Haklisiniz. Guven cok önemli. O yuzden herkes icine sinen,guvendigi yerle devam etmeli 🖒

Çok mantıklı.

Allah kucağına almayı nasip etsin. 2. 3. Tedaviyi bile görseler genelde buradan memnunlar. Güven veriyor demekki

Promotil men ve ya proxeed plus

British 10 yumurta garantısı verıyor ya sözdemi yazılı mı verıyor. Birde 5.gun oluyor mu içinde yanı yumurta kalıtesi İle ilgili birsey diyor mu
Benim en son britishteki tedavimde 6 blas oluştu
Onun ikisi transfer oldu düştü
4 dondurulmuş

İnşallah ikimizinde tedavisi son olsun kuzum
Ve evlatlarla dönelim artık

Beş günün embriyosu en isealdir
6 günün embriyosu geride kalmış blastır
Ya 6 güne geli yada inkişafını durdurur

Allah kucağına almayı nasip etsin. 2. 3. Tedaviyi bile görseler genelde buradan memnunlar. Güven veriyor demekki
Tabi kötü tecrübeler insanın fikrini değiştirebilir. Ben çok kötü bir tecrübe yaşamadım. Ilkinde kimyasal olunca ki en kaliteli olan embriyoyu koydurmuştum onda bile demekki boş birşey koymuyolarki enazindan kimyasalda olsa gebelik oluştu diye düşündüm. Sonra donmuş olan daha düşük kaliteli olanlarla hamile kaldım. Okadar ucu açık birşeyki okadar çok etken varki merkezlerin neden olmadı sorusuna yanıt vermesi bence mümkün değil. Embriyo mükemmeldir ama rahimdeki kimya tutmaz herşey olabilir. Sadece çok kör cahil gitmemek için burdaki bilgiler çok işe yarıyor ama sonuç yinede hicbirimizin elinde değil. Hepimiz için hayırlısı olsun

Beş günün embriyosu en isealdir
6 günün embriyosu geride kalmış blastır
Ya 6 güne geli yada inkişafını durdurur
Zaza hani diyoruz ya bir donör genetik olarak sağlıklı ve kaliteli 1-2 embriyo verir diye bence sağlıklı embriyoların seni şu an kıbrısta bekliyor olabilir ki muhtemelen de öyledir çünkü sayıca çok ve kaliteli blastın olmuştu.

Benim en son britishteki tedavimde 6 blas oluştu
Onun ikisi transfer oldu düştü
4 dondurulmuş
Sana bir sey sorcam zaza Ahmet erdeme gittiginde donasyon biliyormuydu ve Bi merkez önerdimi, önerdimi ise neresi?

Slm arkadaslar aranizda ispanyada ivi klinikle ilgili bilgisi olan varmi acaba

Canim sen hangi klinikte tedavi gördün?saglikla kucagina alirsin insallah bebegini

Ayyy inşallah canımmm
Bugün British Damla hanımla konuştum,yollar açıldı,ama merkez 15 temmuzu bekliyor
Nedeni kınrıs sağlık bakanı yeni ferman çıkardı
Pcr testi kıbrıs yapıcakmış
Ve yapılan testin cevabı çıkana kadar karantinada öz hesabınıza otelde kalıyorsunuz
Ve türkiye riskli grupa sokmuşlar
Onunçin bekliyorlar ne gibi değişiklik olucak
Yani bildiğiniz hala belirsizlik

Sana bir sey sorcam zaza Ahmet erdeme gittiginde donasyon biliyormuydu ve Bi merkez önerdimi, önerdimi ise neresi?
Ahmet erdemde yumurtslarımla denedim
Donasyonuda ankarada duyan 3 doktordan ikisi berk angünü söyledi
Tabii hiç adımımı atmadım ora
Çünkü doktorlara komisiyon veriyor

Mehmet emin kaptanda yakın arkadaşım ikizlerine kavuştu
Villa kiralamışlar yani klinik olarak
Onuda ankarada göğüşen hoca ora yönlendirdi
Ama kız mutlu oldu
İnşallah sizinde sonuç iyi olur

Bugün o haberi bende okudum. En fazla 72 saatlik pcr cift birseyli ? test yapilacakmis. Ucaga ancak bununla aliyorlarmis bir de giriste kibris yapacakmış. Ben de cabuk cikan bir test herhalde dedim. Rezalete bak yahu. Diplomatik olarak hic bir kiymetimiz kalmadı mı? Dogru düzgün bir gorusme,anlasma yapsalarmis ya,Yavru vatan yahu. Demek bizde yapilan pcr testine güvenmiyorlar. Rezalet Tekrar test istemek ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…