Kesin 5.gun embriyosu transfer edecegiz demedi. Murat bey 5.gun embriyosu tercih ediyor ama 3.gun de transfer edilebilir dedi.Neye garanti vermiyormus cnm bende orayla görüştüm 5.Gün embriyosu yapıyorlar en az ortalama 10 yumurta cıkıyor dedi 2 tranfer yapılıyor genelde ve dondurmak içinde elimizde yumurta kalıyor genelde diyor dondurulacak yumurta garantisi evet vermiyor o kişiden kişiye ve sperminde kalitesine göre değişiyor dedi dondurulacak yumurta kalmasını garanti eden yer varmı ki
Bende katılıyorum bu toplu indirimeAndrey ile ben de bu sabah görüştüm kızlar.
Ben ısrarla 4900€luk paketi sordum biraz anlattı. Ama asıl söylediği once tahlillerinizi yollayın ona göre granti kriterlerini ve paketleri konusalım diyor. Eşime çok mantıksız gelmedi. Bu arada aklıma takılan bir kısmı var Biotex'in. O da çıkan diğer embryoların transferi durumu. Bizim soyle bir sorumuz oldu. Diyelim ki 4900€ luk pakette 3 embryomuz oldu birini transfer ettik gerisini dondurduk onun transfer parası ne diye sorduk. Burada pek anlasamadık. Ben de soru isaretleri olusturdu. 4900 € luk pakette 1 embryo var ama diyip durdu once :) Dedik o transfer sayısı olmasın :) Andrey çok iyi turkce konussa da belki bizi ilk once tam anlayamamış olabilir. 3 embryoya kadar transfer ediyoruz diyor. Ben bir cycle da 3 embryom olsa 2 sini dondurup teker teker denemek isterim. O yüzden o ücretler benim icin onemli. 4900 luk pakette embryo dondurma 300 €, sonra transferi ise 2000€ imiş. Çek'den ve Kıbrıstan pahalı oluyor bu durumda. Avantajı donoru resimler ile secebiliyorsun. Garanti kriteri konusunda birşey soylemedi. Once testleri görelim dediler. Yollayacagım.
Bu arada bir kaç kişi gelsek indirim yapar mısınız dedim. Hayır dediZaten paketlerimiz uygun dedi. Fakat yine de bir kac kişi gitmeye karar verirse bence buradan konusalım. İndirim yapmasalar bile pakete birşeyler ekletebilir belki.
Bu arada transfer başarısız olursa sonraki bedava gibi birşey yok. O garantili paketlerde geçerli.
Bence direk türk olarak söyleBende telefonda görüstüm kızlar benım bugun sıze dedıgım olay almancaya cevırınce 14900€( aynı paket ama bır farkı en son hıc hamıle kalınmazsa tasıyıcı annelık garantılıymış) gösterıyor. Tr paketınde 11900€ Sadece yumurta naklı ıstıyorum dedım. Sorup gerı döncek. Bu 11900€ luk sadece tr ıcinmiş. Bende türk vatandasıyım ama eşim alman vatandası bakalım ben yararlanabılcekmıyım . Kafam karıstı valla geri döncekler
TamamBu arada ben Andrey'e whatsapo dan birsey yazarken bu indirim işini tekrar sordum. Biz bir forumda anonim yazisan bir grup kadiniz. Aklimiza yatarsa bir kac kisi gelebiliriz dedim. Müdüre sorayim indirim olasiligini dedi. Bakalım
Ben daha tahlillerimi yollamadim.
Z Zaza74 sana cevap ne dönecekler yazar misin?
15 temmuzda avrupanin ve kibrisin durumu da belli olur. Bakalım.
6 blast oluştu bu defaZazam kac tane yumurta toplayip kac embryo oldu British de. Kalan 4 embryo güzel rakam bence. Ben şundan suphelenmeye başladım. Acaba avrupada 2 embryo kriterini tutturduktan sonra gerisini bize vermiyorlar mi? Garantiler hep 2 embryo uzerinden ya avrupada. Ama kibrista hep daha fazla embryo oluyor sanki.
