Beyzacım bir kliniğe leke atanda çokBiotexı dıom cnm garanti paketlerı uygun dıye yazdım
AynenAynen giden bilen ne yasadıysa paylassın lütfen. Benım adamı zor kandırdım zaten bir kiewin eksıktı dıyokıbrıs dıodun simdi kiewe gectın dıyor. Hepten kafan karıstı dıyor. Bu karısıklıgın tek sebebi korona
İnşallahhh allahın ıznıyle canımAynen
Bir sınır açsaydılar gidip embriyolarımı alsaydım
Allahım nolursun anne olsaydım ohhh deyerdim
Artık merkez araştırmaktan bıktım
Kazen kimin kafasına vurdun?
Ben her halde konudan uzak durdum
Reklamcılar kim çıktı?
Telefonda görüştüyüm Anrey banada dedi bunuUkrayna ekibi geldi abla yeniden. Birde diğer merkezleri kötülemezler mi?
Bunlarda yumurtalar tazeymis, kiprista lafadanmis vs vs vs
Hangi merkezdi canım? En azından dürüst davranmışlar diyorum ben artık. Evet iyi künde ertelemişsin...Benım kıbrısta anlastıgım klinik icin moralım bozuldu dün yazıldı ya donmus kullanıoz demısler suandaertelemeseydım kımbılır neler yasıcaktım.
Evet canim rabbim birdaha yasatmasin ınsallah sorun yoktur ben adet olduğumda geceyi acil de geçiriyorum iğne vurulmadan gecmiyo bu adet maalesef rabbim seni korusun insallah en kisa zamanda anne olacaksinCanım eskilerden okusan nakadar ağır bir yoldan geçtim bilirsin
Histeroskopilerle toparladık,ama ne yazık ki labaratuvar yalnışlığından bebeğimi kayb edince yine kürtaj,yine yapışıklık,yine histeroskopiler
Bu defa adetim çok sancılı oldu
2-3 gün sancı çektim
Adet bitsin gidicem baksınlar şimdi ne boynuzu çıkarmış rahim
Teşekkürler kazenUkrayna ekibi geldi abla yeniden. Birde diğer merkezleri kötülemezler mi?
Bunlarda yumurtalar tazeymis, kiprista lafadanmis vs vs vs
Künde ne yaaa ‘’iyi ki de’’ Yazmaktı amacım nasıl heycanlanıp yazıyosam artıkHangi merkezdi canım? En azından dürüst davranmışlar diyorum ben artık. Evet iyi künde ertelemişsin...
Doğuş cnm dün bırı yazdı ona şuanda donmus kullanıoruz demıslerdı kım yazdıydı bakmam gerekıyor baska neler dedılet acabaHangi merkezdi canım? En azından dürüst davranmışlar diyorum ben artık. Evet iyi künde ertelemişsin...
TesekkurlerDoğuş cnm dün bırı yazdı ona şuanda donmus kullanıoruz demıslerdı kım yazdıydı bakmam gerekıyor baska neler dedılet acababen gecen günlerde konustum erteledıgımı söyledım
Pablocum ben bir şey anlamadım
Bu 39,60 bin euro ne??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?