Ben gitmedim eşim gitti şubatta 18 yumurtamiz vardı 8 embriyo oldu ( sperm faktörü de etkledi) 5 ı 5. Güne gitti donduruldu çok şükür ki 5 ı de 1. Kalitede bakalım artık kısmet. Merkez pandemiye kadar hemen hemen her ay full çıkarıyordu darısı hepimize inşallahCanım sen önceden gittinmi kliniğe
Dondurulmuş embriyoların var her halde
Yolun açık olsun
Her şey kolay geçsin inşallah
Ücret nakadar verdin?
Kaç embriyon oluştu?
Nolursun detaylı her şeyi bize yaz
İlk aramızdan sen gidiyorsun
Güzel haberlerle dön inşallah
İlk transfer inşallah ben de ikizlerim ı alacağımDonor den kaç yumurta toplandı. Kaçı 5.gune geldı. İlk transfer mi. Vita altera basarılı. Bı arkadasım İn ilk denemede ıkız oglu oldu. 5adetde donmuşu var
Vallahi ben de açamadım sayfasını. Doktor adı da gözükmüyor.Yarin detaylı soracağım. Kimin nesiymislerBuraya sormadan google a yazıp baktım ama sayfaları açılmadı euro ivf de kim var
Vallahi ben de açamadım sayfasını. Doktor adı da gözükmüyor.Yarin detaylı soracağım. Kimin nesiymisler
Evet. Ben de Hugul'un aksine bu sebeplerden en bilindik merkezlere gitmeyi tercih ediyorum. Tercih meselesi tabi.dikkat ettiniz mi ya çoğu merkezin internet sitesi farklı isimde.
Insallah bebeklerini alir gelirsin sagliklaKızlar toplu cevap vereyim herkese . Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler transfer 28 temmuzda kliniğimiz Lefkoşa da vita altera ben şimdilik memnunum çok bilindik yerleri tercih etmiyorum ben yoğun oluyorlar ve kendilerini kanıtlama çabaları olmadığı için çok özenli değiller yani benim düşüncem bu yönde. Neyse 23 burda son kontrolüm olacak era testine göre 28 transfer 72 ve 120 saatlik kapsamında pcr testi istendi oraya indigimizde hava alanında test yenilenecek ve 8 saat hiç çıkmayacağız odamızdan merkeze çok yakın bir rezidansta kalacağız olası bir aksilik olursa test çıkmazsa diye 26 sinda orda olmayı planlıyoruz inşallah 29 unda da ikizlerimle döneceğiz bol bol dua edin ayrıntıları yazarım yine.
Not: Doktorum Ekim Kasım da ikinci dalga bekliyoruz dedi o yüzden bir an önce gitmek istedim
Amin canım inşallah era yi acıbadem de yaptırdım 2000 euro civarında ama iki yıl oldu o zaman kur düşüktü. Bu klinige 5500 euro ödedik ama ekstra testler istedik biz onlarla 7000 ni buldu. Evet yumurta donasyonu benimInsallah bebeklerini alir gelirsin sagliklaEra testini nerde nekadara yaptirdin? Bu klinige nekadar ödedin? Yumurta donasyonu senin degilmi?
