Gözlerini kapat ve kalbinin sesini dinle.
Kaderinde bu dönem o bebeğin sana tutunması varsa ordan yada buradan gelir ve sıkıca tutunur. Iki merkezde aşağı yukarı aynı.Hıslerin sana yol göstersin.Şansın açık olsun.

Amin canım benim içimden hep gyno life geçiyor zaten ilk yazdığımdan beri benimle çok ilgilendiler ama yıllardırda bahçeçi diye sayıklıyordum eşime şimdi british olmuş ismi kalbim gyno da mantığım brsen de yani

Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çoook güzel bir duygudur eminim ki

Hiç bunaltmadın ne sorun olursa sor canım
Ama bende morkanatlarıma katılıyorum
İçin kalbinin sesini dinle
Ama tabiikide aklınıda kullan
Katiyen 3 günün embriyosunun transferine razı olma

Hiç bunaltmadın ne sorun olursa sor canım
Ama bende morkanatlarıma katılıyorum
İçin kalbinin sesini dinle
Ama tabiikide aklınıda kullan
Katiyen 3 günün embriyosunun transferine razı olma
Ya sen ne iyi ne tatlı bir kadımsın allah senin gönlünegöre versin zazacım biliyorsun gyno daha fazla araştırmıycam tamamdır kararımı verdim hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Donasyon işlemindeki en önemli olan şey laboratuvar ve tabiki Embriyalog dur. Gynolife _Mesut Çeter
British _Önder Çoban .
Google da bir özgeçmiş aratırsanız aslında o şekilde karar vermek çok daha kolay olacaktır.
Ben karar verirken buna çok dikkat etmiştim.Ve şimdi şükürler olsun diyorum.

Önder Çoban çok dürüst ve çok bilgili bir embriyolog
Kendisini çok severim

Açılmadı gitti bu yollar çok canım sıkılıyor bu duruma. Acaba ne zaman açılır offf beklemek artık sinir bozucu olmaya başladı. Testi burada yaptır bir de oraya gidince yaptır, sonra burda bi daha yaptır nasıl bir döneme denk geldik biz böyle

Sorma yaa ne şanssızmışız bizi buldu bu corona bekle bekle bende sıkıldım beklemekten artık. Allahım geç olsun güç olmasın inşallah

Vede en kötüsü belirsizlik
Bekledikce ne olacağını bilmemek

Oxford üniversitesiyle bilimsel iş birliği yaptıkları için ismi british
Allahın izni ile seni de Anne yaptıklarında ozaman oranın başarısına güveneceğim. Sonuçta bende sende yapısal olarak zor hastalarız. Bizim gibi kişilerde sonuca ulaşıyor olmaları önemli. Bahçeci zamanındaki oradaki doktor benim kendi yumurtama hiçç şans vermemişti drek hazır embriyo al demişti hatırlarsın bunları. Ama ben başka merkezde kendi yumurtalarımla anne oldum. O yüzden kuzum Allahın izni ile sen Anne ol tüm dualarım buna.

İnankı morcum bu işte şans çok önemli vede hep yumurtadan yapışmışız ama statistik görüyorum spermde çok büyük etkenmiş
Senelerdir yumurtluyan bir kadınım biliyorsun ama malesef eşim sperm donasyonuna karşı olduğu için hiç deneyemedim
Vede rahimde çok önemli
Asıl ben zor vakayım her bir taraftan.hem eşimde sperm sorunu,benimde rahim sorunlu
Allah ol derse bu iş olur
Ne deyim vardır bir bildiyi Rabbimin
Vermiyor bana
Bende zamanımı burda harcıyorum belki bir mucize anne olurum ve burdakılara umut olurum

Z Zaza74

Benim de rahmim T şeklinde ve retrovert pozisyonda. Ayrıca eşimde sperm azlığı var ve morfoloji 0. Şu ara menopoz öncesi dönemdeyim, rezervim bitik. Yaşım 41. Yani neredeyse herşey benim anne olmamam için tasarlanmış gibi. 38-40 yaş arası 5 kez kendi yumurtalarımla tüp bebek denedik, embriyolar oluştu, kaliteli dendi ama tutmadı. Sonra bıraktım, belki mucize olur dedim ama olmadı tabi. Son denemeden önce rahim düzeltme oldum ama yine tutmadı. Ne kadar başarılı oldu bilmiyorum. Eşimi ikna edebilirsem donasyon istiyorum ama maddi açıdan fazla deneme yapmamız mümkün değil.

İnşallah ilk denemende anne ol
Şansın bol olsun

Zazacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…