Buldum ben de. Yazdim bile Kazen'e. Yaa yapmayın iste şunu. Ukraynadaki merkeze diyorum yapmayin diye. Birak iste hazir hasta toplamissin kendine böyle güvensizlik yaratmanin ne alemi var. ☹3-4 kisi ilgilenmistik işte.Simdi diger dedikleri de dogru mu acaba diye supheleniyor insan. Kazen çok teşekkürler. ❤

Ya valla napcamı bılmıyorum bu reklam konusu benı sınır edıyor amaa
Bu garantı paketlerı cok uygun gelıor bana yaa . Kac gündür ınt arastırıyom tmm kötü yazanda var ama ikizlerını kucagına alanda . Napcaz bız bılemıomm. Kızlar kıbrıs dan garantı paket felanmo ıstesek bılemıom

Al işte hepimizin midesini bulandırdılar, zaten bi yere gidebildiğimiz yok virüsten iyice kapana kısıldık, valla ben yumurta vermeye Kıbrıs’a giden bir kızla havaalanın da birebir karşılaştım, ama onun yumurtalarını dondurdular mı taze transfer mi yaptılar bilemiycem, o zaman bu konuyla alakam yoktu şimdi olsa sorardım her şeyi

Moralinizi bozduysam özür dilerim ama bu bir değil iki değil. Bunlar coştukça geliyorlar bende kafalarına vurup yolluyorum.

Beyzanur kötü haberlerim var. Biotex ile ilgili google arastirmasi yaptim. Kötü yorum var mi diye. Şok birsey buldum.
Ingilizce bilmeyenler veya okumaya usenenler için ozetleyecegim. Biotexdl de tasiyici annelik de varmış. Italyan bir cift burada tasiyici annelik ve yumurta donasyonu yapıyor. Ama babanin spermleri kullaniliyor. Sonradan yapilan testte bebekde babanin dna si bulunmuyor. Bebegin ucuz maliyetlerle bir kadindan satın alındığı suphesi varmış. Dava açılmış. Çocuk ticareti ve sahtekarliktan. Bu arada bir baska olayi da yazmislar. Orada tasiyici annelik yapmış birine hepatit bulastirmislar.
Artık oldurseniz gitmem ben buraya.
Kızlar cook korkunc.

Yaa iyice midem bulandi hakikaten. Gelde simdi tum merkezlerden suphelenme. Ben artik tum merkezlerin kotu yorumlarini google larım Bu arada Biotexcom un durumunu yazarken aklıma bir baska konu geldi. Gecen sene ya da ondan önceki sene idi. Turkiyedeki iyi,isim yapmış bir ivf merkezinde böyle bir skandal oldu. Kibrisda da donasyon da yapan ivf merkezleri vardı. Hangi merkez oldugu anlasilmistir belki.
O zaman haberi duyar duymaz hemen buraya yazmistim ben. Merkezin adini da yazmistim tabi ki. Yazdigin mesaj yayinlanmadi bana mesaj geldi. Hakkinda konustugunuz konu forum tarafindan yasaklanmistir diye. Hemen yayin yasagi getirmisler internete. Olayı ört pas etmek için tabi ki.
Olay da şuydu; bu merkezde tup bebek yapıyorlar,saglikli bir bebekleri oluyor. Ama bir sekilde sonradan ortaya cikiyor ki bebek ne annenin ne de babanin dna sini taşıyor.
Yani biz hic birseyi bilmiyoruz kizlar. Belki de ivf merkezlerinde bile ne üç kagitlar donuyor haberimiz yok. Tabi bu basit bir karışıklık da olabilir. Ama olmayabilir de.
Bu arada burada yazdik ya Ukraynadaki bu merkez niye 1 veya 2 transfer garantisi veriyor diye. Daha cok embryo olursa onlari napiyorlar diye. Artan embryoları bu sekilde tasiyici annelik programları veya direkt embryo satin alanlar için kullaniyorlardir. Bizim uzerimizden bedava para kazaniyorlar herhalde. Yani bir ihtimal.

Bu yumurta yada sperm donosyonu öylede böylede zaten düsündürücü ama evlat icin malesef güvenmek zorunda kalıyoruz. Sadece biotex icin demıyorum tüm klınıklerin hekimlerin vicdanına kalmıs. Gercekten zor zamandan gecıoruz pskolojımız bozuldu iyce neyı nasıl yapcaz hıcbır fıkrım yok. Malesefki bu durum dünya capında ticarete dönüştü.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Beyazz kuzum biotexcomdamı garanti paketini inceledin?
Nerden inceledin?

Ben yumurta donasyonunu iki merkezde yaptırdım ve aralarında büyük bir farkı gördüm dissiplin bakımda
Eskilerdede yazmışım

Konu acılmıs bugun biotex ıcın reklam yapmıslar bız konuyu bulamadık pablo resım cektıde konuya gıttık. Dün bıze dedıklerını yazmıslar kıbrısa bız yumurta verıoz felan dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…