Banada dedikesin zaten sasirdi aaaaa kızlar bana dedıkı adam önceden kıbrısa biz gönderıyorduk yumurtayı artık kendımıze yetısemıyoz dedı artık gönderılmıyor dedı bılmem yanı dogrumu yoksa bugunden berı konusmaktan kafasımı karıstı bılemıcem
Canim ben çok ameliyat geçirdim bekarkende evlendikten sonrada bir sürü ameliyat oldum doktorum bu sebeb olmus olabilir dedi başkada bise demedi ben maalesef ameliyatlardan sonra kanama düzenim bozuldu zaten yumurtalıklarında çürümüş menapoz oldum ilaçla adet oluyorum maalesef historoskopiye açılmamış ufak yedekleri hallettik dedi doktor fakat daha büyüklüklerine bisey yapamadık dedi o yüzden maalesef ki yine ameliyat olmam lazimmisYapisikligin sebebi nedir acaba?kurtaj,dusuk?
Kendi kendinize adet olabiliyormuydunuz?
Spiral ve jel uygulanip acilma olmaz miymis?
Evet bunu ben de merak ediyorum. Hem ivf uzmAnları dondurun yumurtanızı diyor hem de dondurulmuş yumurta kötü oluyo ben anlamadımBence dusmez. Embrıyolog dedıki mesajla donorun 10yumurtası varsa çözüldü dıyelım yuzde 10 dusuyormuş. Yanı 10yumuryadan 2sı döllenmıyormuş gerı kalan 8 dollenıp devam edıyormuş. Tazeyle donmuş farkı buymuş. Bı arkadasım donmuş 3.gun embrıyo suyla hamıle. Bence bıraz kader şans nasıp kısmet işi. Bıde seyı merak edıyorum. Mesela buz taze oldugunu gormuyoruz dıyelım 7tane 5.gıbe gıttı embrıyo oluştu. 2transfer olsa gerısı tekrar donuyo mu acaba. Yalnız benı gonderecek drum saklamadı dırek soyledı donmuş olacak dıye. Gonderdıgı herkesın ıkızler olmuş. Ben bu taze donmuşu anlıyamadım. Dıyelım genç yasta yumurta dondurduk. Yas kandık anne olcaz çözdurduk şans ondada mı dusuyo. Bunun gıbı dusunmek gerekli.
Benimde yapışıklığım büyüktüKızlar benim histeroskopide bir sürü büyük yapisiklik çıkdı ameliyat olucam tedavimi erteledim zaten kaç gündür de bu konuda kararsız ve sıkıntılıydim kafamda soru isaretleri vardı içimden bir ses ertelememi söylemişti yapisiklik cikmasida tuzu biberi oldu cok rahatladim şimdi bir sorun var ameliyat olucam kızlar gynolife haber verdim tamam sorun deil dediler yapisikliklarim büyük kızlar historoskopi temizleyemediler
Yumurta satmak derkenBanada dedi
Kıbrısa yumurta satıklarını
Canim ya inan ben bıktım artık ameliyatlardan ınsallah bu son olur ah canim kadın olmak ne zor iş ya rabbim artık bu sıkıntılardan sonra ınsallah hepimize evlat verir kurban olduğum rabbim büyüktür herseyde vardır bir hayırBenimde yapışıklığım büyüktü
Bir kaç defa histero oldum
Ve her defa baloncuk koyuyordu içime yeniden yapışmasın diye
Şimdi iyisin geçti demi yapışıkların tamamen temizleniyo demi ınsallah birdaha oluşmaz rabbim kimsenin başına vermesin ya tam herşey düzeldi diyoruz sonra başka bisey çıkıyor bir hatam var keşke ilk tedavi olmadan önce yatırsaydım şimdi bu sıkıntıları çekmezdim istemediler ki isteselerdi histeroskopi böyle olmazdiBenimde yapışıklığım büyüktü
Bir kaç defa histero oldum
Ve her defa baloncuk koyuyordu içime yeniden yapışmasın diye
