sizin bu mutluluğunuza çok sevindim.çok zor yollardan sonra minik oğlun Allahın mucizesi.hep mutlu mesut olman dileğiyle bebişi iyi günlerde büyütün kolaylıkla büyütün inş. öpüyorum

Karyotipin spermle hiç ilgisi yok
O kanda bakılıyor ve kromozomların sağlam olup olmamasına
Evet spermle alakasi yok ama karyotip ve sperm iyi görünüyo olsa bile sperm dna hasar testi yapilmali bence. Biz önce karyotip yaptircaz iyi ciksin cikmasin dna hasar testi yaptircaz yapilmadik bisey kalmasin

Cok sevindim yollar acildigi gibi uc bebeklerini al gel

Canim mesajimi okuyunca sperm icin karyotip bakilsin gibi anlasiliyo. Sunu demek istedim esimin spermi iyi olmasina ragmen dna hasar testi yapilmali. Ama benim cok negatiflerim oldugu icin acaba krimozonlarda bisey varmi diye önce kromozon testi yapilsin dendi. Sorun cikmadiysa karyotipte sperm dna hasar testide yaptirmak istiyoruz.

Aslında yine aynı görüntülenen sayfada 10 adet kişi mesajı karşınıza çıkıyordu, şimdi ise 20 adet kişi mesajı göründüğünden, sayfa sayısı da 6000'den 3000' ne düştü
Bu konuyla ilgili bilgi paylaşılmıştı. Hatta artık sayfada görüntülenen 30 adet mesaj oldu ve sayfaların silinmesi değil, sayfa sayısının doğal olarak azalmasına sebep

Allah analı babalı büyütsün.darısı bize ınş

Ayyy hayırlı uğurlu olsun cennet kokulun rabbim analı babalı büyütsün harika bir duygu eminim rabbim bizlere de yaşatır inşallah

Sevgili Hayalet çok tebrik ederim. Güzel haberlerini okumak ne güzel oldu Analı babalı sağlıklı büyüsün

Kızlar dun gyno life ile görüstüm su dondurulmuş yumurta olayını sordum yurtdışından donor almıyoruz kıbrıs da yeteri kadar donörümüz var oyuzden dondurulmuş yumurta ile donasyon yapmamız söz konusu bile değil dediler 5.Gün garantisi veriyorlar dondulmak üzere yumurtada %90 kalıyor dediler gerçi benim son denemem ama bilginiz olsun

İnşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…