Canım reklammm hep var . Ama yasanmıslık ayrı tanıı kazen bıraz bılgı versen bıze
Buldum ben de. Yazdim bile Kazen'e. Yaa yapmayın iste şunu. Ukraynadaki merkeze diyorum yapmayin diye. Birak iste hazir hasta toplamissin kendine böyle güvensizlik yaratmanin ne alemi var. ☹3-4 kisi ilgilenmistik işte.Simdi diger dedikleri de dogru mu acaba diye supheleniyor insan.Kazen çok teşekkürler. ❤
Kazen çok iyi yaptin. Ask olsun. Senden sonra merak edip googlelayinca bak neler buldum ben de ☹Moralinizi bozduysam özür dilerim ama bu bir değil iki değil. Bunlar coştukça geliyorlar bende kafalarına vurup yolluyorum.
AyneeeenDemekki takip edılıyor form klınıkler tarafından
Kıbrıs duy sesımızı şöyle güzel bir garanti paketı istıyoruz
Pablocum ben bir şey anlamadımKonu başlığı bu kızlar:
Yumurta donasyon programlarınından faydalanan aramızda var mı
Beyazz kuzum biotexcomdamı garanti paketini inceledin?Ya valla napcamı bılmıyorum bu reklam konusu benı sınır edıyor amaa
Bu garantı paketlerı cok uygun gelıor bana yaa . Kac gündür ınt arastırıyom tmm kötü yazanda var ama ikizlerını kucagına alanda . Napcaz bız bılemıomm. Kızlar kıbrıs dan garantı paket felanmo ıstesek bılemıom
Kazen kimin kafasına vurdun?Moralinizi bozduysam özür dilerim ama bu bir değil iki değil. Bunlar coştukça geliyorlar bende kafalarına vurup yolluyorum.
Biotexı dıom cnm garanti paketlerı uygun dıye yazdımBeyazz kuzum biotexcomdamı garanti paketini inceledin?
Nerden inceledin?
Ben yumurta donasyonunu iki merkezde yaptırdım ve aralarında büyük bir farkı gördüm dissiplin bakımdaBu yumurta yada sperm donosyonu öylede böylede zaten düsündürücü ama evlat icin malesef güvenmek zorunda kalıyoruz. Sadece biotex icin demıyorum tüm klınıklerin hekimlerin vicdanına kalmıs. Gercekten zor zamandan gecıoruz pskolojımız bozuldu iyce neyı nasıl yapcaz hıcbır fıkrım yok. Malesefki bu durum dünya capında ticarete dönüştü.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Benım kıbrısta anlastıgım klinik icin moralım bozuldu dün yazıldı ya donmus kullanıoz demısler suandaBen yumurta donasyonunu iki merkezde yaptırdım ve aralarında büyük bir farkı gördüm dissiplin bakımda
Eskilerdede yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?