Kesin 5.gun embriyosu transfer edecegiz demedi. Murat bey 5.gun embriyosu tercih ediyor ama 3.gun de transfer edilebilir dedi.
5.gun embriyosu transferi icin garanti veremeyiz dedi.

Bende katılıyorum bu toplu indirime
Bir kaç defa böyle bir şeyler yaptım bazı arkadaşlar beni kötü kaleme verdi

Bence direk türk olarak söyle

Tamam

6 blast oluştu bu defa
İlk ikisi tuttu düştü
Kaldı 4 tane

Banada dedi
Kıbrısa yumurta satıklarını

Yapisikligin sebebi nedir acaba?kurtaj,dusuk?
Kendi kendinize adet olabiliyormuydunuz?
Spiral ve jel uygulanip acilma olmaz miymis?
Canim ben çok ameliyat geçirdim bekarkende evlendikten sonrada bir sürü ameliyat oldum doktorum bu sebeb olmus olabilir dedi başkada bise demedi ben maalesef ameliyatlardan sonra kanama düzenim bozuldu zaten yumurtalıklarında çürümüş menapoz oldum ilaçla adet oluyorum maalesef historoskopiye açılmamış ufak yedekleri hallettik dedi doktor fakat daha büyüklüklerine bisey yapamadık dedi o yüzden maalesef ki yine ameliyat olmam lazimmis

Evet bunu ben de merak ediyorum. Hem ivf uzmAnları dondurun yumurtanızı diyor hem de dondurulmuş yumurta kötü oluyo ben anlamadım

Benimde yapışıklığım büyüktü
Bir kaç defa histero oldum
Ve her defa baloncuk koyuyordu içime yeniden yapışmasın diye

Canim ya inan ben bıktım artık ameliyatlardan ınsallah bu son olur ah canim kadın olmak ne zor iş ya rabbim artık bu sıkıntılardan sonra ınsallah hepimize evlat verir kurban olduğum rabbim büyüktür herseyde vardır bir hayır

Bu yapışıklık yüzünden ben öldüm bittim . Bende en son cok agır yapısıklık vardı bagırsagıma mideme kadar zor temızledık demıstı dr. Sabah 10:30 da girmiştim amelıyata gece 11 de gözümü actım . Cok agırdı benımkı. Ben bırdaha yasamaktan cok korkuyorum o yüzden hep dgm kntrol hapı alıyorum. Bız kadınlarım işi cok zor ya

Şimdi iyisin geçti demi yapışıkların tamamen temizleniyo demi ınsallah birdaha oluşmaz rabbim kimsenin başına vermesin ya tam herşey düzeldi diyoruz sonra başka bisey çıkıyor bir hatam var keşke ilk tedavi olmadan önce yatırsaydım şimdi bu sıkıntıları çekmezdim istemediler ki isteselerdi histeroskopi böyle olmazdi

Aynen katılıyorum ben çikolata kisti ameliyatı olmuştum ilk bagisagimi kaplamıştı kist koparamamışlar 11 saat ameliyatta kalmışım doktor ben böyle bisey hayatta görmedim demişti bana zaten o ameliyattan sonra hiç düzene girmedi hiçbişey

Rabbim bir daha yaşarmasın böyle zorluklar

Valla cnm ben sırf bu yüzden sadcee tedavi olcagım zaman bırakıyorum hapı. Eger tedavı olmasam hep iciyom molada vermıom yanı adet olmamam gerekıyor oldugum anda kist yapısıklık hırlaa oluyor.

Valla cnm ben sırf bu yüzden sadcee tedavi olcagım zaman bırakıyorum hapı. Eger tedavı olmasam hep iciyom molada vermıom yanı adet olmamam gerekıyor oldugum anda kist yapısıklık hırlaa oluyor.
Benim çikolata kıstım surekli tekrarlıyor doktorlar her seferinde alalım diyolar ilaçla küçüldü benimki şimdi kist maalesef en ufak bisey de hortluyor yapışıklık bu yüzden diye düşünüyor doktorum.ben kanama olduğum zaman çok korkuyorum yılarca hep korkuyla yaşıyorum ilaçla adet oluyorum bende tekrar buyur diye ödüm kopuyor şimdilik küçüldü. Büyümüyor.rabbim bizi bu sıkıntılardan tez zamanda kurtarır insallah

Bende aysonu gidecektim ama bayrama denk geldiği için sonraki aya kaldı

Canım çok geçmiş olsun. Belki de tutmamasının sebebi yapışıklıklardır cnm. Insallah temizleyecekler içerisini ve güzelce hazırlanacaksın transferine. Bu arada nacizane birsey onerebilir miyim? Yapışıklık açmayı kim yapacaksa hazır seni uyutmuşlarsan endometrium scratch yani Rahim çiziği atsınlar. Gençleştirmek için. Ben de tüp ameliyatımda rica etmiştim. Hazır uyutmuşken içeriye de kamerayla girip bakın bir de çizik atın lutfen demiştim. Yaptılar.
Bu arada yeni hazırlanan arkadaşlara hatırlatma gibi olsun. Burada Zaza'nın defalarca yazdığını hatırlıyorum. İşlemlere başlamadan ofis histereskopi yaptırın bence. O paradan kaçınmamak lazım. Zaten bir yerden çıkıyor o sonra Ne varsa önceden çıksın. Temiz sayfa ile başlamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…