Ya kızlar bir de koronadan beri benim aklimda birsey var. Donorlere korona icin tahlil yapiyor musunuz dedim hayır dediler. Bence bu da önemli. Britishe sormadım henuz ama diger konustuklarim hayir dedi. O kadar para alınıyor bizlerden kac euro pardon bu pcr. Donörlere de yapilmali bence. Ben hangi merkezle anlasirsam merkeze ısrar edecegim. Niye sagligimizi riske atalim ki?

Şöyle bir google da pcr test kibrista ne kadar diye bakınca asagidaki baglantiyi buldum.
65€ ve sonuç en gec 72 saatte çıkıyor diyor.

Arkadaşlar haberlerde 75 gun sonra kıbrısta ilk pozitif vaka cıktı yazmışlar

Canım üyenin adı anisha sanırım efsune12 forumun kurucusu da aynı dr a gitmiş ya da görüşmüş tdv uygulandı mı bilmiyorum rakam 8900 euro 1 deneme ve dondurma ücreti 300 lü sayfalarda yazıyo hersey.ramon aurell adamın adı.

İzoleyi nerde olacakmışız.
Valla onu bende anlamadim uçaktan indigimizde turkiyede yaptırdığımız prc aynısı ordada olucak tek bildiğim bu sonuç çıkıncaya kadar herhalde kalacağımız yerde izole oluruz diye düşünüyorum

Valla onu bende anlamadim uçaktan indigimizde turkiyede yaptırdığımız prc aynısı ordada olucak tek bildiğim bu sonuç çıkıncaya kadar herhalde kalacağımız yerde izole oluruz diye düşünüyorum
Ben Bi haberde havaalanında yapılacak sonucta hemen çıkacak yazıyordu. Ne derece doğru bilmem.

Aydaaaaa allahim bizleri korusun bu nereye kadar gidecek böyle yaa vallahi diken üstündeyim. zaten ilaçlardan hormonlarım tavan yaptı ilk fazla bisey hissetmemiştim ama busefer herşey üstüste gelince sinirlerim alt üst oldu.

I
Ben Bi haberde havaalanında yapılacak sonucta hemen çıkacak yazıyordu. Ne derece doğru bilmem.
3 saat icinde diye duymuştum bende o zaman çıkıncaya kadar havaalanında mi bekliycez acaba .vallahi keşke ağustosa erteleseydim

Valla ya sıktı iyice. Bari diyorum mukafatını alsak sonunda

I

3 saat icinde diye duymuştum bende o zaman çıkıncaya kadar havaalanında mi bekliycez acaba .vallahi keşke ağustosa erteleseydim
Ben ekımde giderim diye düşünüyorum 2.dalgaya yakalanırsam diyede korkuyorum

Bu gidisle ertelerim ben zaten merkeze soylemistim doktorda aramisti burdaki bir sorun olursa ertelenir demisti
Aslında bir yanım erken gitmek iyi oldu diyor bir yanımda çok acele ettim diyor eşim eylül demişti onu zor ikna ettim zaten ona kalsa seneye gideriz demişti ama ben 2 dalgadan korktum

Aslında bir yanım erken gitmek iyi oldu diyor bir yanımda çok acele ettim diyor eşim eylül demişti onu zor ikna ettim zaten ona kalsa seneye gideriz demişti ama ben 2 dalgadan korktum
Aynı şeyleri düşünüyoruz

Tedavi için biri gitmiş. Turkiyedeki testi negatifmis. Kıbrıs da tekrar test yapmışlar. Adam kendini sonuc çıkana kadar otelde izole etmemiş. Berbere felan gitmiş hatta. Adamın testi pozitif çıkmış. Bugün gynolife söyledi. Karar alınmış. Test kıbrısta yapildiktan sonra alıp karantina oteline götürüp sonuç çıkana kadar orada kalınacakmis. Işler iyice sarpa sarıyor

Aynı şeyleri düşünüyoruz
Ben geçen haftadan beri hastanede koşturuyorum hastaneler maşaallah tıklım tıklım geçen hafta gittiğimde çok yoktu busefer doluydu. rabbim sonumuzu hayır eylesin bu sefer çok zor geldi pandemi döneminde ilk gittiğimde kibrisa içimiz rahattı bu sefer herşey eskisi gibi olmayacak maalesef vardır bundada bir hayır rabbim hepimizi korusun. kafam çok karışık

Üyeyi bulamadim canim ya ama fiyat cok yüksek 1 denene acaba kac embriyo veriyolar kafam karman corman. Dr adini veriyorum ama klinigin adi yok yada tel nr da yok

Hmm. Peki tutmama nedeni neymiş 5.günün? Allah bu sefer nasıp etsin inşallah sana isteyen herkese. Amın. Vallaha çok üzülüyorum özellikle donasyonla tutmayanlara inşallah yüzü gülenlerden olun.

belli bir nedeni yok canım. bu işler biraz da nasip kısmet. inşallah bir sonraki denemede nasip olur.
Hepimizin muradı nasip olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…