Ben gitmedim eşim gitti şubatta 18 yumurtamiz vardı 8 embriyo oldu ( sperm faktörü de etkledi) 5 ı 5. Güne gitti donduruldu çok şükür ki 5 ı de 1. Kalitede bakalım artık kısmet. Merkez pandemiye kadar hemen hemen her ay full çıkarıyordu darısı hepimize inşallah

Donor den kaç yumurta toplandı. Kaçı 5.gune geldı. İlk transfer mi. Vita altera basarılı. Bı arkadasım İn ilk denemede ıkız oglu oldu. 5adetde donmuşu var
İlk transfer inşallah ben de ikizlerim ı alacağım kucağıma . 18 yumurta vardı 5 embriyo oldu 5. Gün 1. Kalite pozitif düşünüyorum inşallah Rabbim nasip eder hepimize

Insallah bebeklerini alir gelirsin saglikla Era testini nerde nekadara yaptirdin? Bu klinige nekadar ödedin? Yumurta donasyonu senin degilmi?

Insallah bebeklerini alir gelirsin saglikla Era testini nerde nekadara yaptirdin? Bu klinige nekadar ödedin? Yumurta donasyonu senin degilmi?
Amin canım inşallah era yi acıbadem de yaptırdım 2000 euro civarında ama iki yıl oldu o zaman kur düşüktü. Bu klinige 5500 euro ödedik ama ekstra testler istedik biz onlarla 7000 ni buldu. Evet yumurta donasyonu benim

Sanirim tüm klinikler ayni ücret hemen hemen. Hersey nasip benim gitcegim klinikte pek kimse gitmemis bu formda . Nasibimizde varsa alip geliriz bebislerimizi. Hangi klinik olursa olsun nasip degilse olmuyor iste. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Dilerim herkes ikiz bebisleriyle geri döner

Anladim canim era testinin gecerliligi 3 ay degilmi? Rahimdede problem yoksa kalinlasmada sorun yasamazsan insallah ilkinde pozitifi görürsün

Insallahki emeklerimiz bosa cikmaz. Inanki kismetinde varsa hangi klinigide gitsen olucagi varsa olur dedigin gibi. Ben 10 bin euro verdim en iyi klinik diye sadece 1 gebelik oldu sözüm ona birbirinden kaliteli 6 embriyodan. Ve her transfer basi 2000 euro

Anladim canim era testinin gecerliligi 3 ay degilmi? Rahimdede problem yoksa kalinlasmada sorun yasamazsan insallah ilkinde pozitifi görürsün
Amin canım inşallah era testi herhangi bir rahim problemi veya ameliyatı gecirmediysen az çok fikir veriyor 3 ay değil bildiğim kadarıyla değişen bir şey değil çünkü ama çok da gerekli bir test değil kanaatimce bakalım hayırlısı kısmetse olacak inşallah

Canım ben 6 sene önce erayı 800 eu yaptırdım
Birde era testi transfer gününü söylüyor ama 3 ay geçerli
Sonra implantasyon penceresi yer değişiyormuş

Canım ben 6 sene önce erayı 800 eu yaptırdım
Birde era testi transfer gününü söylüyor ama 3 ay geçerli
Sonra implantasyon penceresi yer değişiyormuş
İmplantasyon penceresi olası bir müdahale yoksa yer değiştirmez ama era bence gereksiz bir test çünkü dış gebelik diye bir şey var yani embriyo tutunmaya karar verdiyse yer ve zaman çok da önemli değil önemli olan rahim ile birlikte embriyo kalitesi çünkü berbat rahimlerde üçüz tutanlar var hiç kalinlasma olmayan rahimde ikiz var hatta ve hatta yapay rahimde bile bebek var şimdiki aklım olsa yaptırmam era boşuna para

Ayyy yaralarımıza su serptin bu bilgilerinle
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Ya kızlar zazayı bunalttım bu konu ile ama hala karar veremedim hatta kan testlerine ve rahim filmi çektireceğim hersey tamam sayılır ben hergun gyno life mi british mi kafayı yemek üzereyim her ikisinede giden var mı aranızda sıyırmaya az kaldı son denemem başka olmayacak o yuzden napacağımı bilmez haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…