Aynen katılıyorum ben çikolata kisti ameliyatı olmuştum ilk bagisagimi kaplamıştı kist koparamamışlar 11 saat ameliyatta kalmışım doktor ben böyle bisey hayatta görmedim demişti bana zaten o ameliyattan sonra hiç düzene girmedi hiçbişeyBu yapışıklık yüzünden ben öldüm bittim . Bende en son cok agır yapısıklık vardı bagırsagıma mideme kadar zor temızledık demıstı dr. Sabah 10:30 da girmiştim amelıyata gece 11 de gözümü actım . Cok agırdı benımkı. Ben bırdaha yasamaktan cok korkuyorumo yüzden hep dgm kntrol hapı alıyorum. Bız kadınlarım işi cok zor ya
Rabbim bir daha yaşarmasın böyle zorluklarBu yapışıklık yüzünden ben öldüm bittim . Bende en son cok agır yapısıklık vardı bagırsagıma mideme kadar zor temızledık demıstı dr. Sabah 10:30 da girmiştim amelıyata gece 11 de gözümü actım . Cok agırdı benımkı. Ben bırdaha yasamaktan cok korkuyorumo yüzden hep dgm kntrol hapı alıyorum. Bız kadınlarım işi cok zor ya
Valla cnm ben sırf bu yüzden sadcee tedavi olcagım zaman bırakıyorum hapı. Eger tedavı olmasam hep iciyom molada vermıom yanı adet olmamam gerekıyor oldugum anda kist yapısıklık hırlaa oluyor.Aynen katılıyorum ben çikolata kisti ameliyatı olmuştum ilk bagisagimi kaplamıştı kist koparamamışlar 11 saat ameliyatta kalmışım doktor ben böyle bisey hayatta görmedim demişti bana zaten o ameliyattan sonra hiç düzene girmedi hiçbişey
Benim çikolata kıstım surekli tekrarlıyor doktorlar her seferinde alalım diyolar ilaçla küçüldü benimki şimdi kist maalesef en ufak bisey de hortluyor yapışıklık bu yüzden diye düşünüyor doktorum.ben kanama olduğum zaman çok korkuyorum yılarca hep korkuyla yaşıyorum ilaçla adet oluyorum bende tekrar buyur diye ödüm kopuyor şimdilik küçüldü. Büyümüyor.rabbim bizi bu sıkıntılardan tez zamanda kurtarır insallahValla cnm ben sırf bu yüzden sadcee tedavi olcagım zaman bırakıyorum hapı. Eger tedavı olmasam hep iciyom molada vermıom yanı adet olmamam gerekıyor oldugum anda kist yapısıklık hırlaa oluyor.
Bende aysonu gidecektim ama bayrama denk geldiği için sonraki aya kaldıKızlar benim histeroskopide bir sürü büyük yapisiklik çıkdı ameliyat olucam tedavimi erteledim zaten kaç gündür de bu konuda kararsız ve sıkıntılıydim kafamda soru isaretleri vardı içimden bir ses ertelememi söylemişti yapisiklik cikmasida tuzu biberi oldu cok rahatladim şimdi bir sorun var ameliyat olucam kızlar gynolife haber verdim tamam sorun deil dediler yapisikliklarim büyük kızlar historoskopi temizleyemediler
Canım çok geçmiş olsun. Belki de tutmamasının sebebi yapışıklıklardır cnm. Insallah temizleyecekler içerisini ve güzelce hazırlanacaksın transferine. Bu arada nacizane birsey onerebilir miyim? Yapışıklık açmayı kim yapacaksa hazır seni uyutmuşlarsan endometrium scratch yani Rahim çiziği atsınlar. Gençleştirmek için. Ben de tüp ameliyatımda rica etmiştim. Hazır uyutmuşken içeriye de kamerayla girip bakın bir de çizik atın lutfen demiştim. Yaptılar.Kızlar benim histeroskopide bir sürü büyük yapisiklik çıkdı ameliyat olucam tedavimi erteledim zaten kaç gündür de bu konuda kararsız ve sıkıntılıydim kafamda soru isaretleri vardı içimden bir ses ertelememi söylemişti yapisiklik cikmasida tuzu biberi oldu cok rahatladim şimdi bir sorun var ameliyat olucam kızlar gynolife haber verdim tamam sorun deil dediler yapisikliklarim büyük kızlar historoskopi temizleyemediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?