Bana da aynen böyle dedi Enis Bey.Kesin 5.gun embriyosu transfer edecegiz demedi. Murat bey 5.gun embriyosu tercih ediyor ama 3.gun de transfer edilebilir dedi.
5.gun embriyosu transferi icin garanti veremeyiz dedi.
Güzel rakammış aslında. İyi kalite ise embryoların onları kullanabilsen güzel olur. 15 temmuzda ne diyecekler merakla bekliyorum British :)6 blast oluştu bu defa
İlk ikisi tuttu düştü
Kaldı 4 tane
Aynen canim Bu döylediklerine sonuna kadar katiliyorum. Cok zor bir süreç ve yaşamayan anlamıyor. Belli bir süreyi geçirince istemiyoruz da diyemiyorsun artık olmuyor demeye başlıyorsun. Birde sorun sendemi eşindemi diye soran dengesizlerde var maalesef. Bende yada eşimde kimi ilgilendirir, sen bilsen ne değişir. Çok yorulduk, çok yıprandık. İnsanlardan kaçmaya hiçbir kalabalığa girmemeye başladım.Hayatım doğal akış bu ama insanlar biraz anlamalı 1-2 kere sordun aldığın cevapta belli oluyor zaten üsteleme aynı şeyi ama biz millet olarak biraz fazla meraklıyız evlenmezsin neden evlenmedin evlenirsin cocuk 1.cocuk olark 2.ciyi ne zaman yapacaksınız vs vs bitmiyor sorular. Yani cocuk olunca o soranlar mı bakacak cocuga madi manevi... Sanane bırak artık sorma insanlara bu tarz sorularİnan görümcemin 2 oğlu ve biz toplamda 6 ay içinde düğün yaptık ve son evlenen görümcemin gelini hamile kalmış ekim sonu evlendi şuan 4 aylık hamile onun adına çok mutlu oldum ama o ortamlara bende giremiyorum bu tarz sorular olacak diye Bn hak vermiyorum o sorulara. eskiden beri arkadaşlarım evlendiğinde hiç onlara bebek olayını sormadım onların hayatı ne zaman isterlerse yaparlar yada bi problem varsa onları üzmemek adına sormadım bizlere de kımse sormasın yaa gerçekten çok hassasız bu konuda ki ben çok güçlü bir kadınım her zaman dik durmaya çalışırım ama bunlar beni/bizleri yıpratıyor
Evet kuzumYumurta satmak derkendonmuş yumurta mı
Canım eskilerden okusan nakadar ağır bir yoldan geçtim bilirsinŞimdi iyisin geçti demi yapışıkların tamamen temizleniyo demi ınsallah birdaha oluşmaz rabbim kimsenin başına vermesin ya tam herşey düzeldi diyoruz sonra başka bisey çıkıyor bir hatam var keşke ilk tedavi olmadan önce yatırsaydım şimdi bu sıkıntıları çekmezdim istemediler ki isteselerdi histeroskopi böyle olmazdi
Yolu bir açsalar gidip dördünüde koydurucamGüzel rakammış aslında. İyi kalite ise embryoların onları kullanabilsen güzel olur. 15 temmuzda ne diyecekler merakla bekliyorum British :)
Eğer kendi yumurtan olsaydı tüplere dokunma derdim,ne olur,ne olmazBuarada dr hidrosalpenks oldugunu düsünmüyo. Sonucta disardan herzaman hersey görünmüyo ultrasonda..icinde sivi vardir belki diye düsündüm bende
Bende tüplerımı aldırdım. Dr tüp bebekde cok negatıv aldıgım ıcın tüplerın alınmasının ıyı olacagını söylemıstı. Ve zaten fazlada ıyı gözükmedıgını sölemıstı ve yumurtalarım hep boş cıkıyordu.Buarada dr hidrosalpenks oldugunu düsünmüyo. Sonucta disardan herzaman hersey görünmüyo ultrasonda..icinde sivi vardir belki diye düsündüm bende
Icinde sivı olsa hsg de mutlaka çıkardı tatlim. Vallahi benim de bir tupumun baglanti yolunu kestiler. Tüpün oldugu yerler yapisik oldugu için sanirim çıkarmadılar. Ilk transferimin basarisizligi %100 hidrisalpenksden. Simdi ki aklim olsa bu kadar saflik yapıp hidrosalpenksle embryo transferine gitnezdim. Sorun var derlerse hic düşünme bence 🖒Buarada dr hidrosalpenks oldugunu düsünmüyo. Sonucta disardan herzaman hersey görünmüyo ultrasonda..icinde sivi vardir belki diye düsündüm bende
Fiyat ne kadar veriyorlarBu batum da hersyı karsılıyor otelı bıle
Bızımkılerde bıze yardımcı olsa bırazz
inşallah ama şimdi de bu pandemi bela olduAynen canim Bu döylediklerine sonuna kadar katiliyorum. Cok zor bir süreç ve yaşamayan anlamıyor. Belli bir süreyi geçirince istemiyoruz da diyemiyorsun artık olmuyor demeye başlıyorsun. Birde sorun sendemi eşindemi diye soran dengesizlerde var maalesef. Bende yada eşimde kimi ilgilendirir, sen bilsen ne değişir. Çok yorulduk, çok yıprandık. İnsanlardan kaçmaya hiçbir kalabalığa girmemeye başladım.
İnşaallah Birgün bizimde yüzümüz gülecek bizde bu duyguyu tadacağız
Aaaa nerdeKızlar gördünüz mü şimdi de biotex i pazarlayan kişiler dadanmış foruma yeni konu açmışlar, kazen de hepsinin sahte profil olduğunu tespit etmiş, heryere yumurtayı onlar gönderiyormuş diye reklam yapmışlar
Nerde??Kızlar gördünüz mü şimdi de biotex i pazarlayan kişiler dadanmış foruma yeni konu açmışlar, kazen de hepsinin sahte profil olduğunu tespit etmiş, heryere yumurtayı onlar gönderiyormuş diye reklam yapmışlar
Aaa konu başlıgı ne?? Bakalım. Biotex ile 3 kisi konustuk galiba. Üçümüz de konustugumuz yetkilinin kibrisa donmus yumurta gönderiliyor dedigini yazdık. Kendileriyle irtibata gecene yazıyorlar bunu ama forumda konu acmak??? Inanmak gelmedi. Konunun basligi ne acaba?Kızlar gördünüz mü şimdi de biotex i pazarlayan kişiler dadanmış foruma yeni konu açmışlar, kazen de hepsinin sahte profil olduğunu tespit etmiş, heryere yumurtayı onlar gönderiyormuş diye reklam yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?