Anladim canim era testinin gecerliligi 3 ay degilmi? Rahimdede problem yoksa kalinlasmada sorun yasamazsan insallah ilkinde pozitifi görürsünAmin canım inşallah era yi acıbadem de yaptırdım 2000 euro civarında ama iki yıl oldu o zaman kur düşüktü. Bu klinige 5500 euro ödedik ama ekstra testler istedik biz onlarla 7000 ni buldu. Evet yumurta donasyonu benim
Insallahki emeklerimiz bosa cikmaz. Inanki kismetinde varsa hangi klinigide gitsen olucagi varsa olur dedigin gibi. Ben 10 bin euro verdim en iyi klinik diye sadece 1 gebelik oldu sözüm ona birbirinden kaliteli 6 embriyodan. Ve her transfer basi 2000 euroSanirim tüm klinikler ayni ücret hemen hemen. Hersey nasip benim gitcegim klinikte pek kimse gitmemis bu formda . Nasibimizde varsa alip geliriz bebislerimizi. Hangi klinik olursa olsun nasip degilse olmuyor iste. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Dilerim herkes ikiz bebisleriyle geri döner
Amin canım inşallah era testi herhangi bir rahim problemi veya ameliyatı gecirmediysen az çok fikir veriyor 3 ay değil bildiğim kadarıyla değişen bir şey değil çünkü ama çok da gerekli bir test değil kanaatimce bakalım hayırlısı kısmetse olacak inşallahAnladim canim era testinin gecerliligi 3 ay degilmi? Rahimdede problem yoksa kalinlasmada sorun yasamazsan insallah ilkinde pozitifi görürsün
Canım ben 6 sene önce erayı 800 eu yaptırdımAmin canım inşallah era yi acıbadem de yaptırdım 2000 euro civarında ama iki yıl oldu o zaman kur düşüktü. Bu klinige 5500 euro ödedik ama ekstra testler istedik biz onlarla 7000 ni buldu. Evet yumurta donasyonu benim
Bu konu başlığı ile erken menepoza girmiş kendi yumurtası olmayan yada yaşı geçtiği için tüp bebekte başarı sağlayamayan kadınların buluştuğu sanal ve gerçek dışı bir ortam yaratmaktır.
Aynı zamanda kendi yumurtası olsa bile eşinde hiç sperm olmadığı için yine çocuk hasreti çeken anne adaylarına da bir nebze sanal umut olacaktır.
Diğer yandan bu yolu seçip çocuk sahibi olanların deneyimlerini ve geçtikleri süreçlerini bizle paylaşacağı bir ortam hepimiz için sanal sinerji yaratmaya yardımcı olacaktır...
hayattaki en büyük zorluk olan çocuk hasretinin ruhumuza yüklediği bu ağırlıktan bu sanal ortamda paylaşarak altından kalkabiliriz belki.
sizleri bu platforma tüm duygu ve düşünceleriniz paylaşmaya davet ediyorum.
!!!!!!Çocuk sahibi olmak için seçilen bu yol aslında ülkemizde yasak olup hapis cezası vardır.!!!!!!
Ama bir çok ülkedede yasak değildir. Anne olma isteğinin en derin varolma isteği olduğunu bilen bizler için bu yasak caydırıcıdır. Burada yazılanlar sadece hayal dünyamızdır..
sevgiyle kalın
İmplantasyon penceresi olası bir müdahale yoksa yer değiştirmez ama era bence gereksiz bir test çünkü dış gebelik diye bir şey var yani embriyo tutunmaya karar verdiyse yer ve zaman çok da önemli değil önemli olan rahim ile birlikte embriyo kalitesi çünkü berbat rahimlerde üçüz tutanlar var hiç kalinlasma olmayan rahimde ikiz var hatta ve hatta yapay rahimde bile bebek var şimdiki aklım olsa yaptırmam era boşuna paraCanım ben 6 sene önce erayı 800 eu yaptırdım
Birde era testi transfer gününü söylüyor ama 3 ay geçerli
Sonra implantasyon penceresi yer değişiyormuş
Ayyy yaralarımıza su serptin bu bilgilerinleİmplantasyon penceresi olası bir müdahale yoksa yer değiştirmez ama era bence gereksiz bir test çünkü dış gebelik diye bir şey var yani embriyo tutunmaya karar verdiyse yer ve zaman çok da önemli değil önemli olan rahim ile birlikte embriyo kalitesi çünkü berbat rahimlerde üçüz tutanlar var hiç kalinlasma olmayan rahimde ikiz var hatta ve hatta yapay rahimde bile bebek var şimdiki aklım olsa yaptırmam era boşuna para
Amin canım hepimizin inşallahAyyy yaralarımıza su serptin bu bilgilerinle
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
5.Gün garantisi veriyor canım iki tane dondurulacak kalırmı onun garantisini vermiyorBanada garanti vermediler 5.gün için ben ikinci için istedim 5.gün ınsallah 5.güne transfer ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?