi genetik pgt ve mikroçip hepsi için ekstra ücret istiyorlar. İlk görüşme için gidip muayene olcKsın 200 euo sonra donör seçme. Sanki donörün kullandığı iğneler de bazı paketlerde ekstraya giriyodu. Bunu da konnuşmak lazım. Bak ilk sayfalarda bir üye arkadas ispanyada ramon aurell diye bir dr bulmuştu o ilk denemede gene kaldı bu adam da prof sanırım bir hastanede çalışıyo onun da iyi referansları var ve çok daha uygundu.
Sonuç çıkana kadar girebiliyoruz ama kibrisa degil mi? Hayir girdikten sonra virus varsa kendini karantinaya alana kadar yolda kim varsa bulastirirsin zaten. Saçma. O surede kliniklere gidemeyecegiz o zaman. Ay bu ne yaaaBen yandım bir test burda 2. Test kibrista oh yaa bu nedir bide sonuç çıkıncaya kadar izole olacakmışız yandık da ne yandik
Simple ivf ya da easy ivf diyor bazi merkezler. Tahmin yurutecegim. Keza çekde de bu sekildeydi. Bildigimiz yumurta donasyonu ile ivf tedavisi en düşük paket oluyor. Buna baska testler ekleyince paketin fiyati artıyor. Mesela genetik test veya garantili paket yapıyorlar. Dun Ukraynada eskiden arastirdigim merkezde gordum böyle bir paket. 3 cycle'ı ve onlardan çıkacak embryo transferlerinin hepsini kapsıyor. Ki bu en az ortalama 6 transfer eder. Hala hamile kalmazsan parani iade ediyor. Bunun gibi degisik paketler yapoyorlar.Vallah tam netliğini unuttum desem
İnterneten bul ivi clinik
İspanyanın 4-5 şehrinde var
Ben geçen sene ivi valensiyayla görüşmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?