- 11 Şubat 2017
- 299
- 772
- 53
Benimde Murat Beydi. Şişli memorial ekibinden olmasida benim için güven verici unsurlardanDoktorun kimdi murat beye yonlendirdiler beni
Yok yaa o kadarı karşımdaki doktora saygısızlık olur. Kendileri gösterse tamam ama ben gösterin bakıcam diyemem. Hem kaldiysada helâli hoş olsun 3ten 1ini kesin koymuşlar demekki şuan benimleAma benzer birsey yapiyorlarmus ama. Isim okiyorlar en azindan. O bekleme de kontrolden demek ki. Cok da farkli değilmiş. Olmadi belki sorulabilir. Kateteri kontrol ettiniz mi, icinde embryo kalmis mi diye. Ne bileyim. Yaw psikopata bagladilar bizi
Amin zazam amin aynen katılıyorum insallahhhhh rabbime yalvariyorum tez zamanda anne oluruz hepimizzz.Canım kardeşim kıbrıstata aynısını yapıyorlar
O parlayanda hialuronat bir sıvıdır
Embriyolar o sıvıda besleniyor
Yani ne malum sıvı var içinde embriyosuda
İçinizi bulandırmak istemiyorum
Ama inşallah hepimiz anne olalım ve artık bu işkence bitsin
Transfer olurken oluyorum sanmıştın 2 dakkalık işlem bana 2 saat gibi gelmişti demekki canim benim yapışıklık olduğu için ağrı çekmişimEğer rahim içi ve karın boşluğunda duruşunda problem yoksa transferde hiç bir şey duymuyorsun
Teansfer bazen zorda geçiyor
Kadının gerilmesi,vajinanın kasılması
Rahim eğri olunca zonda zor geçiyor kaviteye
Vede eğer rahim içi yapışıklık varsa buda ağrılı transfere neden oluyor
Canım keşke transfer olmadan önce histeroskopi olsaydınTransfer olurken oluyorum sanmıştın 2 dakkalık işlem bana 2 saat gibi gelmişti demekki canim benim yapışıklık olduğu için ağrı çekmişim
Inan şimdiki aklım olsaydı ve bilgim olsaydı yatırırdım öyle giderdim geç olsun güç olmasın şimdi akıllandım canim çok şey öğrendim sizlerden. gerçekten sana katılıyorum ilk gidecek arkadaşlar önce rahmine baktirsin.Canım keşke transfer olmadan önce histeroskopi olsaydın
Ne bilim inan bende bu zorluklardan geçtim ve hep eskilerde yazdım.kızlar lütfen donasyon öncesi rahminizden emin olun
Cewlik Pragda nerede transfer oldun?Uyutularak embriyo transferini hic duymadim mantiklida degil canim. Gerci pragda embriyo transferinde karnima ultrason tutmadilar
Marmara Universitesinde yaptırmıştık. Universite hastanesi oldugu icin bedava.Kariyotip analizi düzende 380 tl ye yaptırdık
Çok pahalı
Allah bozmasin anasina babasina hayirli evlat olsun insallahMerhaba kızlar minik oğluma kavuşalı 8 gün oldu. Ben tereddütü olan arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum inanın severken içime sokasım geliyor. Bir an bile donör olduğu aklıma gelmiyor. Herkes eşime benzetiyor arada bana benzeten bile oluyor
Elimde olsa Oğlumla 7/24 yapışık yaşayacağım. Aklınızda en ufak bir acaba olmasın. Sevgisi kokusu dünyaya bedel. Doğum esnasında hepinize dua ettim, Allahım en kısa zamanda hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah
Prag pilsen prof dr zechCewlik Pragda nerede transfer oldun?
Iyi fiyat aritacagim pazartesi sagolBen Smyrna Art de yaptırmıştım geçen sene 1100 tl vermiştim.
Canım hayalim Allah bol ,sağlıklı,huzur dolu ömür versin sizlereMerhaba kızlar minik oğluma kavuşalı 8 gün oldu. Ben tereddütü olan arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum inanın severken içime sokasım geliyor. Bir an bile donör olduğu aklıma gelmiyor. Herkes eşime benzetiyor arada bana benzeten bile oluyor
Elimde olsa Oğlumla 7/24 yapışık yaşayacağım. Aklınızda en ufak bir acaba olmasın. Sevgisi kokusu dünyaya bedel. Doğum esnasında hepinize dua ettim, Allahım en kısa zamanda hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah
İlkini 2013 hacettepe un hastanesinde bizde bedavaya yaptırdıkMarmara Universitesinde yaptırmıştık. Universite hastanesi oldugu icin bedava.
Gözün aydın canım Rabbım sızlere bagıslasınMerhaba kızlar minik oğluma kavuşalı 8 gün oldu. Ben tereddütü olan arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum inanın severken içime sokasım geliyor. Bir an bile donör olduğu aklıma gelmiyor. Herkes eşime benzetiyor arada bana benzeten bile oluyor
Hayırlı olsun.Kaderi güzel yazılmış olsun.Mutlulukla büyütün.Merhaba kızlar minik oğluma kavuşalı 8 gün oldu. Ben tereddütü olan arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum inanın severken içime sokasım geliyor. Bir an bile donör olduğu aklıma gelmiyor. Herkes eşime benzetiyor arada bana benzeten bile oluyor
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Merhaba kızlar minik oğluma kavuşalı 8 gün oldu. Ben tereddütü olan arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum inanın severken içime sokasım geliyor. Bir an bile donör olduğu aklıma gelmiyor. Herkes eşime benzetiyor arada bana benzeten bile oluyor
Sen kac yasindasin noname? Benim bildigim senin sperm oldugu icin kesin Sperre karyotip analizi ve kalan testler yapilmali eksiksiz ama yumurta sana ait oldugu icin seninde karyotip analizi yapilmaliArkadaşlar çoğunuz yumurta donasyonu olduğu için eşlerinize sperm genetik analiz i yaptırmışsınız. Ben tam tersi sperm donasyonu yaptırdım 4 kere 3 başarısız 1 başarılı ama başarılı olanda da erken doğum oldu bebeğimi kaybettim. Benden hiç genetik test istemediler. Benim yaptırabileceğim bir test var mı acaba? bilgim de yok bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?