Amin. rabbim senin ve evladını korusun insallah.vatana milete hayırlı bir evlat olsun ınsallah.

Canım sen kendi yumurtalarını kullandığın için kariyotipe bakılmalı
Kanda kariyotip

Merhaba , durumumuz çok benzer. Ben de 40 yaşındayım , rezervim çok az ..3 negatif tüp bebek denemesi var.. donasyonu baştan beri araştırıyorum aslında ama aynen benim eşimde birkez daha deneyelim diye diye .. 3 kez denedik .. hala da demeyelim diyor , hiç yumurta görmeyene kadar deneyelim diyor , haklı aslında ama bu seferde yaş geçiyor, her seferinde yaşadığın yıkım da cabası.. siz n’aptınız son olarak merak ettim ? Donasyon yaptırdınız mı ? Nasıl hissediyorsunuz ?

Bu olay benim kafamı çok karıştırıyor açıkçası. Eşimin testlerinde bir sorun gözükmüyor ona rağmen gittiğimiz Doktorlara sordum acaba Sperm genetik analizi yapılsa mı diye. Doktorlar kesinlikle gerek olmadığını bir sorun olsa tahlilleri iyi çıkmazdı dediler. Eşime diyorum yinede yaptıralım saçmalama diyor Doktorlardan iyimi bileceksin diyor. Gerçekten genetik analizine gerek varmı sizce Kızlar ??

Benimde cok negatifim var bebeklerimi düsürdüm esimin spermi iyi olmasina ragmen dr bizden karyotip analiz istedi önce onun sonucuna bakalim dedi

Birde onuda söyleyim kızlar ben cikloproginovayla adet siklüsümü yoluna koymak istedim doktorum bunu dedi,vicudun östrojen salgılıyor yaşın olsada,bunu yumurtada oluşan folikül gösteriyor
Boşuna ciklo kullanma içinde estrojen var
En iyisi adet siklüsümü 40 güne kadar bekle,olmasa tarlusalla söktür
Hocam yumurtamda follikülü alsa ve bir şey yapsak diyorum
Adam razı olmuyor
Boşuna para harcama bundan bir şey çıkmaz
1 milyon kadında bir oluyor
Bende acaba bende o milyonda biri ola bilirmiyim dedim
Oda parana piyango biletlerine ver şansını orda dene dedi
Çok severin Cem beyi
Dürüstüyünü

Yaş süper doktormus

ohh çok şükürler olsun arkadaşım saglıkla mutlulukla büyüt minnak oğlunu hayırlı ugurlu bir evlat olsun seni anne yaptı tekrar tebriklerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…